Fazlamesai.net Radyoda

0
sundance
Bugün (20 Şubat 2002) Saat 14:30`da Burç FM`de küçük bir söyleşiye Fazlamesai ekibi olarak katılacağız.

\r Eğer ilginizi çekerse bulunduğunuz bölgedeki Burç FM frekanslarından radyo ile ya da online olarak dinleyebilirsiniz.

Görüşler

0
anonim
Şööle bir mp3 teknolojisi kullanılsa yada text olayına girilse de biz 14:30 da okulda olan yada çalışan insanlar da bundan faydalansak....

Redogre
0
anonim
bende katiliyorum arka
benim de isim vardi....
0
sleytr
bencede, ben evdeydim ama bulunduğum yerde burçfm çıkmıyor ve online yayında çalışmadı :(
0
anonim
nerden buldunuz bu radyoyu
arkadaş müslüman mahallesin de salyangoz satılır
mııı
satılsaydı bölee satılırdı heraldee
MIZRAK
0
sundance
al iste, biz de soyle ortaya sahane bir kafasi karisik yaptirsak diyorduk :)
hosgeldin
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Serbest.Fazlamesai.net

butch

Bundan 2 yıl önce bir buluşmada IT işleriyle pek de ilgili olmayan bir FM üyesi, internetin önemli bir bölümünü "geek"lerin ele geçirdiğini ve FM'de farklı konuların konuşulması, tartışılmasını istediğini söylemişti. Tespitin doğru olduğuna şüphe yok. Hatta Fazlamesai özelinde üyelerin BT ve Özgür Yazılım vs. dışında birşey konuşmadıkları, düşünmedikleri gibi genel bir kanı da var. Ancak işin aslı öyle değil.

İnsanlık Tarihi Düşündüğümüzden Daha Geriye Mi Uzanıyor?

FZ

13 Şubat 2006 tarihinde Radikal'de Urfa'dan tarihi haber! başlıklı bir yazı çıktı.

Yazıya göre Alman arkeologlar, Şanlıurfa'daki Göbekli Tepe mabedinde, yaklaşık 11 bin yıl öncesine dayanan; insanlığın en eski haber sistemi olarak tanımladıkları ve günümüzde kullanılan yazının ilkel biçimi olan işaretler buldu.

Bloguma Ses Ver!

redogre

Bloguma Ses Ver!

Hakia'dan Sonra Tanbul

anonim

Türk arama motorları zincirinin en son halkası, Tanbul. İlk defa yabancı bir sitede gördüğüm Tanbul'u bu sefer de eHub'da görünce Türkiye'de de duyurmak istedim. Ancak Tanbul Hakia gibi arkasında milyon dolarlar olan hırslı bir proje değil; daha çok Turkix'den tanıdığımız Emre Sokullu'nun hobi amaçlı, henüz konsept aşamasındaki bir araştırma projesi. Tanbul'un ABD'den patentli teknolojisinin -pek de ipucu vermeyen- bir özetini şu adresten bulmak mümkün.

Google Çekleri

butch