Firefox'a Eklenti Yazın, Alev Alın

0
butch
6 Ocak 2006 tarihine kadar Firefox için en iyi eklentiyi yazanlar 11 dalda verilecek ilginç ödüllere sahip olacaklar. Ödüller ve yarışma kuralları hakkında detaylı bilgi extendfirefox.com'da.

Özellikle 4700$ değerinde olduğu söylenen alev makinesine dikkat.

Görüşler

0
bio
Bu sayfaya Firefox 1.5 RC3 ile baktigimda "Mozilla Developer Center" yazisi ile "Extend Firefox" ic ice gecmis gorunuyor. Acaba bana ozel bir sorun mu yoksa Extend Firefox sayfasi "best viewed with Internet Explorer" falan mi?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FireFox'un Çok Daha Az Hafıza Kullanmasını Nasıl Sağlarsınız?

FZ

Federico Mena-Quintero'nun FireFox'u daha az hafıza ile çalıştırmak için bir önerisi var. Aslında öneri demek biraz haksızlık olur, kısa bir C# kodu ile bir tür "proof of concept" sunmuş durumda.

Firefox rekor kırmayı hedefliyor

coskung

Firefox, 24 saat içinde en fazla download edilen yazılım olma rekoruna gözünü dikti. Download Day adı verilen organizasyonla, Firefox 3, çıktığı gün rekoru kıracak gibi. Henüz çıkış tarihi duyurulmadı ancak, aşağıdaki siteden kayıt yaptırarak, önceden bilgilendirilebilirsiniz.

Firefox 1.5.0.2 çıktı

setcom_2000

Firefox 1.5.0.2, Intel tabanlı Macintosh bilgisayar desteği ile güvenlik ve kararlılık alanında iyileştirmeler içeriyor.

Zotero: Gerçekten işe Yarar Bir Firefox eklentisi

zekzekus

İnternette bir konuyu araştırırken kaybolduğunuz hissettiğiniz oldu mu hiç? Hangi dökümanları indirdim, hangilerini okudum, hangi sayfalar birbiriyle ilişkili karman çorman oldu mu kafanız hiç? Eminim olmuştur. Zotero isimli Firfox eklentisi bu karmaşıklığı gidermek için geliştirilmiş ve oldukça işe yarıyor.

fazlamesai.net'e soralım: Firefox 1.5

cbc

Çıktı çıkacak mı, yoksa bir hata mı?

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5/