Enerji Tasarrufu

0
redogre

Görüşler

0
bio
O güç sayacı niye artıyor her karede?
0
redogre
o tasarruf sayacı :)
0
ripper
en azından bir mum koysak da pinguinlerimizi görsek, hem romantik olur :)
0
majesty
Olsa, süper olacak da...
0
sleytr
böle çizmesi daha kolay. hem emekten de tasarruf yapılmış oluyor ;)
0
anonim
Exupery Küçük Prens adlı başyapıtında ne der; "The essence of truth is invisible to the eye.." pinguinler gönlümüzde:)
0
anonim
FM KAREDE tasarrufa geçtik derken kullanılan de bitişik yazılır. fm kare de tasarrufa geçti denseydi o zaman ayrı yazmak gerekirdi... bunu böylece hatırlattıktan sonraaaa "şeytan ayrıntılarda gizlidir" deyup, bu ülkede her birey sorumluluklarını yerine getirmedikçe daha çoook karanlıklar görürüz diye noktalayalım. Hoş birkaç kare:)
0
Satanique
Ünlem bitişik yazılır.
0
Satanique
Komple karanlık olması ve sadece gözlerin gözükmesi daha komik olmuş.
0
anonim
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ünlem nerede??? Nereye bitişiyor;)
0
hAhAyiDU
son kare, son kelime...
0
anonim
haklısınız
0
gnnaahh
Kimse var mı? şeklinde sorulur, "yokmu" denmez.

:-]
0
redogre
Evet Fm kare bu sefer biraz aceleye geldi, ve birkaç imla hatası var.

Bunların işaret edilmesi de güzel ama sayın must'ın "bu ülkede her birey sorumluluklarını yerine getirmedikçe daha çoook karanlıklar görürüz diye noktalayalım." demesi biraz abartı değil mi?

Şimdi ben de hemen yorumunuzun altına "Üç noktadan sonra ilk harf büyük yazılır" mı demeliyim ki olay birşey yarışına dönsün? :)

İnsanların kullandığı dile özen göstermemesinden ben de rahatsızım, ama birine sorumluluklarını yerine getirmiyorsun diye ağır bir laf etmeden önce insan en azından dikkat eder ki kendi cümlesinde hata olmasın.

Bu yorumlar bu kadar abartı olmasaydı karikatürün düzeltilmiş halini gönderecektim, ama bunu yaparsam alttaki yorumlar havada kalacak, buyrun size kısır döngü.

Bu arada "kimse yok mu?" denir, tıpkı "uyuyormusun" gibi, mantıken yanlış, ama günlük kullanımda var.

Amacım kimseyi kırmak değil, ama eleştirirken kantarın topuzunu kaçırmak nedense bizde çok yaygın. Hem atalarımız ne demiş, "Tencere dibin kara, senin ki benden kara".
0
anonim
sayın redogre,
"bu ülkede her birey sorumluluklarını yerine getirmedikçe daha çook karanlıklar görürüz" cümlesi sadece KARE' deki espriye genel anlamda ülkemiz gündemine ilişkin bir gönderme yapmaktı. Karanlık esprisini kullanma biçiminizi kişisel olarak böyle geniş ve derinlikli, çok hoş ve çok anlamlı bulduğumu ifade etmeye çalışmıştım. Yine de aynı fikirdeyim. İmla hatasına referansım da bağlantıyı kurmak amacıylaydı. Yanlış anlaşılmış olmak beni üzdü. Elbet amacım keskin imla eleştirileri yapmaktan çok uzak ve elbet mesleki bir büyüğümün hep söylediği gibi "çalışan, üreten insan hata yapar". Hiçbir eyleme girişip katılmadan varolan canlıların hata yapabilmeleri ne kadar mümkündür? Umarım bu defa kendimi ifade edebilmişimdir.
0
anonim
Haa bu arada, yazınızı okuyup çok üzüldüğümden hemen "sanatınıza" ne derin anlamlar yüklemiş olduğumu ifadeye giriştim. Oysa "Tencere dibin kara.." cümleniz dikkatimden kaçmış. Okuyup gençlik heyecanınıza vermeye çalışsam da bunca açıklamayı yapmaya çalışmam aniden anlamsızlaştı.
0
redogre
Niye anlamsızlaştı? Ben o cümleyi yanlış anlamışım demek ki. Çokta açık değil kastettiğiniz.Ben özellikle yazdım kimseyi kırmak istemem diye. Tencere lafı da çok sevdiğim bir laftır, birini eleştirdim mi kendim için de bolca kullanırım, benim dibim senden kara diye. Birini eleştirirken eleştirilmeyi de göze almalı insan.

