E-Kare Dergisi Yayın Hayatına Başladı

0
anonim
Elektrik ve Elektronik üzerine yayınlanan ücretsiz e-kare dergi yayın hayatına başladı. Amacı 7den 77ye tüm elektrik ve elektronik severlere ücretsiz bir edergi hizmeti sunmak.

Dergiyi bilgisayarınıza indirmek için www.teknikev.net adresini kullanabilirsiniz.

Görüşler

0
anonim
Dergi indirmek için e-posta adresim neden gerekli ?
Kullanıcı kitlesini ufak bir download sayacı ile de öğrenebilirler.
0
sleytr


Ekare dergisi e-posta aracılığı ile dağıtılan bir dergidir. Bu dergiyi bilgisayarınıza indirebilmeniz için e-posta hesabınızda en az 2mb.lık yere ihityacınız vardır.

İstedikleri gibi dağıtabilirler tabii ama spam olayının ayyuka çıktığı bir dönemde adresinizi verin gönderelim demek bence de pek iyi bir fikir değil. Hele üyelik formunun üstündeki "formu doldurmak 30saniyenizi almaz, dolduruverin işte" tadındaki uyarıda testiyi kırmadan dövüyor sanki :)

Bence mutlaka abonelik olacaksa rss çok daha güzel bir yöntem.
0
estezi84
''Sitemize yapılan saldırılardan dolayı 05 ağustos 2006 Saat 15:00 e kadar sitemiz kapalı olacaktır. Bu geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Dergi isteklerinizi rcanr@hotmail.com adresine yapabilirsiniz''

sanırım sisteme saldırmışlar:(
0
yilmaz
bir form ile kişilere eposta yolu ile dosya gönderiyorsunuz sanırım. 2mb olsa bunun boyu. O formu otomatik dolduran bir araçla 1000 kez doldurulduğunu varsayarsak. 2gb eder. bence sadece dosyanın adresini eposta ile gönderin.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linus Torvalds`ın biyografisi kitap olarak (sanal?) kitapçılarda

conan

Linux işletim sisteminin (çekirdeğinin) yaratıcısı (penguen babası :) olan Linus Torvalds`ın biyografisi Just for Fun : The Story of an Accidental Revolutionary 8 Mayis 2001 tarihi itibariyle yayınlandı. Kitap Linus`un ve David Diamond'ın bir eseri. Ben siparişimi verdim bile ;)

Dilbilim ve Linux Buluşması: Morphix-NLP İncelemesi

FZ

DDİ (Doğal Dil İşleme, NLP - Natural Language Processing) yaklaşık son 40 yıldır önemli bir araştırma disiplini olagelmiştir. Dilbilim ve bilgisayar bilimleri yöntemlerini bir araya getiren bu alanda pek çok değişik uygulama ve çözüm bekleyen önemli problemler mevcuttur. Farklı dillerdeki çok büyük metin dosyalarını incelemek, örüntüleri (pattern) keşfetmek, dönüşümleri gerçekleştirmek, metinleri otomatik olarak sınıflandırmak, konuşma sentezlemek ve konuşmayı anlayıp metne dönüştürebilmek, bilgisayarları bizim anadilimizi anlayabilir hale getirmek yani onlara semantik yetiler kazandırmak, vs. DDİ dalındaki önemli meselelerden sadece birkaçıdır.

PHP-Nuke 5.5 ve Windows 2000 Server

anonim

Bu makale Windows IIS Server de  PHP-Nuke 5.5 kurulumunun nasıl yapılacağı anlatılmıştır.Makelenin orjinali ingilizce olup buradan izlenebilir

1) Gerekli Dosyalar:
PHP-Nuke 5.5 - PHP-Nuke Dosyası
mySQL 3.23.49 - PHP Nuke İçin veri tabanı
PHP 4.2.0 installer - Windows ISS Server de PHP Kodlarının Çalışması için gerekli olan dosya.

Mayıs 2009 Sayısı ile e-Bergi sizlerle

ilke444

Aylık bilgisayar bilimi ve özgür yazılım derginiz e-bergi, Mayıs 2009 sayısında sizlere yine dopdolu bir içerik sunuyor.

Yabancı Sözcüklerin Dilimize Aktarımı

realist

IRC'de, forumlarda ya da günlük konuşmalarımızda iş gereği, haddinden fazla yabancı sözcük kullanıyoruz. Kurallara uygunluğundan vazgeçtim, galat-ı meşhura razıyken aramızda bütünlük oluşturmayı dahi başaramadığımızı görüyorum.