Firefox 1.5.0.2 çıktı

0
setcom_2000
Firefox 1.5.0.2, Intel tabanlı Macintosh bilgisayar desteği ile güvenlik ve kararlılık alanında iyileştirmeler içeriyor.
Firefox 1.5.0.2′deki yenilikler:
  • Mac OS X Evrensel İkili (Universal Binary) yardımı sayesinde Intel tabanlı Macintosh bilgisayarlara sağlanan destek.
  • Ürün güvenliği ve kararlılığında artış.
  • Güvenlik alanında çeşitli hataların giderilmesi.
Mozilla Firefox 1.5.0.x serisi tarayıcılar kendilerini otomatik olarak 1.5.0.2′ye yükseltecekler. 1.5.0.2 sürümü Firefox ürün sayfasından doğrudan da indirilebilir.

mozilla.org.tr

Görüşler

0
memisko
otomatik güncellemesini beklemedim, hemen manual olarak güncelledim... :))
0
mstkurt
Bu haberi okumadan iki dk. önce bir baktım, Firefox diyor ki; "Firefox 1.5.0.2 güncellemesi tamamlandı. Değişikliklerin etkili olması için Firefox'un yeniden başlatılması gerekiyor." :)
0
towsonu2003
ufff, sıkıldım artik firefox'tan. her update'le bir oncekinden 10-20% daha fazla cpu kullanmaya basliyor (Linux, Ubuntu 5.10). delirtecek bir gun beni. Sanirim Dapper ciktiginda (clean install) kendimi epiphany'ye upgrade edecegim... sicaktan (cpu) oram buram yandi yahu (laptop)! ay...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e soralım: Firefox 1.5

cbc

Çıktı çıkacak mı, yoksa bir hata mı?

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5/

Firefox 2.0 Beta 1 yayınlandı...

arif_dn

Görsel olarak pek fazla bir değişiklik yok . Eklentiler menüsünde biraz değişiklik yapılmış. Bir de ana ekranda sağ üst köşedeki arama kutucuğu biraz değişmiş. Alt yapı olarak neler yapıldığı hakkında bir açıklama bulamadım.

İndirmek için buraya.

Firefox 1.5.0.3 !

Chaosopher

Geçen ay FM'den de duyurulan Firefox 1.5.0.2'nin bir "denial of service" güvenlik açığını gideren yeni sürümü çıktı.
Geçen sefer olduğu gibi Mozilla Firefox 1.5.0.x tarayıcılar kendilerini bu yeni sürüme de otomatik olarak yükseltecekler. Tarayıcısını kendi kendisini yükseltmesini bekleyemeyenler yeni sürümü buradan indirebilirler. Hayırlı uğurlu olsun!

Firefox Kullanıcıları Daha 'Eğitimli'

baRRacuda

comScore'un yaptığı istatistiğe göre eğitim, teknoloji, kitap gibi içeriğe sahip sitelere Firefox kullanıcıları, Internet Explorer kullanıcılarından daha çok ilgi gösteriyor.

Firefox rekor kırmayı hedefliyor

coskung

Firefox, 24 saat içinde en fazla download edilen yazılım olma rekoruna gözünü dikti. Download Day adı verilen organizasyonla, Firefox 3, çıktığı gün rekoru kıracak gibi. Henüz çıkış tarihi duyurulmadı ancak, aşağıdaki siteden kayıt yaptırarak, önceden bilgilendirilebilirsiniz.