Bir de şu gençlik heyecanı meselesi var.

"İmla hatalarıma laf ederken imla hatası yapmanızı sizin gençlik heyecanınıza veriyorum sayın must" desem hoşunuza gidermiydi bir düşünün:)
0
anonim
sayın redogre, anlamsızlaşan benim size iltifat etmeye çalışan iyi niyetli yaklaşımımı sürekli eleştiri olarak algılamanız! Belirttiğim gibi "çalışan insan hata yapar," benim yazdıklarımda da çok sayıda - (bir sürü) demiyorum o da takıntımdır hele de insanlar için kullanılınca- hata bulmak olasıdır.
0
anonim
Bu arada sanırım sayın butch ne anlatmaya çalıştığımı anlamıştır. Gençlik heyecanıyla ilgili referans; benim ilk adım "feran" ve fm'de sorun olup da şifreler yenilenince kişisel nedenlerle uğraşamayacağımdan, fz'ye de danışarak "must" kullanmaya başladım- yani; kendimce "must"ın göründüğünden daha deneyimli fm tiryakilerindenim:)
0
anonim
özetle; "gençlik heyecanı" göndermeniz benim çoook hoşuma gider ve de mutlu ederdi...
0
redogre
Devamlı yanlış anlıyorsunuz dediniz ama bir mesaj yazdım sadece :)

Açıkçası must kim diye de bakmadım, sorun eski yeni olmak değil sadece fm de herkesin birbirini genç görme huyu var ona nazireydi. Trolün biri (size demiyorum o kendisini bilir) gelip sen kısa pantolanla dolaşırken diye lafa başlayıp durduğu için bu konuda biraz fazla kıllanıyorum (meraklısı için not 30 yaşındayım).

Genel olarak çok da kızmadım, sadece Fm deki son 4 yazıda tüm yorumlar dilbilgisine gelip takılmış, haber ile ilgili tek yorum yok, bu dilbilgisi meselesi sonu gelmeyen din tartışmalarına dönecek diye korkuyorum...

Açıkçası FM kare daha emekliyor, hem çizim, hem espriler zamanla daha iyi oturacak umudundayım, bant çizmek hep heves ettiğim bir konuydu ama ne karikatüre, ne de ilüstrasyona benziyor, insanın derdini o üç kareye sığdırması, yazıları uzatmadan bunu becerebilmesi çok zor. Yıllar önce Garfield'a özenip ilk yaptığım denemelerde bunun ne kadar zor olduğunu anlamıştım, açıkçası otuz küsür kare oldu ve hala çok zor...
0
anonim
redogre :) demek ki neymiş; insanlar konuşa konuşa anlaşırmış. Bilmenizi istediğim; FM KARE benim için (kişisel ilgi-akademik formasyon-deneyim-bilgi) birçok yönden fm'e daha sık baktıran ve en heyecan duyduğum bölüm. İnanın başardığınızın ne denli zor, saygın ve değerli olduğunu en iyi anlayabilecek biriyim. Yine kendimce haklı nedenlerle de hem çizim hem espriler yönünden -aman imla dışında;) - eleştirmeye (olumlu, olumsuz) yetkin olduğumu düşünürüm. ref: fz .

p.s.
Sizin daha dünyaya gelmemiş olduğunuz yıllarda çizdiğim bir karikatür uluslararası bir platformda mansiyon alıp sergilenmişti (bunu da gençlik (!) heyecanıma verin).
0
ripper
neyin kavgasını ediyosunuz, hala anlamadım. Boşverin ya ünlemi felan. Obsesif olmayın, bu köşe gülmemiz için gülelim :)
0
gnnaahh
:-] bu işareti anlamamayıp bu kadar alıngan olmanız beni üzmüştür. :-[

Yedinci boğaz köprüsü yapılırsa "atcam" kendimi. :P
0
ripper
boşverin imlayı ya, espri iyimiydi, iyiydi. kaldı ki , günlük konuşma diye bir olay var. Kaçımız dikkat ediyoruz, günlük hayatta. Herşeyi kurallara boğmayalım.
0
newman
Insanin Kasten imLA hatasi yapasigeliyor,:?. bu yorumlari okuduktan sonracigima./\\|,,,,,,
0
qwqw
Bir insanı kızdırmanın en güzel yolu o'nun başarısızlıklarını yüzüne vurmaktır. Örneğin tipsiz olan birine, tipsiz derseniz size kızar. Fakat tipsiz olmayan birine, tipsiz derseniz, kendisinin tipsiz olmadıgını bildiginden size kızmaz. Size güler geçer...

