Hakkını ver bilgisayarın Mayk!

0
linux34
Hafta başı biraz uykusuz bir şekilde güne başladım. Forum'larda müthiş bir hikaye dönüyor :) Sizler ile paylaşmak istedim. Paylaşımın hakkını vererelim.

Mayk : Nabıyo bu adam ya? Şu yazıyı yaz GİTT.
Yazı : İnternete kapalı alan
GİTT : Abi deli galiba.
Mayk : Nabıyo bu adam ya ? Şu yazıyı yaz GİTT.
Yazı : İnternete kapalı alan
GİTT : Abi deli galiba.
Mayk : Aç bakalım sesi GİTT ne diyor?
Peluş : Hakkını ver bilgisayarın Mayk, exploid çak, portscan yap bişey yap. Olmuyo böyle. Hayal kahramanısın olum. Alırım private keyini.
GİTT : Al abi trojan
Mayk : Uyma şuna GİTT
Mayk : Sizin gibileri productionda değil test ortamında görmek isteriz.
Peluş : Ya bırak asosyal mesaj vermeyi Mayk alırım private keyini.
Mayk : Gel o zaman gel beni takip et.
Mayk : İstersen sana da Linux FullSource verelim ağlama sonra.
Peluş : Ya bırak bunları Mayk GPL kokan laflar bunlar. Bunlara gerek yok.


Mayk, Peluş’un bilgisayarına girer

Mayk : Oooo oturum açtın mı Peluş. Alın şunun SAM dosyasını, private keyini diğer kurbanların yanına gönderin.

Peluş üzgün bi şekilde bilgisayarını kurtarmaya çalışmaktadır.

GİTT : Ben seni www.linux34.com'a kadar götüreyim sen oradan iyi bi dağıtım alırsın artık.

Görüşler

0
hardheart
Reklam kokan hareketler:)
0
St
+1 ;)
0
boreas
+1
0
anonim
Bilgisayar Ağladı Beahh...
0
ec18672
Koptum, cok komik walla :))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Shakespeare Programlama Dili

FZ

Dünya edebiyatında önemli bir yeri olan Shakespeare'în üslubunu sevin ya da sevmeyin, yarattığı etki ve kalıcılığı tartışılmaz. Rama'da, ürettiği robotlara Shakespeare oynatan dahi mühendis gerçek bir karakter olsaydı (ki aslında hiç yok diyemeyiz) herhalde Shakespeare programlama dilini görseydi bıyıkaltından gülerdi.

Peki bu dil neye benziyor? Değişkenler Shakespeare oyunlarından alınma, sahneye giriyorlar, birbirlerine bir şeyler söyleyerek değer yüklüyorlar. Mesela negatif değer yüklemeniz için karakterlerden biri Hamlet'e hakaret ediyor. Bu kadarla kalsa iyi!

Gwins

darkhunter

Az önce ofise gelen bir paket ile irkildim!

Bir arkadaşımın yılbaşı hediyesi elime henüz ulaştı. Ben şöyle birşey beklerken, kendisi bana bunu göndermeyi uygun bulmuş :)

"Güzelim Tux'u ne hale getirmişler, acaba M$'in parmağı var mı bu işte?" diye düşünürken paketten çıkan ThinkGeek broşürü herşeyi aydınlattı. Şu adreste ayrıntılı olarak inceleyebileceğiniz bu maskotlar 7.99$'dan satılıyor.

Eğlenceli bir dekorasyon nesnesi yada hediye arayanlara duyurulur :)

Linux ve Bira

e2e

Newsforge.com, "Linux ve bira" başlığı altında, "Favori biranız hangisi" adlı bir anket yapmış.

Aralarında, Richard M. Stallman, Alan Cox, Eric Allman, Fyodor, Eric S. Raymond, Michael Tiemann, Andrew Morton gibi isimlerin de yeraldığı anket sonuçları ilginç :)

Editörün Notu: Stallman'ın cevabını okudum mu? Okudum. Şaşırdım mı? Hayır! ;) Ayrıca yorumda geçen "Hackers" kitabı FM'de daha önce tanıtılmıştı, bilginize.

BSD mi daha iyidir GNU/Linux mu?

syntor

Fazlamesaiciler içinde GNU/Linux sevenler de var BSD sevenler de. Peki hangisi daha üstün? Tabii ki BSDciler BSD, GNU/Linuxçular GNU/Linux diyecektir.

Bu konuya farkli bir açıdan yaklaşan bir arkadaş BSD nin üstünlüğünü burada ispatlamış :)

yzai okyun

parsifal

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Bakın siz de başardınız!