Dünyadaki Yerimizi Bilelim

0
FZ
Güzide site Lambda the Ultimate'i gezerken yaptıkları bir haritayı gördüm, FM'nin nesi eksik dedim.

frappr.com sağolsun yepyeni bir maymunluk sistemini 37 saniyede hayata geçirmek mümkün ve böylece artık FM de dünyadaki yerini aldı FM haritası ile.

Not: Kendinizi kaydederken, zip kod mu yok ki benim ABD usülü zip kodum diye telaşa vermeyin ortalığı hemen altındaki Not in the US? Click Here linkini tıklayın, hayatın tadını çıkarın...

Görüşler

0
FZ
E tabii şimdiye dek kendilerini ekleyen üyelerimizin hepsi Istanbul'dan olunca ayrı ayrı görmek için delicesine "zoom" yapmak gerekiyor, böyle de bir durum var ne yazık ki (derdimiz o olsun...)
0
conan
Eklendim! ;)
0
FZ
Süper! :) ABD'den, Belçika'dan FM üyeleri dünya haritası üzerinden bize selamlarını iletmiş ;-)
0
vst
Yahu, aslinda cok da guzel bir olay... Kim nerede biliyoruz. FM uluslararasi sosyal agi :)
0
butch
ha şunu bileydin!
0
innaw
$oyle bir secenek de var, FM'de de guzel olur bence:
http://clustrmaps.com/index.htm
0
vst
Ama bunu Google yapmamis ki :)
0
innaw
ah google tabii ki.. insanlar bo$una bebeklerinin ismini "google" koymuyorlar :)

http://googleblog.blogspot.com/2005/10/we-get-letters-3.html
0
vst
Anaaa, gercekten Google koymuslar bebenin ismini... "Carol (adamin karisi, bebegnin annesi) knew how serious I am – she knows how much I adore Google services." hehee...
0
FZ
Haritanın kuzey bölgesine kendisini iliştiren İsveç'ten Fatih Köksal'ın yolladığı selamı günün sözü seçmek istiyorum müsaadenizle :)
0
fkoksal
:) tesekkurler , teveccuunuz efenim. Kimse kimseyi kandırmasın istedim. Nasıl olsa uzaktır, kimse gidip bakmaz mantıgıyla soylenmis olsa gerek. "isvecin kızları guzel degil".
0
FZ
Tüh! İptal ediyorum o halde ben vize işlemlerini, o kadar da para vermiştik... :-p
0
etguler
Benzer bir çalışma Firefox eklentisi Minimeter'ın geliştiricisi tarafından da yapılmıştı. Jabber kullanıcıları için kullanımı kolay bir uygulama. Listenize map.bot@gmail.com 'u ekliyor ve bir ielti gönderiyorsunuz. Size haritada yerinizi işaretlemeniz için bir link veriyor. epigoon.com/maps adresinde haritayı görebilirsiniz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net neden sevilir?

FZ

Evet, 1 yıldan uzunca bir süredir yayın yapan bu site benim tarafımdan neden sevilir ve de takdir edilir? İşte ilk aklıma gelen sebepler :

Tamam sigarayı da bıraktık, acaba susuzlukla ne kadar başa çıkabiliriz...

butch

Oh dedik herşey pek güzel, memleket bu krizi atlatır elbet. Bu gerçekleştiğinde biz de ayakta ve buralarda olursak artık bizi ve yapabileceklerimizi hiçbirşey engelleyemez. Ama bugün bütün umutlarım tamamen yıkıldı. Bazılarımızın temel besin kaynağı sigaraya gelen yeni zamdan dolayı. Birileri bizi buralarda istemiyor. Gidin buralardan diyor, buralarda çalışanı, birşeyler yapmak isteyenleri sevmezler. Mümkün olan ne kadar alakasız detay varsa tepenize yıkarlar ve sizi iyice nefessiz bırakırlar.
Sadece bunlarda değil. Duyduğuma göre Eylül ayında elektrik de zamlanıyormuş hem %50 düzeylerinde. Anlaşılan artık kısa zamanda bir B planına ihtiyacımız var.

Fazlamesai.net yine yeni yeniden!

sundance

Merhaba arkadaşlar. Fazlamesai iki yılı aşkındır aynı arayüz ile camianın nabzını tutmaya, Eve gidip bilgisayarla uğraşmak isteyenlerin, biraraya geldiği, haber ve tartışma sitesi olmaya devam ediyordu.

Bu iki sene içinde 'bozuk değilse tamir etme' mantığı ile küçük değişiklikler dışında fazla bir oynama yapmadık sitede. Fakat en önemli özelliği bilgi paylaşımı ve diyalog olan sitemizde, anonim yorumlar o kadar hat safaya ulaştı ki kimin kime ne dediği belli olmaz oldu. Bu bahaneyle, bahar temizliği mantığıyla ;) yeni tasarıma, yeni altyapıya geçtik. Elbet aksamalar, problemler olacaktır ama sizlerin de Fazlamesaileriyle kısa zamanda gidereceğimize eminiz. No anonim, bol katılım!

istanbul - ankara - izmir... Ya peki diğerleri???

parsifal

Kendi sanal mekanlarımızda yaşıyoruz hayatımızı. Büyük şehirlerde oturuyoruz. Bağlantılarımız çok hızlı çalışıyor. Gelişiyoruz, hızlanıyoruz. Peki ya diğer şehirler de durum nedir acaba? Biz "iletişim çağını" oluşturan bir avuç kullanıcıyız esasında...

An Gelir...

butch