Hakkını ver bilgisayarın Mayk!

0
linux34
Hafta başı biraz uykusuz bir şekilde güne başladım. Forum'larda müthiş bir hikaye dönüyor :) Sizler ile paylaşmak istedim. Paylaşımın hakkını vererelim.

Mayk : Nabıyo bu adam ya? Şu yazıyı yaz GİTT.
Yazı : İnternete kapalı alan
GİTT : Abi deli galiba.
Mayk : Nabıyo bu adam ya ? Şu yazıyı yaz GİTT.
Yazı : İnternete kapalı alan
GİTT : Abi deli galiba.
Mayk : Aç bakalım sesi GİTT ne diyor?
Peluş : Hakkını ver bilgisayarın Mayk, exploid çak, portscan yap bişey yap. Olmuyo böyle. Hayal kahramanısın olum. Alırım private keyini.
GİTT : Al abi trojan
Mayk : Uyma şuna GİTT
Mayk : Sizin gibileri productionda değil test ortamında görmek isteriz.
Peluş : Ya bırak asosyal mesaj vermeyi Mayk alırım private keyini.
Mayk : Gel o zaman gel beni takip et.
Mayk : İstersen sana da Linux FullSource verelim ağlama sonra.
Peluş : Ya bırak bunları Mayk GPL kokan laflar bunlar. Bunlara gerek yok.


Mayk, Peluş’un bilgisayarına girer

Mayk : Oooo oturum açtın mı Peluş. Alın şunun SAM dosyasını, private keyini diğer kurbanların yanına gönderin.

Peluş üzgün bi şekilde bilgisayarını kurtarmaya çalışmaktadır.

GİTT : Ben seni www.linux34.com'a kadar götüreyim sen oradan iyi bi dağıtım alırsın artık.

Görüşler

0
hardheart
Reklam kokan hareketler:)
0
St
+1 ;)
0
boreas
+1
0
anonim
Bilgisayar Ağladı Beahh...
0
ec18672
Koptum, cok komik walla :))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Misinformation 109 veya IMDB Rulez!

sundance

Hep söyleriz, iyi ki Internet var, istediðimiz bilgiye kolayca ulaþabiliyoruz diye. Bu aksam öylesine bir film iddialasmasi üzerine bulduklarýmýz bizi gerçekten þaþýrttý.

Abi Sylvester Stallone 1.60 bir adam sonunda... yok olm o en azindan Banderastan uzun... olm asil komigi Arnold gibi iki karis bir adami dev gibi gösteriyorlar ya... ama abi Julia Robertsdaki boy da kimse de yok...

Bizi en sasirtandan baslamak üzere
-Antonio Banderas 1.75,4
-Julia Roberts1.75,4
-Nicole Kidman 1.77,8
-Tom Cruise 1.70
-Jeff Goldblum1.95,6

Linux ve Bira

e2e

Newsforge.com, "Linux ve bira" başlığı altında, "Favori biranız hangisi" adlı bir anket yapmış.

Aralarında, Richard M. Stallman, Alan Cox, Eric Allman, Fyodor, Eric S. Raymond, Michael Tiemann, Andrew Morton gibi isimlerin de yeraldığı anket sonuçları ilginç :)

Editörün Notu: Stallman'ın cevabını okudum mu? Okudum. Şaşırdım mı? Hayır! ;) Ayrıca yorumda geçen "Hackers" kitabı FM'de daha önce tanıtılmıştı, bilginize.

Sayım suyum yok

sundance

Sayım için eve hapsoluruz olmayız tartışmaları, herkes Internet`e girecek Internet çökecek söylentileri vs. vs. Bir kelle sayımı daha atlatmış bulunmaktayız.
Böyle bir günde TV`de ne var diye Internet`te bir dolaşayım dedim.
Gördüm ki biz hala Internet sayfalarını update etmek için işyerine gitmesi gereken bir ırkın afakıyız.

Hangi Balık Hangi Balığı Yer Sizce?

sundance

Hayat çok eğlenceli... Bir tarafta ticari kaygı ile artı değer oluşturmaya çalışan birileri, bir diğer tarafta ise keyif için, hobi olarak bildiğini okuyan deliler.

Klasik yazılım firmaları yavaş yavaş karakterlerini değiştirirken, açık kaynak kodlu yazılımlar geliştiren kişiler yavaş yavaş şirketleşmeye, belki yazılımları için değil, ama verdikleri destek hizmetleri için para almaya ve gün geçtikçe daha büyük projelere imza atmaya başladılar.

WebCam O... Olma Kılavuzu!

sundance

Pek bir güzel ve/veya yakışıklısınız. Odama bir webcam koysam da kitlem bana tapınmak için fırsat bulsa diyorsanız, bir taraftan da dünyalığı doğrulturum bu zor zamanda gibi düşünceler geçiyorsa aklınızdan, sizin gibiler için hazırlanmış bu kılavuzu okuyun.

How to become an obnoxious internet cam whore in five easy steps

Not: Sitenin faviconuna dikkat ;)