Cevahir Migros'ta Küfürbaz Kiosk!

0
FZ
http://tannu-tuva.blogspot.com/ adresinde belgesi ile mevcut! ;-)

Uzaktan bakınca her şey sıradan görünüyor:


Ama yaklaşınca her şey meydanda, birinin kafası fena bozulmuş, Log Off A...:

Görüşler

0
cubic-meter
iyi de, aşağıdaki resmin üstteki bilgisayara ait olduğu belli değil ki. resimden bir şey anlaşılmıyor. bence yayınlamadan önce kontrol edilmeliydi.saygılar.
0
FZ
İçiniz rahat olsun, güvenilir kaynaklardan edindik bilgiyi ;-)
0
salihdb
JPG ile sıkıştırılmış ama büyütünce ve biraz histogramla oynayınca harfler seçiliyor. Sizin için büyüttüm ama daha fazla bozulmasın diye PNG kayıt ettim:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
0
FZ
FM'ye yakışan bir yorum olmuş ;-)

Teşekkürler.
0
conan
Dikat mahkeme karari ile engellenmesin FM :P
0
some_plus
ayıp etmek gibi olmasın ama
bunu fotoğrafları çeken kimsenin eğlence olsun diye bu olayı yapmasıda bir ihtimal : )
0
FZ
Ayıp etmişsiniz. Fotoları çeken bizzat tanıdığımız, güvendiğimiz bir arkadaşımız.
0
charissma
Barkod okuyucular Windows mu kullanıyormuş? UFO gören masum köylü olmayalım?
0
Betelgeuse
O barkod okuyucuları ithal edip satan ve bunlarla kullanılacak yazılım çözümlerini üreten şirketler kargadan başka kuş windowstan başka işletim sistemi bilmedikleri için o sistemler de windows kullanıyorlar malesef.
0
Tarık
Benim bildiğim kadarıyla migroslar windows kullanmıyorlar. Zira şimdi 3 senedir anadolu yakasında birçok migrosta çalışmış ve benim biraz bilgilendirdiğim bir arkadaşıma sordum durum ne olabilir diye. Şu an sistemlerinin Turbo Linux olduğunu vurguladı. Hata ve yamulma varsa affola...

saygı sevgi bol gnu/linux hack li günler efenim... c ile kalın.

0
baRRacuda
Migrosun tamamında nasıldır bilmem ama; migros kasalarındaki, müşteriye o an barkodu okunan ürünün fiyatını ve kampanyaları gösteren aparatların birini boot olurken görmüştüm, tux oturmuş bana bakıyordu, alttan linux açılış mesajları akıyordu... Yani en azından bu dediğim yerlerde linux kullanıyor migros.
0
okanari
Migroslardaki kangurum kiosklarında Windows var. Ben 2 ayri Migrosta kullandım Internet Explorer mesajları ile karsılaştım.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Telekom der ki: Firefox 1.5 kullanmayın.

euler

Az önce adsl kotamı kontrol etmek amacıyla adsl kota sayfasına girince ilginç bir ifadeyle karşılaştım. Aslında ilginç olarak nitelemek de ne kadar doğru bilemiyorum, halihazırda alışık olduğumuz zihniyetin eseriydi bu da.

Siteye Firefox 1.5 tarayıcı ile girenleri şöyle bir uyarı karşılıyor:
"UYARI: Şu anda FIREFOX 1.5 tarayıcısı kullanıyorsunuz. FIREFOX 1.5 taracısıyındaki bir hatadan dolayı sayfa görüntüleme problemi yaşanmıştır. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra, sayfa FIREFOX 1.5 tarayıcısına uyumlu hale getirilmiştir. Ancak, FIREFOX 1.5 taracısında çıkan çok fazla problem yüzünden bu tarayıcının kullanılması önerilmemektedir."

TTNet 145 servisi

anonim

Geçen gün internetteki yavaşlığın sebebini sormak için ttnet'in 444 0 145 destek servisini aradım. Karşıma çıkan bayanla aynen şu konuşma oldu:

Köylülerin internet çilesi!

anonim

internethaber.com'dan: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı`nın çiftçiyi desteklemek için dönüm başına verdiği parayı almak isteyen köylüler, formlarda istenen kimlik numaralarını öğrenebilmek için internet cafelerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı`nın Çiftçilere Doğrudan Gelir Desteği projesi kapsamında arazilerinin dekar başına ödediği 10 milyon lirayı almak isteyen Bolulu çiftçiler, doldurdukları formlarda Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını öğrenmek için sabahın erken saatlerinden itibaren internet cafelere hücum etti. İnternet cafelerin geç açıldığını öğrenen köylüler, `Ama bütün işyerleri açılırken internet cafelerin geç açılmasına anlam veremiyoruz. İşimizi son güne bıraktığımız için sıkıntı yaşıyoruz. Kimlik numarası almak için çektiğimiz çileye bakın` dediler.

Bir Çağrı Hakkında

anonim

Arada sırada da olsa ziyaret ettiğim ve bayağı bilgi aldığım DELPHITURK sitesinde, sitenin üyelerinden birisi olan Sn. Tarık BAĞRIYANIK'ın bir mesajı gözüme ilişti...
Ben de, camia ile daha içli dışlı olan siz (biz) Fazlamesai üyelerinin bilgisine sunuyorum...

Teknoloji ile erken tanışan çocuklar

anonim

Son birkaç yıldır gözlemlediğim bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Son birkaç yıldır deyişime bakmayın topu topu 26 yaşındayım. Zaten durumun vahameti de burada.