Fazlamesai 1 yaşında

0
butch
Az önce Sundance'e fazlamesai'nin birinci yılı dolunca birşeyler yapalım dedim ve o anda farkettim ki fazlamesai ben bunları söylerken zaten 1 yaşına girmiş. Bir anda garip oldu ortalık ve biraz gülüştük. Evet, fazlamesai.net'te ilk haberin yayınlanmasından bu yana tam 1 yıl geçmiş. Bunu sizlerle de paylaşalım dedik. Bizim için çok zevkli geçti geçtiğimiz bir sene ve ben kendi adıma çok şey öğrendim siteye katkıda bulunan herkesten.
Neyse saçmalamaya başlamadan durayım ve seneye de buralarda ve daha güçlü olacağımız umudunu içimde taşıdığımı söyleyeyim. Herkese teşekkürler...

Görüşler

0
m1a2
fazlamesai''''yi neredeyse 8 aydan beri takip ediyorum. Fazla mesai yapıp bir kaç haber göndermek isterdim fakat o mesaiyi bulamadım bir türlü 8-). Neyse... Sitenin 1 yaşına girmiş olması vesilesiyle kısa da olsa birşeyler yazmak vacip oldu artık.
Nice yıllara...
0
conan
Sacmalamak? LUTFEN! bu site sacmaliyorsa kimbilir diger siteler... AMAN TANRIM!!! ;)

MUTLU YILLAAAAAR FeeeeMMMMMMMeeeeeeee ;)
(makami biliyorsunuz)
0
Max
yaslaniyorsunuz desenize :)) neyse bence bu ilk yasinda bir party yapalim ama sanal olsun herkesi fazlamesainin chat kanalinda toplayalim bir gun eglenelim :) , bu arada yada gercek bir FM toplantisi duzenleyelim belki bir gelenek olur bu is :)
0
FZ
Öncelikle çekirdek kadroya ve sonra da haber, yorum gönderen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir oluşuma bir nebze dahi katkımın olmasından ötürü gurur duyduğumu (ve belki de bu yüzden biraz şımardığımı ;-) söylemeden geçemiyorum.

Bu hafta bir parti olursa belki katılmam zor olabilir ama hafta sonu uygun bir saatte olursa açıkçası fazlamesai.net tesislerinde bir partiye katılmak epey eğlenceli olurdu diye düşünüyorum :)

(Bilen bilir, FZ, fazlamesai.net camiasında, akşamları ve haftasonları evinde bilgisayar kullanmayan, Internet ile haşır neşir olmayan, TV seyretmeyen garip bir yaşam formudur :)

Nice yıllara! Sevgiler!
0
larweda
Biraz da istatistik verelim, 1 senelik süre zarfında toplam 481 kullanıcımız 496 adet haber ve 814 adet yorum göndermiş. İlk başlarda eş-dost-kankalarla başladığımız yolda şimdi birçok yeni arkadaş-dost-kanka ile devam ediyoruz. Açıkçası ilk başladığımız zaman 1 sene sonra ne halde olacağımızı çok merak ediyordum, şimdi ise 2.ci senenin sonunda ne halde olacağımızı daha çok merak ediyorum. Ama giderek daha keyifli oluyor, söylemek zorundayım.


Herkese çok çok teşekkürler, aynen yola devam..
0
elrond
Nice yıllara...
Ne diyeyim buralar her geçen gün öncesinden keyifli olmaya başladı. İçerikte sürekli zenginleşiyor.

(Bu arada seneye daha güçlü olecek tabi.. IIS6/AspX/XML yapıcez ya :-)))
0
conan
HIAAAYYYYYT. One ring to decontaminate world from M$....
;)
0
anonim
İnsancil ataklari sürdürelim, etik degerleri koruyalim.. bilelim, bililelim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Biohacking

robertosmix

Geçenlerde hackaday.com'da da rastladığım ve yakında (bir taraftan) insan ömrünü olduğundan çok ama çok daha fazla uzatabileceğini düşündüğüm bir prensip'i sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında anlatılan prensipler ve davet edilen araştırma sahası bir çok "hacker"'ın günlük yaptığı çalışmalardan farklı değil. Ama burada konu edilen "hack"lenebilir mekanizmaların tamamı yaşayan organizmalar.

And the Oscar goes to ...

butch

Altın Örümcek yarışmasından haberdarsınızdır sanırım. Bugün itibariyle http://oylama.altinorumcek.com/ adresinde halk oylaması başladı. Fazlamesai tayfasına tarif gerekmez ama ben yine de yardımcı olmak amacıyla FM'i En iyi içeriğe sahip web sitesi başlığı altında www.fazlamesai.net olarak bulabileceğinizi belirteyim ;)

Bu sabah bir şeyler farklı

sundance

Hiç kendinize gerçekten ama gerçekten sordunuz mu 'Ne yapıyorum?' diye, veya 'Bu yaşamak istediğim hayat mı ?'

Sorsanız iyi olur çünkü herşey bir trafik kazasına bakıyor.

Yarın sabah uyandığımda ilk bir kaç saniyenin tadını çıkartmak istiyorum. Kim olduğumu, nerede uyandığımı ve 18 Aralık 2000'de ne olduğunu hatırlamadan önceki mutlu birkaç saniye...

Çünkü biliyorum ki artık hayatımda bir eksik var. Hem de Serdar gibi büyük bir eksik...

An Gelir...

butch

SVCD

hasan

DVD fiyatlarını çok buluyorsunuz. İzlediğiniz ve sevdiğiniz filmleri arşivlemek de istiyorsunuz..

Mükemmel bir seçeneğiniz var DIVX ama sadece bilgisayar platformunda.

Merak etmeyin standalone yeni playerlar için de kaliteli görüntüyü ucuza elde etmek için bir alternatif var.