İşte bu yüzden FM kare eleştirildiginde, FM kareyi yapanlar kızıyor, köpürüyor, hatta ileri gidip sizin hesabınızı dahi kapatabiliyor. Çünkü aslında kendi başarısızlıklarının kendilerine söylenmesi onlara acı veriyor.

Sürükle Bırak karikatürünü dahi kendi üyelerine karşı imalı bir şekilde silah olarak kullanabilen böylesi bir zihniyet herhalde hiçbir yerde bulunamaz.

Gidin sorun kendilerine espri yaptık derler. Ancak FM kare'yi sürükle bırak tarzı bir programla yaptınız diye soran üyelerine, o üyeleri uçurumdan sürükleyip bırakmak gibi dehşet bir espri üzerine sinirlerini kusar bunlar.

Siz siz olun, kesinlikle FM kare üzerine kötü eleştirilerde bulunmayın. İmla hataları konusunda en takıntılı olan kişi bu sitenin editorlügünü yapan birisidir.

Şimdi gidin ve o kişiyi getirin buraya, o bile burada imla kurallarını eleştiremez. Çünkü fazla olursa ona bile yol verirler gider...

Demek istedigim burada imla hatası yapılıyorsa siz imla hatalarını görmezden gelmelisiniz ki, sizin hakkınızda da dehşet FM kareler yapılmasın ya da en basitinden fişlenmeyin.

Çünkü ilgili kişiler kendi başarısızlıklarının yüzlerine vurulmasına tahamül edemiyorlar. İlkokul çocuklarının bile yapmayacagı bir takım gramer hatalarının dahi affedilmesi gerektiğini söyleyebiliyorlar.

O yüzden siz siz olun sakın bu tipleri eleştirmeyin. Yazılarınız silinir, sansürlenir, size karşı dehşet FM kareler yapılaiblir hatta fişlenebilirsiniz.

Aman derim...
0
qwqw
Tabi bu arada aynı editor Türk Telekom'un mahkeme kararı ile kapatılan sitelere yazdıgı yazıdaki 3 ünlemi eleştirmişti.

Peki sizler biliyor musunuz? Bu sitede login ekranında iki tane ünlem var.

Aynı editor neden editorlük yaptıgı kendi sitesini de Türk Telekom'u eleştirdigi gibi eleştirmemiştir?

0
qwqw
Cevabı ben vereyim yememiştir...
0
redogre
cevap veriyorum: her türlü eleştiriye açığım hatta açığız, bu sitede tek karşı olduğumuz şey de troller, bu siteden tek atılan insan da başkalarına saygısızca saldırdığı için atıldı. Hepimiz de bu Trollü tanıyoruz.

Bunca yıl sonra FM kullanıcı hesabı silmek zorunda kaldı, çünkü bir takma isimin arkasında terbiyesizlik yapan bir zavallıya denk geldik....

0
qwqw
Deme ciddi misin? Terbiyesizlik öyle mi? Hayir hic sanmiyorum. Su anda bile terbiyesizlik yaptiginin farkinda degilsin. Hala Troll vb. laflarla salsiriya geciriyorsun. Tabi patronlarin seni ucuz espriler ile FM kare yaptigin icin kolluyor. Eski tartismalarda bile olay sana yonlenince patronundan ses cikmisti hatirlatirim...

Bu sitede herkes biliyor cete halinde saldiri ve esitsizce kollanan adamlari. Terbiyesizlik sana aittir cunku hala Troll diyorsun. Bu lafina bile kufru hakediyorsun cunku resmen kasiniyorsun. Resmen kufur isitmek istiyorsun.

Cunku ben sana ya da senin yardakcilarina yahut patronlarina gore bos konusuyor olsam dahi, senin bana troll demeye hakkin yok.

