E-MBA?

0
ninja-g
Hadi hep beraber bilgisayarların başına, açın quicktime'ları ders başlıyor. Ding doong, işte hoca konuşmaya başladı. O da ne hiç susmuyor! Hemen pause. Başa al, bi daha. Offf hala anlamadım. En iyisi e-mail atayım, ya da chat mi yapsam hocayla. Dur şu forumlara bakayım belki anlayan biri vardir. Geçen gün Aslı "Pazarlama Erişimi" dersindeki "intervizyonel senkronizasyonu" anlatmıştı, çok zeki kız vallaa. Hahahaha çok zeki çoook..
THIS IS $7000!
content + e-mail + forum + chat + video + "Master yaptım ben" belgesi
Hiç para kullanmadan bilgiyi paylaşırken, WHAT IS THIS?

Görüşler

0
conan
This is distance learning. This is e-diploma. This is bullshit! ;)

Bu konuda o kadar cok yazacagim var ki!! AAAH yorumlar yetmeeez! Neyse bu konuda bi yazi hazirliyim bari hehe.
0
anonim
This may be bullseye?
0
conan
Belki de. Bilinmez. Ben o sekilde bir iki ders aldim. Pek super gelmedi.
0
FZ
Valla dostum sundance yorum yaz dedi diye yazıyorum ama olumlu ya da olumsuz bir şey yazamayacağım çünkü açıkçası pek bir şey anlamadım. Biraz semantik kriptografi gibi olmuş. Yani tam olarak ne eleştiriliyor merak ettim. MBA ders programının INTERNET üzerinden insanlara ulaştırılması mı? Yoksa bunun paralı olması mı? Dolar üzerinden olması mı? Yoksa INTERNET üzerinden yapılması güzel ama yeterince iyi yapmamışlar şeklinde bir eleştiri mi? Ya da ne bileyim güzel yapmışlar ama çok pahalı daha ucuz olmalıydı şeklinde bir eleştiri mi? Eğer bu gibi sorulara cevap verilerek INTERNET üzerinden, Türkiye'deki bir üniversitenin ilk kez gerçekleştirdiği (İstanbul Bilgi Üniversitesi) MBA (Master of Business Administration - İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı) eğitimi ile ilgili eleştiri biraz daha anlaşılabilir hale getirilirse ben de olumlu ya da olumsuz bir şeyler yazabilirim diye düşünüyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai Kare

butch

Fazlamesai Kare, bundan böyle haftada 1 yayınlanacak bant karikatürleri bulabileceğiniz yeni bir FM ortamı. İlk çalışmayı bu adreste bulabilirsiniz. Komikliklerinizi kare AT fazlamesai.net adresine, yorumlarınızı haberin devamına bekliyoruz.

Mutlu Yıllar

butch

Gelecekten gelen adam

redogre

Gelecekten gelen adam!

Fazlamesai.net bugün saat 17:00`de 92.3`te

sundance

Fazlamesai.net, nedir nasıldırıyla, en kirli çamaşırları ve en temiz çarşaflarıyla 92nokta3 Radyo`da saat 17:00`de Net Güncesi programında.

92nokta3 FM 92.3 frekansından yayın yapan, teknoloji ve özellkle bilişim konularında geleceğimizi ilgilendiren mevzulardan bahseden bir radyo. Eğer bulunduğunuz yerden 92.3`ü alamıyorsanız çok üzülmeyin 92nokta3.com`dan Internet üzerinden de yayın yapıyorlar.

Ne de olsa bütün radyolar bizim; FM :)
Yayını kaçıranlar için ses kayıtı... Dikkat 13 mb.

Fazlamesai.net 8 Yaşında

butch