Bilişim TV

0
redogre

Görüşler

0
anonim
İşte buna çok güldüm :D
0
mehmeterten
daha en başından :-)))))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ian Murdock Burada, Richard M. Stallman Burada FM Okurları Nerede?

FZ

Ziyaretçiler bir bir gelmeye başladı. Debian projesinin kurucusu Ian Murdock şu anda Bilgi Üniversitesi kampüsünü ziyaret ediyor. Diğer yabancı konuklar da gelmeye başladı. Richard Stallman da varmak üzere.

27 Şubat, yani Cuma, yani yarından itibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi gümbür gümbür 3 günlük bir Özgür Yazılım ve Açık Kaynak etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Gelebilecek tüm FM takipçilerine kapılar ardına dek açıktır, herkesi bekliyoruz. Gelmeyenleri kara listeye alıp dövücez :-P

TT'den az kullanılmış araba

butch

Fazlamesai.net PC WORLD´de

PCW

PC WORLD'ün Ekim sayısından itibaren Fazlamesai.net ekibi katkılarıyla her ay yayınlanmak üzere "Açık Kaynak" bölümü açtık. Sundance ve Butch ile oturup konuşarak ortaklaşa nasıl bir içerik üretebileceğimizi düşündük ve sonuçta beğeneceğinizi umduğumuz ortak bir çalışmaya imza attık. Bu ilk çalışmamızda başlangıç olarak OSDN kaleleri, VectorLinux'un kurulumu ve Fazlamesai.net dünyasından haberlere yer veriyoruz.

HELIX: Hızlı Şifreleme ve Doğrulama

butch

Şifreleme üstadı Bruce Schneier ve Niels Ferguson tarafından geliştirilen HELIX sistemi hakkında detaylı bilgiyi bulabileceğiniz makale Emre Sevinç tarafından dilimize çevirildi. Hepimize hayırlı olsun. Makalenin orjinalini Dr.Dobb's Journal 2003, Kasım sayısında bulabilirsiniz.

An Gelir...

butch