Bu sekilde dusunebilir ama buraya yazamazsin. Yazarsan bu sekilde hakareti marifet sayarsan, kaettigin gibi muameleye maruz kalirsin.
0
qwqw
Baskalarina terbiyesizce saldirman ise tamamen siz ve ekibinize ait bir sey. Hicbir web sitesinde, 6 kisi halinde ceteleserek saldiriya gecen ve alakali alakasiz her satirin altinda kin ve pislik kusan adamlara izin verilmez.

Sizlerin gevsekligi ve sizlerin alakasiz konular altinda alakasizca sacmalayanlari dizginleyemenizin verdigi sonuclardir bunlar.

Bir baslik altinda hep belli nickleri goruyorsun ve hep ne hikmetse belli nickler muhatap oluyor benimle.

Iste burada bir kar zarar hesabi yapiyor senin patronun. 6 tane terbiyesiz mi? Yoksa kolay manipule olan birisi mi?

Cunku 6 uye 1 uye'den degerlidir... Site kalabalik gozukur.

Simdi o bayat ve onur kek ozentisi kanli esprilerine kendin gul. Zira tum FM camiasi esprilerin ve iikokul cocugu gramerinin farkinda.

0
qwqw
Yani tum olaylar, sizin kendi acziyetinizden kaynaklaniyor. Kisitli sayida uyeniz oldugu icin, mecbursunuz mevcut duzeninizi korumaya. Manipule edenler degilde manipule olanlar otomatik olarak terbiyesiz seklinde goruluyor. Cunku dedigim gibi 6-7 tane salagi dizginlemek gercekten zor. Gunun buyuk bir kisminda bile online listesi bombos. Herkes ziyaretci. Kesinlikle cok fazla uye yok.

Bunun disinda aktif olarak yazen 15 uye varsa - 6 oldugu zaman site kulanicilarinin yarisi gitti demektir.

O yuzden zaten yamuk adamlarla dolu olan bu portal'in yamuk yumuk ama KUFURSUZ olmasini istiyorsunuz...

Bu hem sizin acziyetiniz hemde ilgili kisilerin ahlaksizligidir.

Terbiyesizlik yapildigini iddia ettigin adamlara bak bakalim. Benim oldugum basliklardan uzak kalabilmisler mi? Zorla surtunmusler, zorla kasinmislar...

Sen de iste o kasinanlardansin.

Bir turlu gecmiyor kasintiniz. Size cok saglam oturtmus olmaliyim ki, hala cikaramadiniz icinizdekini.

Hala arkamdan Troll diyebiliyorsun. Demek ki saglam oturtmusum laflari.

Ha sana yanit verdigim icin sevin ben yanit vermesem 2 gundur adam gibi tartisan da yoktu cok buyuk FM camiasında.

0
redogre
Patronlarım haa, hahahah sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün...
0
qwqw
Selam,

Sana bu sitedeki hiyerarşiyi yazayım:

Maho ağa Padişah Butch (Domain kendisinde)
Padişahın sağ ...'ğı Sundance (Bu sağ kol görevi görüyor)
Sundance'ın bir alt kadamesinde olan FZ (Bu herşeye karışmaz tam bir keçi pisligi gibidir. Ne kokar ne bulaşır. Zararsız gibi görünür ama arkadan iyi bıçaklar)
FZ'den sonra gelenler şu son alınan ve tanımadıgım editorler

Onlardan sonra gelen yardakçılar:
Redogre (Seni baş sıraya yazdım haydi yine iyisin)
Yeni bilo Ripper (Hani şu ilyas salmanın rolü varya bilo uşak, maraba sürekli ağanın elini öpüyor yalakalık yapıyor)
Simor (Özellikle FZ'ye yalakalık yapıyor chat odasında filan)
Zekzekus (Bu da +1'ci yalaka)
Ve daha adını sayamadıgım 3-5 yalaka daha. Ve hepsi +1'ci.

Bu sitede tek kişi ise Robertosmix'dir. Bir de tepkisini koyabilen diğerleri... Gerisi Full yalaka. Ama en az kızdıgım kişi butch denen kişidir. O adam sizin gibilere sakalı kaptırmış ve ipler elinden kaçmış. O yüzden o kişi sizlere göre daha masum sayılır.

0
redogre
Benim anlamadığım, herkesten nefret ediyorsun, sana göre bu siteyi yapan herkes salak, e peki niye hep buradasın, kapıdan kovulunca bacadan giriyorsun?

