SETEdit PPC Linux için hazır

0
anonim
Turbo Vision'a ait text tabanlı ve kolay kullanımlı, text tabanlı kullanıcı arayüzü olan, pencere sistemi kullanan, mouse, menüleri ve daha bir çok fonksiyonları olan ve genelde programcılar ve Borland IDE (turbo C) kullanılan SETEdit PPC makinalarda derlenip kullanıma hazır. Ayrıntılı bilgi için...

Görüşler

0
anonim
Kesinlikle ayrintili bilgi gerekli. Haberden hicbirsey anlamadim cunku :)
0
Max
Zaten orda var bak ayrintili bilgi icin diye bir link :)

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Gelecek Linux 2,0 ve Chip Dergisi

anonim

Chip Dergisi Aralık sayısı ile birlikte 2CD`den oluşan Gelecek Linux 2.0 Dağıtımını vermiş bulunmakta.

Türkiye`ye özel bir dağıtım olarak hazırlanan ve desteklenen (irc.openprojects.net`de #geleceklinux) Gelecek Linux`dan yeni güzel haberler bekliyoruz.

Sevgi Saygı Linux
Ed:yazının sahibinden yazıyı düzenlediğim için özür dilerim ;)

Linux yarışması başladı!

FZ

Bugün başlayan ve 15 gün boyunca sürecek olan IBM Roadshow kapsamındaki Linux Başarı Öyküleri 2002, bu konuda iddia sahibi projeleri bekliyor.

8 ilde 21 üniversitede gerçekleştirilecek olan etkinliğe bugün Sabancı Üniversitesi'nde başlandı. Kazanan üniversitenin ödülüyse IBM tarafından kurulacak olan bir bilgisayar laboratuvarı olacak. Dereceye giren ilk 10 kişi de yurtiçi ve yurtdışında en az 8 hafta staj imkânı ve Linux on Intel seti kazanacak.

Linux Kernel Fonksiyonlarını 'Hook'lamak

anonim

Linux çekirdeğindeki bir fonksiyonun işleyişini ona zarar vermeden değiştirmek istediğimizi düşünelim. Kaynak kodları değiştirir tekrar derleriz ancak bu yazıda daha farklı bir yöntem izleyecegiz ve hafızadaki kernel'a tamamen geçici bir yama yapacağız.

Yet Another Open Source

yuxel

News.com'un haberine göre, Novell, SuSe'nin sistem ve servislerini ayarlama uygulması olan YAST(Yet Another Setup Tool)'ın lisansını GPL olarak değiştirmeyi planlıyor. Değişimin yaza doğru çıkması planlanan SuSE Linux Enterprise Server 9 ile birlikte gerçekleşeceği bildiriliyor.

Bir Mandrake Linux 9.2 incelemesi

ckaptan

Mandrake Linux 9.2 LG skandalı yaşasa da oldukça başarılı bir dağıtım... 1 aydır rc2 kullandıktan sonra bugün PowerPack 9.2 kullanmaya başladım nihayet ve aralarındaki en önemli farklardan birinin de hız olduğunu farkettim...
Masaüstü için ideal bir dağıtım olan Mandrake son kullanıcı ile temel sunucu hizmetleri sunacak olan bir profile hitap edebiliyor, web server olarak ADVX -apache'nin hızlandırılmış ve geliştirilmiş bir sürümü- kullanılmış; bir kaç küçük çaplı php ve mysql'de 50-100 kayıtlı bir veritabanı çalıştıran php sayfası çekildiğinde aradaki fark görülebilir sanırım.