Gel Teskere

0
butch
Gel Teskere

Görüşler

0
Tarık
ahahah daha 6 ay vardı yahu ne vakit geçti onca ay :D umarız ki gittiğin yerde kendini john rambo sanan teğmen ve üsteğmenlerle karşılaşmazsın :) ben karşılaştım pek bir fena pek bir kaka durumlarla cebelleştim. pentatlon, 3,5,10 km tesisatlı tesisatsız tüfekli tüfeksiz ve yaylalar yaylalar. hayırlı teskereler...
0
auselen
google olmayınca tsk oldu demek.
0
urxalit
Güle güle git, hayırlısıyla güle güle gel. :)
0
FZ
Alice Harikalar Diyarında burada gördüklerimin yanında epey naif, sıradan ve dümdüz kalıyor. Her gün apayrı bir fantazi!
0
Tarık
Fakat o fantaziler dünyası insanı yorarken duruma göre acaip kafa boşaltır. hızlı tezkereler :)
0
FZ
Bir macera da böylece bitmiş oldu. :)
0
hcg
FZ'nin torunları tezkere alacak. Yeni kare gelmedi bir türlü. Bu okuyucu kare bekler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net @ 2005

FZ

Tüm fazlamesai.net camiasının, üyelerinin, sessiz okurlarının, aktif katılımcılarının, kısaca bu siteyi öyle ya da böyle bir şekilde farklı kılan herkesin yeni yılını kutlarız.

Dileriz 2005 hepimize mutluluk, sağlık, huzur, zevk, başarı ve en önemlisi barış getirir.

2005 yılında yeni ve heyecanlandırıcı projelerle, birbirinden ilginç haberlerle ve önemli tartışmalarla yine karşınızda olacağız.

Bizi izlemeye devam edin...

fazlamesai.net ekibi

Açık Kaynak Kod Camiası Programcı Profili

FZ

Boston Consulting Group (BCG) ve OSDN tarafından sonuçları yeni açıklanan bir araştırmaya göre Açık Kaynak Kodlu Yazılım Geliştiriciler (open source software developers) grubunu oluşturan insanların çoğu yaklaşık 10 yıllık programlama deneyimine sahip, halihazırda bir şirkette profesyonel yazılım uzmanı olarak çalışan kişiler.

\r\r \r\r Popüler medya organlarındaki "lise mezunu, matematik ya da teknoloji meraklısı, işsiz güçsüz 16-22 yaş arası gençler" kanısının aksine açık kaynak kod hareketi için harıl harıl yazılım geliştiren insanların profili 22-37 yaş arası bir görünüm arz ediyor.\r\r \r

Fazlamesai`de kısa bir servis kesintisi

larweda

Hosting şirketimizin sessiz sedasız yaptığı bir server upgrade'inden dolayı fazlamesai.net'in bazı bölümleri birkaç gündür çalışamıyordu. (yeni kullanıcıların e-posta adreslerine gönderilen şifreleri ve şifresini unuttuğu için yeni şifre isteyen kullanıcıların adreslerine gönderilen yeni şifreleri maalesef geçersiz oluyordu!), sorunun varlığını farkettikten ve epey bir mesai fazlası debugging işleminden sonra daha önce kodu geliştirirken gözden kaçırdığımız bir hatayı bulup düzelttik. Artık şifre almakta sorun yaşayan kullanıcılar, tekrar yeni şifre isteyip aldıkları şifrelerle hayatlarına devam edebilirler.

Oluşan geçici rahatsızlık için özür dileriz.

fazlamesai.net'e soralım: Koruyabilir miyim?

darkhunter

Küçük ve basit bir senaryom var. Bu aralar veri güvenliği paranoyası yaşayan biri olarak fazlamesai.net üyeleriyle paylaşmak istedim...

Ian Murdock Burada, Richard M. Stallman Burada FM Okurları Nerede?

FZ

Ziyaretçiler bir bir gelmeye başladı. Debian projesinin kurucusu Ian Murdock şu anda Bilgi Üniversitesi kampüsünü ziyaret ediyor. Diğer yabancı konuklar da gelmeye başladı. Richard Stallman da varmak üzere.

27 Şubat, yani Cuma, yani yarından itibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi gümbür gümbür 3 günlük bir Özgür Yazılım ve Açık Kaynak etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Gelebilecek tüm FM takipçilerine kapılar ardına dek açıktır, herkesi bekliyoruz. Gelmeyenleri kara listeye alıp dövücez :-P