fazlamesai.net neden sevilir?

0
FZ
Evet, 1 yıldan uzunca bir süredir yayın yapan bu site benim tarafımdan neden sevilir ve de takdir edilir? İşte ilk aklıma gelen sebepler :

1) Dr.Dobb's Journal adlı önemli mi önemli bilgisayar yazılımları dergisinde haber yapılan bir işletim sistemi ile ilgili bir haberin (Menuet OS) en az bir ay önce fazlamesai.net sitesinde yayınlandığının farkına varılır.

2) MIT Technology Review adlı dergide çıkan ve MS-DRM sisteminin kırılması ile ilgili haberin en az bir ay önce fazlamesai.net sitesinde yayınlandığının farkına varılır.

3) Bitirme ödevi ile ilgili fellik fellik kuantum bilgi işlem simülatörü ararken, konu ile ilgili güzel mi güzel bir bir QCL (Quantum Computing Language) dilinin varlığından fazlamesai.net sitesi sayesinden haberdar olunur.

4) Gönderilmiş haberlerle ilgili olarak konusunda detaylı ve derin çalışmalar yapan ve dünyanın dört bir köşesine dağılmış insanlarla anadilimde iletişim kurulur. Vizyon genişlemesi yaşanır. Sağlam bilgilere saatlerce arama tarama yapmadan ulaşılır. 5), 6), 7)...

Daha pek çok sebep sıralanabilir! Sizin fazlamesai.net'i sevmenizin, özel, genel, somut, soyut, maddi, manevi sebepleri nedir?

Görüşler

0
conan
Burada:

- Itina ile bilgi paylasilir, kendine saklanmaz.
- ``FARKLI`` bakis acisi okunur, zevk alinir.
- Senin gibi dusunen, senin ilgilendigin konularla ilgilenen insanlarin varligindan haberdar olunur.
- Kimse kalkip da ne ukalalik yapiosun dumbelek demez! (dese de icinden der hehehe)
- Alternatif`e onem verilir, uzerinde durulur.
- Bir sistemin kolesi ya da parcasi olmak yerine o sistemin bireyi olduguna inanmis insanlar gorulur ve hmm denilir...
- Saygi vardir
- Sevgi vardir
- Seviom uleeeeeeaaaann FazlaMesai`yi! ;)
0
sundance
Sizler gibi okurları olduğu için sevilir sanırım, daha önemli bir sebep gelmiyor aklıma ;)

KIVILCIM Hindistan
a.k.a. Sundance
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Altından Anakart :-P

TiberiusKirk

Allısı, morlusu, fosforlusu derken şimdi bide, "altın" mainboard çıktı başımıza... www.donanimhaber.com

ABD: Berkeley Üniversitesi İşgal Edildi

anonim

1968'in öğrenci direnişi kalelerinden Berkeley Üniversitesi otuz yıl aradan sonra yeniden ayaklandı. 2 bin öğrencinin gösterisinin ardından "Bağdat Üniversitesi'nin kardeş ilan edilmesi" talebiyle bugün (21 Mart) idari bianalar işgal edildi.

ABD'nin California eyaletindeki Berkeley üniversitesi öğrencileri Irak'a Amerikan saldırısı başladığı gün hükümetlerini protesto etmek ve savaşa son verilmesi için üniversitenin idari binalarını işgal ettiler.

Fazlamesai.net: Yenilikler

butch

Yaklaşık 2 ay önce yaptığımız altyapı değişikliğinden sonra FM'e yavaş yavaş yeni özellikler eklemeye başladık. Bunların bir kısmı dikkatinizi zaten çekmiştir. Biz yine de sizi bilgilendirelim.

``Az´´ daha mı iyi?

cbc

Web 2.0'da yapılan konuşmalardan birisinin konusu "Az"ın iyiliği. Konuşmacı rakiplerinizle giriştiğiniz yarışı kazanmanın yolunun ondan bir ya da daha fazla işi yapabilmekten ziyade "az"lıktan geçtiğini savunuyor.

Anladığım kadarı ile özetleyeceğim bu maddeler ile ilgili fazlamesai.net ne düşünüyor?

Soul, blues, GNU/Linux, BASH ve script-fu üzerine bir deneme

FZ

Birkaç gün önce, Joss Stone´a ilgimi, alakamı ve bu genç sese olan hayranlığımı bilen bir dostum sanatçının bir albümün parçalarının bulunduğu bir sitenin adresini verdi (korsan! korsan! diye bağırıp beni RIAA´nın köpekbalığı avukatlarına teslim etmeden önce yazıyı sonuna dek okuyun). Daha doğrusu ilgili parçaların URL´lerinin bulunduğu bir forum mesajının adresini. Gidip forumdaki mesaja baktığımda şu şekilde listelenen adresler gördüm: