IBM'den Bedelsiz Ofis Paketi

0
erika
OpenOffice, StarOffice, Google Office derken şimdi de IBM Lotus Symphony ile ücretsiz ofis yazılımı veren firmalar kervanına katıldı.
ibm

Görüşler

0
conan
Joel Spolsky'den konuyla ilgili gercekten ilginc ve eglenceli bir yazi.
0
FZ
Spolsky demiş ki (parantez içleri benden):

... And your programmers are like, jeez louise, GMail is huge, we can’t port GMail to this stupid NewSDK (ParenScript?). We’d have to change every line of code. Heck it’d be a complete rewrite; the whole programming model is upside down and recursive and the portable programming language has more parentheses than even Google can buy (Common Lisp?). The last line of almost every function consists of a string of 3,296 right parentheses. You have to buy a special editor to count them (Emacs?).

:) :)
0
exxonster
Bu civarlarda yalanlara karışmıştır:

This product is subject to strict US export control laws. Prior to providing access, we must validate whether you are eligible to receive it under an available US export authorization.
Your request is being reviewed.
Upon completion of this review, you will be contacted if we are able to give access. We apologize for any inconvenience.

Ne varsa "ofis uygulaması"nın içinde artık...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

IBM’de Emekçiler Kazandı

exenon

Çalışma koşullarında yaşanan olumsuz gelişmelere karşı IBM çalışanları Tez-Koop İş Sendikası’nda örgütlenmişti. Bunun üzerine IBM sendikaya yetki itirazında bulunmuş, işkolu tespitine yönelik olarak da konuyu mahkeme sürecine taşımıştı. Hukuki süreç boyunca IBM yöneticileri çalışanlarına dönük baskıları arttırmış, sendika temsilcilerini işten atmıştı. Bu baskılar karşısında IBM çalışanları tepkilerini ve mücadele kararlırlılıklarını; IBM önünde yaptıkları basın açıklamaları ile göstermişlerdi. Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve TMMOB İstanbul İKK bu sürece destek vermiştir.

Lotus Symphony 3 yayınlandı

anonim

Her sürümünde daha iddialı olan ücretsiz Lotus Symphony ofis yazılımı 3. sürümü ile karşımızda. Ayrıca bu sürümde Türkçe yazım kontrolü de eklentiler arasında yer almaktadır. Open Office 3 tabanlı olarak yazılan Lotus Symphony 3 eklentileri ve özellikleri ile IBM eski Lotus Office tecrübesini kullanıcılara sunuyor.

OS/2 Tarih Oluyor

zilog

IBM'in talihsiz işletim sistemi artık tarih oluyor. IBM OS/2 satışlarının 23 Aralık 2005 tarihinde durdurulacağı duyurdu. Bu ürüne olan destek ise 31 Aralık 2005 tarihinde sona erecek. IBM, OS/2 yerine kullanıcılarına linux'u düşünmelerini önerdi.

IBM'den Oracle'a: Açık Kaynak'ı Satın Alamazsın!

wetware

IBM, Oracle'in Linux'u alması durumunda, farklı/bağımsız dağıtımları destekleyeceğini belirtti.
Yapılan açıklamada, Oracle'ın Açık Kaynak'a daha yeni yeni ısınmaya başladığı, ancak daha alması gereken çok ders olduğu belirtildi.

IBM Yazılım Zirvesi ‘08: Değişim Açlığı

FZ

15 Ekim 2008, Çarşamba günü öğleden sonra IBM Yazılım Zirvesi ‘08 etkinliğinde olacağız.

Bu seneki etkinliğin teması: Değişim Açlığı

Çarşamba orada tanıdıklarla görüşmek ümidiyle