Fazlamesai yurda döndü

0
butch
Cezayir depremi ve devamında gelişen olaylardan en çok FM etkilendi. Yavaşlık sizin de dikkatinizi çekmiştir sanırım. Fazlamesai bir süreliğine(belki de sürekli) ülkemiz sınırları içine taşındı. Artık hızlandık. Ancak fazlamesai.org domaini altında durduğu için cookieleriniz durumdan hoşlanmayacak. Haberiniz ola!!!

Görüşler

0
sametc
iyi yapmısınız :)))))))


ve bu benim gnu/linux tan attığım ilk mesajım haber ola kurabildim :()))
mutluyuz artık bir lin kullanıcısıyız ve sunu soyleyeyim
gnome altından atıyorum :))
kde guzel calışıyor ama sanki biraz yavaş gibi ama sunu soyleyeyim gnome dahada yavaş şimdi ekran kartı surucusu yuklemyeye calışıyorum :))
hadi kolay gelsin :))
0
conan
bana cok yavas :(
0
tongucyumruk
ohh... kaç gündür yorum yazamıyordum... artık hayatım normal akışına dönebilir...
0
hako
Umarım Türkiye sınırları içinde kalıcı olmazsınız. Zira benim gibi yurt dışından ulaşanlar için hız oldukça azalmış oldu. Kısa dönemde tahammül edilebilir belki ama orta-uzun dönemde mutlaka bir yurtdışı yansınız olsun isterim kendimce :).

Teşekkürler....
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Java, Dropwizard, Elasticsearch ve Docker ile kendimize bir fazlamesai.net klonu yazalım: Bölüm 1

tongucyumruk

Günümüzde uygulama geliştirme dendiği zaman çoğumuzun aklına iki tip uygulamadan biri geliyor: Mobil uygulamalar veya Web uygulamaları. Bunu masaüstü uygulama piyasası öldü anlamında söylemiyorum tabi ki fakat eskisi kadar "hip" olmadığı da aşikar. Web uygulaması denince pek çok insanın aklına da tabi ki Ruby on Rails veya Django gibi dinamik dillerin geliştirme çerçeveleri geliyor....

''C/C++ Öğrenmeli Miyim Acaba?'' Sorusuna Bir Yanıt

GenesisCOX

Az önce Öğrenme Psikolojisi baslikli yaziyi okuyunca; C ve Sistem Programcıları Derneğinin kurucusu ve şu an başkanlık görevini yürüten Kaan Aslan'ın 2002 yılında anet haber grubuna verdiği yanıtlardan birini burada paylasmak gerektiğini düşündüm.

Bu sabah bir şeyler farklı

sundance

Hiç kendinize gerçekten ama gerçekten sordunuz mu 'Ne yapıyorum?' diye, veya 'Bu yaşamak istediğim hayat mı ?'

Sorsanız iyi olur çünkü herşey bir trafik kazasına bakıyor.

Yarın sabah uyandığımda ilk bir kaç saniyenin tadını çıkartmak istiyorum. Kim olduğumu, nerede uyandığımı ve 18 Aralık 2000'de ne olduğunu hatırlamadan önceki mutlu birkaç saniye...

Çünkü biliyorum ki artık hayatımda bir eksik var. Hem de Serdar gibi büyük bir eksik...

Luminocity

cbc

OpenGL tabanlı bir pencere yöneticisine eklenen yay tabanlı modellenmiş pencereler ve ötesi. Geleceğin pencere yöneticisi karşınızda: Luminocity

Kitap yorumu: Dijital Kale

sundance

Ülkemizde özellikle Da Vinci Code, Melekler ve Şeytanlar isimli kitapları ile tanınan Dan Brown'ın, Digital Fortress (Dijital Kale) isimli kitabını geçenlerde okudum.
Uzun süredir kendisini bir ziyaret etmek istiyordum zaten, ama kısmet kızkardeşimin Tüyap Kitap Fuarı'nı yağmalamasınaymış.