Gel Teskere

0
butch
Gel Teskere

Görüşler

0
Tarık
ahahah daha 6 ay vardı yahu ne vakit geçti onca ay :D umarız ki gittiğin yerde kendini john rambo sanan teğmen ve üsteğmenlerle karşılaşmazsın :) ben karşılaştım pek bir fena pek bir kaka durumlarla cebelleştim. pentatlon, 3,5,10 km tesisatlı tesisatsız tüfekli tüfeksiz ve yaylalar yaylalar. hayırlı teskereler...
0
auselen
google olmayınca tsk oldu demek.
0
urxalit
Güle güle git, hayırlısıyla güle güle gel. :)
0
FZ
Alice Harikalar Diyarında burada gördüklerimin yanında epey naif, sıradan ve dümdüz kalıyor. Her gün apayrı bir fantazi!
0
Tarık
Fakat o fantaziler dünyası insanı yorarken duruma göre acaip kafa boşaltır. hızlı tezkereler :)
0
FZ
Bir macera da böylece bitmiş oldu. :)
0
hcg
FZ'nin torunları tezkere alacak. Yeni kare gelmedi bir türlü. Bu okuyucu kare bekler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Amerika Gezi Rehberi - 1

sundance

Çalışmakta olduğunuz şirket bir yazılımın eğitimini almak için sizi yurtdışına mı gönderiyor? Ya da LinuxExpo, Compex veya EEE gibi bir fuara gideceksiniz, ama daha önce hiç yurtdışına çıkmamışsınız, neler yapılması lazım, ne gibi ince noktalar var bilmiyorsunuz.

Malum, bilgisayar sektöründe yurtdışına gidip gelmeler çok oluyor, belki son onbeş günde edindiğim tecrübeler birilerinin işine yarar diye aldığım notları alt alta yazayım dedim.
Bu yazı genel olarak yurt dışına çıkmayla, özel olarak da Amerika'ya gitmeyle ilgili. Verilecek ipuçlarının çoğu genel, ama Amerika ve NewYork'a özgü bir iki küçük detay da var, umarım birilerinin gezisi benimkinden daha kolay olur bu sayede :)

İnternet Kafede Güvenlik

redogre

Fazlamesai 1 yaşında

butch

Az önce Sundance'e fazlamesai'nin birinci yılı dolunca birşeyler yapalım dedim ve o anda farkettim ki fazlamesai ben bunları söylerken zaten 1 yaşına girmiş. Bir anda garip oldu ortalık ve biraz gülüştük. Evet, fazlamesai.net'te ilk haberin yayınlanmasından bu yana tam 1 yıl geçmiş. Bunu sizlerle de paylaşalım dedik. Bizim için çok zevkli geçti geçtiğimiz bir sene ve ben kendi adıma çok şey öğrendim siteye katkıda bulunan herkesten.
Neyse saçmalamaya başlamadan durayım ve seneye de buralarda ve daha güçlü olacağımız umudunu içimde taşıdığımı söyleyeyim. Herkese teşekkürler...

Schrödinger'in Kedisi

redogre

Fazlamesai.net Bülten

butch

Bir süredir gerek zaman darlığı, gerek FM ilkeleri sebebiyle yer vermekte zorlandığımız bültenler için artık yeni bir Fazlamesai ortamı var.

BÜLTEN, FM editörlerinin onayından geçmiş tüm bilişim firmaları ve onların temsilcilerine açık. Tek yapmanız gereken FM üye adınız ile temsil ettiğiniz firmanın adını o firmaya ait bir e-posta adresinden bize göndermek.

Gerisi size kalmış.