Firefox 1.5.0.2 çıktı

0
setcom_2000
Firefox 1.5.0.2, Intel tabanlı Macintosh bilgisayar desteği ile güvenlik ve kararlılık alanında iyileştirmeler içeriyor.
Firefox 1.5.0.2′deki yenilikler:
  • Mac OS X Evrensel İkili (Universal Binary) yardımı sayesinde Intel tabanlı Macintosh bilgisayarlara sağlanan destek.
  • Ürün güvenliği ve kararlılığında artış.
  • Güvenlik alanında çeşitli hataların giderilmesi.
Mozilla Firefox 1.5.0.x serisi tarayıcılar kendilerini otomatik olarak 1.5.0.2′ye yükseltecekler. 1.5.0.2 sürümü Firefox ürün sayfasından doğrudan da indirilebilir.

mozilla.org.tr

Görüşler

0
memisko
otomatik güncellemesini beklemedim, hemen manual olarak güncelledim... :))
0
mstkurt
Bu haberi okumadan iki dk. önce bir baktım, Firefox diyor ki; "Firefox 1.5.0.2 güncellemesi tamamlandı. Değişikliklerin etkili olması için Firefox'un yeniden başlatılması gerekiyor." :)
0
towsonu2003
ufff, sıkıldım artik firefox'tan. her update'le bir oncekinden 10-20% daha fazla cpu kullanmaya basliyor (Linux, Ubuntu 5.10). delirtecek bir gun beni. Sanirim Dapper ciktiginda (clean install) kendimi epiphany'ye upgrade edecegim... sicaktan (cpu) oram buram yandi yahu (laptop)! ay...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Firefox rekor kırmayı hedefliyor

coskung

Firefox, 24 saat içinde en fazla download edilen yazılım olma rekoruna gözünü dikti. Download Day adı verilen organizasyonla, Firefox 3, çıktığı gün rekoru kıracak gibi. Henüz çıkış tarihi duyurulmadı ancak, aşağıdaki siteden kayıt yaptırarak, önceden bilgilendirilebilirsiniz.

SpreadFirefox.com'a 2. Saldırı

butch

ZDNET'te verilen bilgiye göre, sadece birkaç ay içinde yapılan ikinci saldırı site sunucularında kurulu Twiki yazılımdaki bir açık kullanılarak gerçekleştirilmiş. Saldırıyı gerçekleştirenlerin ele geçirdikleri önemli bir bilgi yok ancak bu saldırı SpreadFirefox.com'un 15 Ekim tarihine kadar kapalı kalmasına sebep olacak.

Mozilla Ubiquity

xelon

Firefox Ubiquity eklentisinin duyurulması ile blogosferde ortalık karıştı. Eğer dün bu eklentiyi duymadıysanız işte size fırsat!

Mozilla'nın tanımı ile Ubiquity, kullanıcıların web ile etkileşimini arttıran yeni bir deneysel Firefox eklentisi. Birçok özelliği ile Launchy ve benzeri yazılımlara benzeyen Ubiquity belirli komutlarla internet üzerinde yapılan işlemleri kolaylaştırmayı hedefliyor.

Mozilla Labs Sunar: Jetpack

Tarık

Mozilla Labs tarafından geliştirilen Jetpack eklentisi sayesinde artık Firefox'a eklenti yazmak için çok fazla şey bilmenize gerek yok.

Firefox 3 çıktı

anonim

Firefox kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği ünlü web tarayıcısı Firefox 3 final sürümü kullanıma sunuldu. Öncelikle daha hızlı, daha kararlı bir sürüm olarak deneme sürümlerinde kendini kanıtlayan Firefox 3, sistem hafızasına daha az gereksinim duyuyor ve kişisel kullanım bakımından da pek çok yenilik içeriyor. Firefox 3, daha kullanışlı bir adres çubuğu ve daha iyi yer imi yönetimi gibi son derece yenilikçi bir yapıda geliyor. İndirme Günü adlı sayfasında çıktığı gün bir indirme rekoru beklediklerini de açıklayan Mozilla yöneticileri, Firefox 3'ün diğer tarayıcılardan çok daha hızlı olduğunu söylemişlerdi.