Gwins

0
darkhunter
Az önce ofise gelen bir paket ile irkildim!

Bir arkadaşımın yılbaşı hediyesi elime henüz ulaştı. Ben şöyle birşey beklerken, kendisi bana bunu göndermeyi uygun bulmuş :)

"Güzelim Tux'u ne hale getirmişler, acaba M$'in parmağı var mı bu işte?" diye düşünürken paketten çıkan ThinkGeek broşürü herşeyi aydınlattı. Şu adreste ayrıntılı olarak inceleyebileceğiniz bu maskotlar 7.99$'dan satılıyor.

Eğlenceli bir dekorasyon nesnesi yada hediye arayanlara duyurulur :)

Görüşler

0
anonim
Arkadaşın 7,99 $ ile sizin hediyenizden ucuz kurtulmuş ;)
0
anonim
Arkadaşınız 7,99 $ ile sizin hediyenizden ucuz kurtulmuş ;)
0
darkhunter
Kesinlikle öyle oldu :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Superman aranıyor!

anonim

Bugün php.org.tr forumunda yer alan bir iş ilanını aynen kopyalıyorum aşağıya. Yorum sizin. İş ilanı ve gelen cevaplar -> burada.

Selam,
Asp, html, dhtml, java, sql/oracle dhtml, vs... bilen sağlık sektörü odaklı çalışan bilişim firmasında, web siteleri , e-ticaret siteleri tasarımında çalışacak elemanlar arıyoruz.
wml, xml bilgisi olması tercih sebebidir.
İnternet üzerinden bulmama yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler
Dr.Nihal Dizdar
ndizdar@drdata.net

En Detaylı ve Kategorize Edilmiş Bilgisayar Saçmalıkları

FZ

Değerli FM üyeleri bugüne dek pek çok bilgisayar saçmalığı okumuş, yaşamış ve içlerindeki şiddet duygularını bastırıp mizaha yer vermeye çalışmışlardır.

Bilgisayar saçmalıklarının gayet güzel bir şekilde kategorize edildiği http://rinkworks.com/stupid sitesindeki bazı anekdotlar sizi gülümsetebilir (benim ise sandalyeden düşmeme yol açtı, faturayı site yöneticisine yolluyorum).

Molesoft UK Genel Müdürü ile Röportaj

FZ

Molesoft'un İngiltere müdürü eleştirileri yanıtlıyor.

Bu hafta, Molesoft'un İngiltere operasyonlarından sorumlu müdürü Nigel Archway ile yaptığımız röportajı gururla sunuyoruz (söz konusu şirketle diğer şirketler arasındaki benzerlikler tamamen tesadüfidir)

3. Bilişim Teknolojileri Şenliği (Ama ne şenlik!) ;-)

FZ

Önce Nefise Karatay isimli özel ve güzel mankenimizle bir söyleşi. Ardından kambersiz düğün olur mu düsturu uyarınca Hıncal Uluç. Tabii bununla kalmıyor, o şimdi bilgisayarcı canı neler ister kıvamında bir başka etkinlik: Tuğba Ekinci'nin şarkılarıyla katılacağı (!) bir söyleşi. Daha derin mevzularla ilgileniyorsanız değerli astrolog (!!) Yasemin Boran ile astro yaşam (???) söyleşisi. Tüm bunlara ek olarak da yılın en "has" bilişimcileri ödül töreni, Ziynet Sali'nin katılımları ile...

Hayır hayır MTV, Kral TV, Şamdan, Gala, vs. magazin ödül töreninden bahsetmiyoruz. Kadir Has Üniversitesi 3. Bilişim Teknolojileri şenliği yapıyormuş, o bağlamda bir etkinlik. Şahsen bir "bilişimci" olarak Tuğba Ekinci, Nefise Karatay, Didem Taslan ve diğer katılımcılarla samimi bilişim sohbetleri gerçekleştirmeyi istiyorum, kaçırılmaması gereken bir etkinlik diye düşünüyorum :-P

Chivi Radyo yayında!

ProDer

Hepimizin tanık olduğu, Chivi.com'un kapanma olayının ardından, hobi niteliğinde bazı denemeler yapmayı ve biraz da kendimizi eğlendirmeyi amaç edinmişken, kendimizi bir anda radyo yayını yaparken buluverdik. Nasıl mı?