Millete sataşmak dışında yaptığın bir katkı da yok, haber de yazmamışsın. Millete kaşınıyorlar diyorsun ama bu kadar nefret ettiğin, içinde adam yok dediğin sitede işin ne?

Niye hem kendine hem bize eziyet ediyorsun?

Ben içinde ki herkesten nefret ettiğim bir siteye girmem, niye gireyim ki? Gidip mesela ırkçı sitelere dadanıp siz şöylesiniz, böylesiniz demiyorum. Sen kendine niye buradayım dediğin zaman ne cevap veriyorsun? Ne yaptın bu site için de gidemiyorsun? Hani herkese sataştığın yorumlar dışında bir yazı mı yazdın? Bize bir bilgi mi verdin de karşılığını alamadın?

Bir ara fmciler diye sadece fm e sataşıp rating tutturmaya çalışan bir zavallı vardı, hayır sitenin 1000 i aktif 10000 üyesi olsa anlıyacağım, o da yok ki, aynı 10-15 kişi yazıyo tüm haberleri.

Troll diyince kızıyorsun ama tek amacın insanlara saldırmak madem FZ den, sundance den, butch dan iyisin, yap bunun gibi bir site, görelim nasıl olurmuş. Ama tabi sen zahmet edemezsin böyle bir şey için, arada bir açıp 1-2 kişiye saldırmak varken yarım saatini ayırıp, bir konuyu araştırıp yazmakla uğraşmadığın gibi. Şimdi açıp benim gönderdiğim haberlere şöyle salak böyle salak diyeceğine yaz bir haber, görelim haber üretim katkı nasıl olurmuş, o engin bilginden faydalanalım...
0
qwqw
Benden rahatsız oluyorsunuz değil mi? Bende sizden chat odanızda rahatsız olmuştum. Ben oraya bilgi paylasımı için geldim ama siz beni orada irrite ettiniz. Haber gönderme konusunda ise babanızın uşağı yok. FZ göndersin size haber. Ben ne göndereceğim?
0
qwqw
Şimdi rahatsız olma sırası sizde. Tıpkı beni orada rahatsız edip şahsıma ağır hakaretlerle saldırdıgınız gibi. Sizin şikayete hakkınız yok. FZ abine sor o biliyor hepsini...
0
qwqw
Ha ayrıca engin bilgimden yararlanamamışsınız filan. Ben engin bir bilgi sahibi oldugumu iddia etmedim ki? Böyle bir iddiamın oldugu herhangi bir yer var mı? Belki buradan okuyarak istifade ediyorum. Belki öğreneceğim bir çok şey var ve onları öğrenirken bir taraftan da sizlerin eksikliklerini yüzünüze vuruyorum.

Kötü espri yaptıgınızı
Seviyesiz oldugunuzu vs.

Bunları yüzünüze çarpmak için Lisp Hacker filan olmaya ne lüzum var?

Site açma konusuna gelince ben senin Sundance abinmiyim de, web sitesi açıp kendi krallıgımı ilan edip sonra da biz hizmetçi değiliz! savuşun kapı orada diyeyim?

Benim admin olup ego tatminine ihtiyacım yok ki?

Döküman okuma konusunda ise senden çok daha ilerdeyim. O bakımdan sen kafanı hiç meşgul etme. Ubuntu olayından bu görüşe saplandıysan ben ubuntu'yu livecd olarak kullanmak istedim.

Ama program LiveCD olarak düzgün çalısmıyorsa okunacak döküman filan yoktur. Döküman okumakla ve yamuk yumuk çalısan LiveCD'yi adam etmekle ugraşamam kimse de ugraşmaz. Diskine kurarsan orası başka.

Çözüm başka bir livecd kullanmaktır.
0
qwqw
Tabi kendi argümanların ile gelmelisin her zaman. Bunu da sözlerime eklemeden geçemeyeceğim. Sundance abinin beni hiç tanımadan ettiği 3-5 kelam, ne onun benim hakkımda yeterince bilgi sahibi oldugunu gösterir, ne de senin benim bilgi düzeyimi eleştirebilmene sağlam bir dayanak verebilir.

Bu işler bilgiyle milgiyle haber göndermeyle olmaz. Digg.com'dan babam da çevirir buraya haber gönderir. (Babam iyi İngilizce ve Fransızca bilir)

Digg.com slashdot gibi yerlerden arak ve çeviri haberler, yahut ntv'nin bayat haberleri ile bilgi seviyesi ortaya dökülemez.

