Fm Kare niye gecikti?

0
redogre

Görüşler

0
anonim
Şiddete Hayır!!! mesajı vermek mi istediniz;)
0
AsH
Sanırım daha çok dinsizin hakkından imansız gelir mesajı verilmeye çalışılmış :)
0
ripper
Tü ya döğüşeceginizi bilsem bir önceki karikatürde niye gecikti diye sormazdım :$
0
Zebani
belki konu bulumadılar :) bunu buldular o sebepten senin gecikti demeni beklediler :) sanırım böyle olamaz...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

F ve Q nun savaşı (1)

afsina

F ve Q klavye yerleşimi konusunda uzun süredir devam eden bir tartışma var. Zemberek geliştiricilerinden Mehmet Akın bu konuda eğlence amaçlı bile olsa teknik bir inceleme arayışına girdi. Bu kapsamdaki ilk yazıyı Zemberek NLP sayfasından okuyabilirsiniz.

fazlamesai.net'e soralım: Python kaynakları... Nasıl?

conan

Fazlamesai.net okuyucularına danışayım. Python öğrenmek için seçtiğiniz yollar nelerdir? Bir iki kitap ya da web kaynağı verirseniz sevinirim.

Ayrıca başka bir merak ettiğim konu ise Python ile yapacağınız programlarda kullanacağınız kullanıcı grafik arabiriminizi nasıl seçiyorsunuz? Kriterleriniz nelerdir? pykde? pygtk? python-tk? Tavsiyeler?

Teşekkürler!

Google toolbardan öte: Google Puffin

sundance

Pandia.com'da yeralan habere göre Google, kullanıcılarını daha da sadık kılmak için yaptığı Google toolbardan sonra şimdi de masaüstünde çalışacak ve hem harddiskinizi hem de Internet'i aynı anda tarayacak bir uygulama üzerinde çalışıyor.
İlginçtir, Microsoft ise Outlook ile uyumlu olarak çalışabilen Lookout programını ve şirketini satın almış :) Ve dahası bedava olarak downloada açmış. Heveslenenler için hem Outlook hem de .Net 1.1 gerektirdiğini belirtelim .

Yeni Nesil Fazlamesai.net Yayında

vst

Fazlamesai.net yeni altyapısıyla yayında...

Daha verimli olacağına inandığımız altyapının sağında solunda karşılaşacağınız hataları, eksiklikleri ya da öneri ve şikayetlerinizi bize, beğenilerinizi herkese bildiriniz...

Hayırlı olsun...

fazlamesai.net'e soralım: Çin Nereye Gidiyor?

anonim

ABD tüm dünyanın nefretini toplayarak yoluna devam eder, AB bir birlik olmaktan daha çok uzak, Rusya hala toparlanmaya çalışır ve Japonya Asya'daki teknoloji liderliğini Tayvan ve benzeri ülkelere bırakmaya başlamışken düne kadar insan hakları ihlalleri ve ucuz malları ile gündeme gelen bir süper güçün ayak sesleri artık çok net duyuluyor. Bu girizgahı bana yazdıran sebeplere gelince...