Fazlamesai.net Radyoda

0
sundance
Bugün (20 Şubat 2002) Saat 14:30`da Burç FM`de küçük bir söyleşiye Fazlamesai ekibi olarak katılacağız.

\r Eğer ilginizi çekerse bulunduğunuz bölgedeki Burç FM frekanslarından radyo ile ya da online olarak dinleyebilirsiniz.

Görüşler

0
anonim
Şööle bir mp3 teknolojisi kullanılsa yada text olayına girilse de biz 14:30 da okulda olan yada çalışan insanlar da bundan faydalansak....

Redogre
0
anonim
bende katiliyorum arka
benim de isim vardi....
0
sleytr
bencede, ben evdeydim ama bulunduğum yerde burçfm çıkmıyor ve online yayında çalışmadı :(
0
anonim
nerden buldunuz bu radyoyu
arkadaş müslüman mahallesin de salyangoz satılır
mııı
satılsaydı bölee satılırdı heraldee
MIZRAK
0
sundance
al iste, biz de soyle ortaya sahane bir kafasi karisik yaptirsak diyorduk :)
hosgeldin
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e soralım: Çin Nereye Gidiyor?

anonim

ABD tüm dünyanın nefretini toplayarak yoluna devam eder, AB bir birlik olmaktan daha çok uzak, Rusya hala toparlanmaya çalışır ve Japonya Asya'daki teknoloji liderliğini Tayvan ve benzeri ülkelere bırakmaya başlamışken düne kadar insan hakları ihlalleri ve ucuz malları ile gündeme gelen bir süper güçün ayak sesleri artık çok net duyuluyor. Bu girizgahı bana yazdıran sebeplere gelince...

KnoppixCD ve Linux El Kitabı PC World Kasım`da

PCW

Daha önce FM'de hakkında çok şeyler yazılıp çizilen Knoppix dağıtımını tam sürüm olarak bu ay, yani PC WORLD'ün Kasım-2002 sayısına yetiştirmeyi başardık. Ayrıca Sundance'in çok özel katkılarıyla hazırladığımız "Linux El Kitabı"nı da beğeneceğinizi umuyoruz. Her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinizi bekliyoruz.

Yıl 2031 kamu-net üst kurulu dördüncü kez toplandı :-)

musshani

Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin eAvrupa+ girişiminde yeralabilmesi için başlatılan eTürkiye eylem planı ve yapılanmasının sahibi, Kamu-Net Üst Kurulu toplantısında yine saptanamadı.

Kurulduğu 1998 yılından beri geçtiğimiz hafta üçüncü kez toplanabilen Kamu-Net Üst Kurulu eTürkiye eylem planında alacağı görevin ne olması gerektiğine bu hafta yapılacak yeni bir toplantıyla karar verecek.

FM`de yeni bir editör!

sundance

Kurulduğu günden beri Fazlamesai.net`in en büyük destekçilerinden olan, yazarlar sıralamasında ikinci, yorumlar sıralamasında açık ara birinci olan, sevgili arkadaşımız, değerli insan, cryptoloji aşığı matematikçimiz, FZ; bugünden itibaren, Fazlamesai.net`in editörlerinden biri olmuştur.

Kendisine bir kez daha hoşgeldin diyor, arkadaşlığından dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.

Paylaştıkça daha eğlenceli hale gelen fazlamesailerimiz için...

Egzersiz Bisikleti

butch