Bilgi bunlarla anlaşılmayacagı gibi ubuntu livecd'yi kullanmak zorunda da değildir hiçkimse. Bakar beğenmez, yavaş bulur, kendi donanımına uymaz.

Dedigim gibi kendi argümanların ile gel. Bunların hiçbiri kişinin bön, sıg, döküman okumaktna aciz oldugu anlamına gelmez.

Kendi argümanlarınla gel patronlarınınki ile değil.
0
redogre
yani tüm derdiniz size yapılan saygısızlığa karşı öc almak. peki ne zamana kadar devam edeceksiniz? fm kapanana kadar mı, yoksa biri çıkıp özür dileyene kadar mı?
0
qwqw
Kapanmak mı? Bu site mi? Öyle bir derdim yok ki. Bu site kapansa (öyle bir şey olmaz zaten) benim elime ne geçebilir ki? Hiçbir şey geçmez. FZ bey'e sor bakalım 2002 senesinde benim yüzümden kapanan ortama olan kinim hala geçmiş mi?

Ben burada bana yöneltilen iğrenç ötesi iddialara ve beni sürekli manipüle etmeye çalısan insanlara tam 5 ay dayandım. 5 ay boyunca galiz küfretmedim.

Ondan önce de chat odasında yapılan ahlaksızlık karşısında uzun süre sükunetimi korumuştum. Sitenin bu kısmına geldiğim zaman ben tamamen burayı apayrı bir yer olarak düşündüm. Zaten düşünmeseydim buraya da gelmezdim (Tıpkı chat odasını artık kullanmadıgım gibi)

O zaman da ben chat odasında neden küfür işittim biliyor musun? O tip muhabbeti genelde yapmayın dedigim için. Evet ciddiyim. Bu konuda kesinlikle yalan söylemem.

Ben o şekilde konusmayın dedim diye bana galiz küfredilmiştir. Log'lar FZ bey'e yollanmıs, FZ bey oradaki küfürleri okudugu halde gerekeni yapmamıstır.

Turker bey'e de yollanmıs o da gerekeni yapmamıstır. Çünkü küfreden ve otomatik olarak kollanan kendi arkadaşlarıdır.

Ben bu tip muameleyi defalarca kez gördügüm yerde seviye filan tanımam. Öyle git filan da anlamam. Ben terbiyesiz ve ahlaksız oldugunu bildigim bir ortama saygı göstermem. O ortamdaki bana duyulan öfke ve benzeir tavırlar da umrumda olmaz.

Hiçbir şey umrumda değil ve korktugum hiçbir şey yok. Beni buraya bela edenler, beni durduk yere zıvanadan çıkaranlardır.

Ben onların kendi hatalarının sonucuyum.

Burası öyle seviyeli ve saygılı bir ortam da değil. Burası kırathane ayarında bir mekan. Böyle bir ortamda sen nasıl konusursun? Çok mu saygılı ve çok mu terbiyeli olursun? Yoksa sana yapılan pisliklere karşı içinden nasıl şeyler geçer?

Ben rahatsız edildim ve ben hakarete ugradım. Şimdi ise ben yine durduk yere hakaret etmiyorum. Yine saçma sapan insanlar tarafından manipüle ediliyorum. Ne zaman bu sitenin sahipleri bu yamukluga dur der, ne zaman bu sitedeki yanlıslar düzeltilir o zaman herşey normale döner.

Ben kesinlikle ama kesinlikle kimsenin huzurunu kaçırmıyorum. Huzurları kaçıyorsa bunun sebebi ben değilim. Chat odasında yaptıkları kahve ağzı ve bu sitede besledikleri troll'ler.
0
qwqw
Ayrıca kanalda belden aşagı muhabbet oldugu anda kimsenin sesinin çıkmadııgnı ve tek müdahale edenin ben oldugumu biliyor musun?

Çünkü bu sitenin müdavimleri nasıl düşünüyor bilir misin?

"Eğer bir yamuk durum varsa bizi ilgilendirmez!"

İşte bu bencillik ve egoistliktir. Fakat ben oranın seviyesini bu sitenin sahiplerindne daha çok düşündügüm için küfür işittim!

25 haftada bir chat odasına ugrayan sayın kanal founder'ı o zaman neredeydi de, şimdi benim seviyemi eleştiriyor?

