Gwins

0
darkhunter
Az önce ofise gelen bir paket ile irkildim!

Bir arkadaşımın yılbaşı hediyesi elime henüz ulaştı. Ben şöyle birşey beklerken, kendisi bana bunu göndermeyi uygun bulmuş :)

"Güzelim Tux'u ne hale getirmişler, acaba M$'in parmağı var mı bu işte?" diye düşünürken paketten çıkan ThinkGeek broşürü herşeyi aydınlattı. Şu adreste ayrıntılı olarak inceleyebileceğiniz bu maskotlar 7.99$'dan satılıyor.

Eğlenceli bir dekorasyon nesnesi yada hediye arayanlara duyurulur :)

Görüşler

0
anonim
Arkadaşın 7,99 $ ile sizin hediyenizden ucuz kurtulmuş ;)
0
anonim
Arkadaşınız 7,99 $ ile sizin hediyenizden ucuz kurtulmuş ;)
0
darkhunter
Kesinlikle öyle oldu :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

PENGUEN Dergisi ve GNU/Linux

FZ

PENGUEN mizah dergisinin son sayısında (5 Mayıs 2005) Selçuk Erdem'in bir karikatürü var, yan yana oturmuş kız ile adam, adam kıza yazıyor: "Aşkım, modem ışığım, Google'da aradım ismini, dedi do you mean güzeller güzeli, sensiz 56K senle ADSL geldi, USB 2.0 derken, kablosuz derken, senin her gülüşün forwardlanırken, ben ayakizinde GNOME teması, çıkmasın sayfa bulunamadı hatası".

Debian listelerinde fırtına gibi esen, şenlik afişleri hazırlayan karikatüristimizin bu son darbesi mizah dünyasına bomba gibi düşerken "GNU/Linux her yerde!" sloganı yankılanmaya devam ediyor :)

Clippy`nin kayıp ikizi: Vigor

tongucyumruk

Microsoft'un dahiyane icadı Clippy'yi sanırım hepimiz tanırız. Kendisi her Microsoft Office açtığımızda "terli terli su içme" ve "yatmadan önce dişlerini fırçala" gibi hayatımızı kolaylaştıran ipuçları verir. Peki bunu kıskanan Linux kullanıcıları ne yapar?

Vigor için sadece Clippy'nin Vi için olanı demek yanlış olacaktır. Çünkü Clippy daha çok "iyi kedi yusuf" gibi davranırken Vigor çok daha "evil" bir ataçtır. Vi çalışırken kenarda durup işlerinizi "kolaylaştırmak" için elinden geleni ardına koymaz. Vigor ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz. Son olarak fikrin ilk çıktığı yer olan Userfriendly.org linkini de verelim tam olsun.

Linux: Amerikan bilgisayarlarına Avrupa'dan gelen tehdit

tongucyumruk

Hayatım boyunca hiç 15 dakka kesintisiz gülmedim ben realist - 3 Temmuz 2006 19:23

Bu haberi yazmak için önce birçok şekil düşündüm. Bir hikaye şeklinde, yazıda yazanları destekler görünür bir şekilde veya bu sitenin geçmişinde buna benzer örneklerden alıntılar yaparak haberi yazmaya çalıştım. Sonunda pes ettim. Sadece bağlantıyı veriyor ve kaldığım yerden gülmeye devam ediyorum...

If you guessed it was Linux you would be 100% right. Osama uses Linux because he knows designed to counterfit DVDs, curcumventing the Digital Millenium Copyright Act, and defraud companies like Disney. Tristan Shuddery - 20 Nisan 2006 - 01:06

Molesoft UK Genel Müdürü ile Röportaj

FZ

Molesoft'un İngiltere müdürü eleştirileri yanıtlıyor.

Bu hafta, Molesoft'un İngiltere operasyonlarından sorumlu müdürü Nigel Archway ile yaptığımız röportajı gururla sunuyoruz (söz konusu şirketle diğer şirketler arasındaki benzerlikler tamamen tesadüfidir)

Seks takıntılı bot ya da Yatay Zeka 2008

sundance

2003 yılında Bilgi Üniversitesi'nde kendisi ile tanışma şansı bulduğumuz Dr. Richard Wallace'ın yapay zeka üzerine araştırmaları ve meşhur botu A.L.I.C.E. birçok kişinin malumu. Kendisiyle uzun süre geçiren bazı arkadaşlarımız, birçok kişiyle olan sohbetlerinden daha doyurucu olduğunu bile itiraf etmişlerdir.

Peki ya Noel Baba rolü yapan bir botun şişkoluğu yüzüne vurulunca sinirlenip, konuyu oral sekse getirmesine ne demeli? Yapay zeka diyemeyeceğimiz kesin.
Sitedeki yorumlardan öğrendiğimiz kadarıyla firma hala botun niye sapıttığını araştırıyormuş :)