Dünyadaki Yerimizi Bilelim

0
FZ
Güzide site Lambda the Ultimate'i gezerken yaptıkları bir haritayı gördüm, FM'nin nesi eksik dedim.

frappr.com sağolsun yepyeni bir maymunluk sistemini 37 saniyede hayata geçirmek mümkün ve böylece artık FM de dünyadaki yerini aldı FM haritası ile.

Not: Kendinizi kaydederken, zip kod mu yok ki benim ABD usülü zip kodum diye telaşa vermeyin ortalığı hemen altındaki Not in the US? Click Here linkini tıklayın, hayatın tadını çıkarın...

Görüşler

0
FZ
E tabii şimdiye dek kendilerini ekleyen üyelerimizin hepsi Istanbul'dan olunca ayrı ayrı görmek için delicesine "zoom" yapmak gerekiyor, böyle de bir durum var ne yazık ki (derdimiz o olsun...)
0
conan
Eklendim! ;)
0
FZ
Süper! :) ABD'den, Belçika'dan FM üyeleri dünya haritası üzerinden bize selamlarını iletmiş ;-)
0
vst
Yahu, aslinda cok da guzel bir olay... Kim nerede biliyoruz. FM uluslararasi sosyal agi :)
0
butch
ha şunu bileydin!
0
innaw
$oyle bir secenek de var, FM'de de guzel olur bence:
http://clustrmaps.com/index.htm
0
vst
Ama bunu Google yapmamis ki :)
0
innaw
ah google tabii ki.. insanlar bo$una bebeklerinin ismini "google" koymuyorlar :)

http://googleblog.blogspot.com/2005/10/we-get-letters-3.html
0
vst
Anaaa, gercekten Google koymuslar bebenin ismini... "Carol (adamin karisi, bebegnin annesi) knew how serious I am – she knows how much I adore Google services." hehee...
0
FZ
Haritanın kuzey bölgesine kendisini iliştiren İsveç'ten Fatih Köksal'ın yolladığı selamı günün sözü seçmek istiyorum müsaadenizle :)
0
fkoksal
:) tesekkurler , teveccuunuz efenim. Kimse kimseyi kandırmasın istedim. Nasıl olsa uzaktır, kimse gidip bakmaz mantıgıyla soylenmis olsa gerek. "isvecin kızları guzel degil".
0
FZ
Tüh! İptal ediyorum o halde ben vize işlemlerini, o kadar da para vermiştik... :-p
0
etguler
Benzer bir çalışma Firefox eklentisi Minimeter'ın geliştiricisi tarafından da yapılmıştı. Jabber kullanıcıları için kullanımı kolay bir uygulama. Listenize map.bot@gmail.com 'u ekliyor ve bir ielti gönderiyorsunuz. Size haritada yerinizi işaretlemeniz için bir link veriyor. epigoon.com/maps adresinde haritayı görebilirsiniz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Patronlar ve çalışanlar....

anonim

Biraz önce bir yazıya yorum yazdım. "Bana mı ilerliyorsun ey teknoloji !" yazısına... Ama aslında yazdıklarım yeni bir yazı olmayı hakkediyor bence. Bu yüzden biraz daha detaylı olarak tekrar yazacağım affınıza sığınarak.
Sorun patronlar, çalışma saatleri, teknoloji geliştikçe niye daha az çalışmıyoruz sorunu...

Kitap yorumu: Dijital Kale

sundance

Ülkemizde özellikle Da Vinci Code, Melekler ve Şeytanlar isimli kitapları ile tanınan Dan Brown'ın, Digital Fortress (Dijital Kale) isimli kitabını geçenlerde okudum.
Uzun süredir kendisini bir ziyaret etmek istiyordum zaten, ama kısmet kızkardeşimin Tüyap Kitap Fuarı'nı yağmalamasınaymış.

''C/C++ Öğrenmeli Miyim Acaba?'' Sorusuna Bir Yanıt

GenesisCOX

Az önce Öğrenme Psikolojisi baslikli yaziyi okuyunca; C ve Sistem Programcıları Derneğinin kurucusu ve şu an başkanlık görevini yürüten Kaan Aslan'ın 2002 yılında anet haber grubuna verdiği yanıtlardan birini burada paylasmak gerektiğini düşündüm.

E-MBA?

ninja-g

Hadi hep beraber bilgisayarların başına, açın quicktime'ları ders başlıyor. Ding doong, işte hoca konuşmaya başladı. O da ne hiç susmuyor! Hemen pause. Başa al, bi daha. Offf hala anlamadım. En iyisi e-mail atayım, ya da chat mi yapsam hocayla. Dur şu forumlara bakayım belki anlayan biri vardir. Geçen gün Aslı "Pazarlama Erişimi" dersindeki "intervizyonel senkronizasyonu" anlatmıştı, çok zeki kız vallaa. Hahahaha çok zeki çoook..
THIS IS $7000!
content + e-mail + forum + chat + video + "Master yaptım ben" belgesi
Hiç para kullanmadan bilgiyi paylaşırken, WHAT IS THIS?

Fazlamesai aşkına!

sundance

Fazlamesai.net ekibi iki gündür Bilgi´de. Çanakkale´den ve Ankara´dan iki fazlamesai üyesi dışında da gelenimiz gidenimiz yok.

Akşama kadar altı saat var, İstanbul´da olup da gelmeyenlere yazıklar olsun, Fazlamesai t-shirtleri var, Linux şapkaları var, dahası biz varız dedik yalan olmuş demek ki :(

Ek: Fazlamesai ekibi beklemede... (Soldan sağa: Butch, Erdoğan(Linux34), Esse, Larweda, FZ, Sundance)