Burada benden rahatsız olanlar neden chat kanalında o serserilere yapmayın demedi de ben dedim?

Neden o kanalın müdavimleri o zaman bana ahlak anlayısın seni baglar biz belden aşagı konusmayı önemsemeyiz dediler?

O zaman öyle çifte standart yok. Madem sizin seviyeniz bu benimki de bu.
0
qwqw
Sana tüm bunların bütün nedenini tek satırda özetleyeceğim şimdi:

Bunlaırn tüm sebebi ........'ni sallayanın site açması. .....'ni sallayanaın da, oralara takılmasıdır.

Bu Türkiye'nin internet gerçeğidir. Yoksa kim ipler Butch'u kim ipler Sundance'ı? Elindeki account ftp şifresi ve benzerleri kadar adamdır.

Kim ipler bunların topunu söylesene?
0
qwqw
Şimdi git ve turkish debian list'de açık saçık pornografik hikayeler anlat!

Sana en başta roktaş sıkı bir fırça çekecektir. Arkasından FZ gelecek ve seninle kimsenin muhatap olmaması gerektigini yazacaktır (Hiç azar işitmedim orada okaratas azarlanıyor genellikle oradan biliyorum)

Ama her ne hikmetse FM CHAT odası tam bir kırathane. İşlerine geldigi yerde en ufak düzen bozucu davranışa dur derler. AMa kendi adamları oldum mu akan sular durur.
0
anonim
bu grafik : 38 KB (38908 bytes)
bundan önceki grafik : 109.37 KB (111990 bytes)

tasaruffa geçilmi$ =)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hi! How are you?

musshani

Son günlerde Internet üzerinde dolaşan ve hızla yayılan bir virüs tespit edilmiştir. Eğer içinde; " Hi! How are you? I send you this file in order to have your advice See you later. Thanks " metni geçen bir e-posta alırsanız, eklerini açmadan acilen silmenizi önemle tavsiye ederim.
Hızla yayılan ve W32.Sircam.Worm@mm olarak adlandırılan bu virus, gelen e-posta içinde bulunan ekli dosya açıldığında açan kişinin bilgisi dışında e-posta programının adres defterinde bulunan tüm e-posta adreslerine farklı konulu ekli dosyalar göndererek yayılmakta ve yayılırken de kullanıcının bilgisayarında bulunan şahsi dosyaları da 3. şahıslara göndermektedir.
Hergün , farklı yöntemlerle yayılan yeni ve farklı virusler ortaya çıktığından bilgisayarınızda anti-virüs / güvenlik programı kulllanmanızı eğer halihazırda kullanıyorsanız bu programı sürekli güncellemenizi ve internet üzerinden e-posta yolu ile yayılan virüslerden korunmak için tanımadığınız e-posta adreslerinden gelen mesajları açmamanızı ve e-postalar içerisinde gelen ekli dosyaları virus taramasından geçirmeden okumamanızı önemle tavsiye ederim.

Online Seçim

cryptoNIX

Slashdot'daki habere göre Kuzey Amerikada bugün gerçekleşecek belediye başkanlığı seçimlerine, oy verenler telefon ve internet aracılığı ile katılabilecekler.

CanVote ismindeki bir şirketin alt yapsını ayarladığı sisteme şu ana kadar 100 bin kişi online oy kullanmak için başvurmuş durumda. Şirket kendilerine başvuranlar bir PIN numarası veriyor ve bu numara ile birden fazla oy kullanılmasını engelliyor, gerçi slashdot'ta yapılan yorumlarda çok ilginç komplo teorileri üretilmiş ama bakalım bir ilk olan bu online oy verme işlemi nasil sonuçlanacak.
Detaylli bilgi için ...

Bilişimci İmamın Vaazı

SHiBuMi

Bu yazı forward ile bana geldi, benden de sizlere...

Bu kainatın öyle bir donanımcısı vardır ki, bütün mevcudatı ve onların içinde yeryüzünü create etmiş, güneşi bir power source, ay'ı bir system clock yapmış.

Yeni Nesil Fazlamesai.net Yayında

vst

Fazlamesai.net yeni altyapısıyla yayında...

Daha verimli olacağına inandığımız altyapının sağında solunda karşılaşacağınız hataları, eksiklikleri ya da öneri ve şikayetlerinizi bize, beğenilerinizi herkese bildiriniz...

Hayırlı olsun...

Java Gelmiştir

butch