İçeriden Gelen Tıkırtı

0
butch

Görüşler

0
ersin2k
bu hikaye tanıdık geliyor bir yerden ...
0
ersin2k
şapka da gözümüzden kaçmadı :)
0
ukde
Banada ?! Sakın şu geçenki olay olmasın :)
Güzel olmuş karikatür beğendim.
0
axanc
Tanıdık Hikaye güsel olmuş..
0
setcom_2000
Umarım mesaj anlaması gereken kişiler tarafından doğru şekilde anlaşılmıştır.
0
butch
test
0
butch
test2
0
muratdicle
Elinize sağlık. Çok hoş bir anlatım. Vista hackerlara emanet. Açık kapı olayı. Gri Şapka = Kötü değilim ama çokta saf değlim.
0
bio
Pek anlamamışsınız gibi geldi bana.
0
muratdicle
:) ben Vista nın hackerlar tarafından test edilip açık kapısından içeri girişinin tasviri olarak anladım. Ama FM hack olayı aklıma gelmemişti.
0
gilan
Baştan anlamamıştım. Yorumların sayesinde anlamış oldum. gerçekten durum çok güzel tasvir edilmiş.

tebrikler.
0
karaltan
yahu elbetteki içeri girip karıştırma yapması doğru değil ancak içeri giren de karıştırmasını yapacaktır. hırsızın hiç mi suçu yok denir ya, burda tersi, sahibin hiç mi suçu yok? neyse hayırlısı bakalım...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Balık İçin Teşekkürler... (ya da Google ve Deniz Ürünleri Üstüne...)

FZ

Günlük "siyasi" (!) gazetelerimizin vazgeçilmez öğelerinden biri de arka sayfalarında ya da sağlık köşelerinde mütemadiyen "günde 1 elma yiyin 10 yıl daha çok yaşayın, ayda 1 kadeh şarap için malı götürün, başka işi gücü olmayan bilimadamları allem edip kallem edip fon aldılar sonra da gittiler 3 haftada bir salkım üzüm yemenin ve sabah kalktığınızda 2 dk. nefesinizi tutmanın sağlığa olan süper etkilerini araştırdılar" şeklinde haberlerin çıkmasıdır.

"Cognitive" ve "cognitive science" konuları ile ilgili abone olduğum Google News Alert servisi e-posta kutumu son 1-2 haftadır "balık" üstüne e-postalara boğunca dayanamadım, paylaşmak istedim. Uyanın ey ahali, haftada 1 öğün yenen balık sizin aptallaşmanızı engelliyor, olmadı geciktiriyor. İnanmayan Google'a sorsun! ;-)

Son Kullanıcı

redogre

Java Gelmiştir

butch

Haber Maratonu

FZ

Müzik zevki evrensel midir, kültürel midir? MIT'den iki araştırmacı bu konu üzerinde bir çalışma yapmışlar. George Lucas, bilgisayar oyunlarında YZnin daha ciddi ve yoğun şekilde yer alması gerektiğini düşünüyormuş. ABD'de 2010 yılına dek nüfusun %60'ı genişbant internet erişimine kavuşacakmış ama Güney Kore çok daha ileride imiş. IBM yeni arama ve metin analiz yazılımını açık kaynak kodlu hale getirmiş. Açık kaynak kod camiasında daha çok kadın yazılım geliştirici yer almalıymış. XML dünyasının meşhur firmalarından Altova, ürünlerinden birini "royalty free" olarak kamunun kullanımına açmış. GNU/Linux'ta araba yarışı sevenlere TORCS tavsiye ediyorlarmış. Güvenlikle ilgili DenyHosts diye güzel, minik ve Python ile kodlanmış bir araç varmış.

Sesle Kumanda Edilen Arabalar, Gizli Silahlar!

FZ

Konu altında konu, yorum altında yorum ve bambaşka dünyalar yaratmada bir eşi daha bulunmayan bir camia FM camiası. Değerli ve saygıdeğer üyelerimizden feran'ın açtığı mevzu üstüne detaylı bir tartışma başlayınca dayanamadım, konu ile ilgili dikkatleri tehlikeli bir şahsiyet olan Lemonodor'un Telematics 2.0 başlıklı blog girdisine yönlendireyim dedim. Bakın şimdi şöyle...