Gentoo 2005.1 Hizmetinizde!

0
zekeriya_akyildiz

Görüşler

0
yilmaz
o ui-yada gui installer olayını halletseler çok güzel olacak. biraz amatör olunca kurması işkence oluyor. gerçi çok sağlam bir kurulum kitapçığı hazırlamışlardı ama ilk seferinde bacerememiştim. 2. seferde 6-7 saatte boz yap methoduyla kurmuştum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İnsan köpeği ısırırsa haberdir!

dino68

Microsoft Rusya GNU/Linux ve OpenOffice.org sayesinde kurtuldu

Microsoft Rusya'nın Shared Source Initiative sunumu, sunumda kullanılacak Windows makinesinin problemleri nedeniyle neredeyse felakete dönüşüyordu. Çözüm sunumu yapan kişinin notebook'undaki Alt Linux (Rusya'ya özgü bir dağıtım) ve OpenOffice 1.1.2 kullanılarak sağlandı. Kısacası, Microsoft Rusya sunumunu açık kaynak kodlu yazılımlar sayesinde gerçekleştirebildi.

Uludağ sitesi yenilendi

bm

Aklıma geldikçe bloglara ve siteye bakıp duruyordum, bugün Uludağ sitesinin yenilendigini farkettim. Özellikle sıkca sorulan sorular listesi iyi olmuş. Burada birbirimizi yerken -- pardon sohbet ederken -- en azından basit sorulara kolayca link verme imkanı olduğu gibi, burada sıkça sorulan soruların da cevaplanabileceği bir döküman var. FMcilerin bakmalarını tavsiye ederim.

OpenBSD 2.9 Çıktı!

PCc0d3r

OpenBSD 2.9 çıktı! Bilindiği gibi OpenBSD BSD çeşitleri arasında güvenliğe en çok önem veren işletim sistemleri arasında.
\r Daha fazla bilgi için: Release Notes ChangeLog

E-Lapis Dergisi Çıktı (Sayı 1)

anonim

Gönüllü olarak hayata geçirmeye çalıştığımız projelerden birisi olan e-lapis online derginin ilk sayısı çıktı. PDF formatında indirilebilir.

Linus´dan SCO´ya cevap!

sundance

SCO´nun iddiaları üzerine son yapılan röportajında Linus Tornvalds, iddiaları yanıtlarken, durumun çok güzel bir resmini çiziyor. Her zamanki sade akılcı üslubu ile duruma açıklık getiriyor.

Fakat bence daha bile önemlisi, email ya da ICQ başına geçtiğinde canavar dönüşen birçok Internet kullanıcısına problemlerin bu şekilde çözülmediğini anlatan bilgece bir yol göstermesi.