İçeriden Gelen Tıkırtı

0
butch

Görüşler

0
ersin2k
bu hikaye tanıdık geliyor bir yerden ...
0
ersin2k
şapka da gözümüzden kaçmadı :)
0
ukde
Banada ?! Sakın şu geçenki olay olmasın :)
Güzel olmuş karikatür beğendim.
0
axanc
Tanıdık Hikaye güsel olmuş..
0
setcom_2000
Umarım mesaj anlaması gereken kişiler tarafından doğru şekilde anlaşılmıştır.
0
butch
test
0
butch
test2
0
muratdicle
Elinize sağlık. Çok hoş bir anlatım. Vista hackerlara emanet. Açık kapı olayı. Gri Şapka = Kötü değilim ama çokta saf değlim.
0
bio
Pek anlamamışsınız gibi geldi bana.
0
muratdicle
:) ben Vista nın hackerlar tarafından test edilip açık kapısından içeri girişinin tasviri olarak anladım. Ama FM hack olayı aklıma gelmemişti.
0
gilan
Baştan anlamamıştım. Yorumların sayesinde anlamış oldum. gerçekten durum çok güzel tasvir edilmiş.

tebrikler.
0
karaltan
yahu elbetteki içeri girip karıştırma yapması doğru değil ancak içeri giren de karıştırmasını yapacaktır. hırsızın hiç mi suçu yok denir ya, burda tersi, sahibin hiç mi suçu yok? neyse hayırlısı bakalım...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Web Sitelerini Dinliyorum Gözüm Kapalı (ya da FM nasıl tınlıyor)

FZ

Web sitenizin nasıl tınladığını merak ettiniz mi? Pekiyi ya sinestezi diye bir şeyden haberiniz var mı? Görüntüler ses, sesler tad olarak algılanabilir mi, Beethoven'ın bir senfonisi size "tuzlu" gelebilir mi?

fazlamesai.net nasıl tınlıyor diye merak ettim, böyle tınlıyormuş. Benim günlük ise böyle tınlarken, cazci.com, pek de cazvari gelmiyor kulağa! ;-)

Fazlamesai.net'e en iyi basılı/görsel içerik ödülü

tongucyumruk

Linux Kullanıcıları Derneği'nin düzenlediği Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'nde dağıtılan bu yılki Yılın Penguenleri Ödülleri kapsamında "En Başarılı Basılı/Görsel İçerik Çalışması" ödülü Teknoloji Televizyonu'nda yayınlanan Fazlamesai.net programına verildi. Ödülü hepimiz adına aldık.

fazlamesai.net'e soralım: En iyi üniversiteyi/bölümü nasıl buluruz?

bm

Yeğenim bu sene üniversite piyangosuna katılacak. Bilgisayar bilimleri veya bilgisayar mühendisliği okumak istiyor. Piyangodan istediği yeri çıkartabileceğini varsayarsak, istediği yerin neresi olması gerektiğini nasıl bileceğiz? Bu çocuğu kimlere, hangi şartlara, hangi tarz eğitim yapan bir yere teslim edeceğimizi nereden öğreneceğiz? Ben aradım bulamadım. O halde belki hangi bilgileri toplayıp ileride bu durumdaki çocuklara yardımcı olabiliriz diye düşünmemizde fayda var.

Fazlamesai.net yine yeni yeniden!

sundance

Merhaba arkadaşlar. Fazlamesai iki yılı aşkındır aynı arayüz ile camianın nabzını tutmaya, Eve gidip bilgisayarla uğraşmak isteyenlerin, biraraya geldiği, haber ve tartışma sitesi olmaya devam ediyordu.

Bu iki sene içinde 'bozuk değilse tamir etme' mantığı ile küçük değişiklikler dışında fazla bir oynama yapmadık sitede. Fakat en önemli özelliği bilgi paylaşımı ve diyalog olan sitemizde, anonim yorumlar o kadar hat safaya ulaştı ki kimin kime ne dediği belli olmaz oldu. Bu bahaneyle, bahar temizliği mantığıyla ;) yeni tasarıma, yeni altyapıya geçtik. Elbet aksamalar, problemler olacaktır ama sizlerin de Fazlamesaileriyle kısa zamanda gidereceğimize eminiz. No anonim, bol katılım!

Yılbaşı Hediyesi

redogre