Cevahir Migros'ta Küfürbaz Kiosk!

0
FZ
http://tannu-tuva.blogspot.com/ adresinde belgesi ile mevcut! ;-)

Uzaktan bakınca her şey sıradan görünüyor:


Ama yaklaşınca her şey meydanda, birinin kafası fena bozulmuş, Log Off A...:

Görüşler

0
cubic-meter
iyi de, aşağıdaki resmin üstteki bilgisayara ait olduğu belli değil ki. resimden bir şey anlaşılmıyor. bence yayınlamadan önce kontrol edilmeliydi.saygılar.
0
FZ
İçiniz rahat olsun, güvenilir kaynaklardan edindik bilgiyi ;-)
0
salihdb
JPG ile sıkıştırılmış ama büyütünce ve biraz histogramla oynayınca harfler seçiliyor. Sizin için büyüttüm ama daha fazla bozulmasın diye PNG kayıt ettim:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
0
FZ
FM'ye yakışan bir yorum olmuş ;-)

Teşekkürler.
0
conan
Dikat mahkeme karari ile engellenmesin FM :P
0
some_plus
ayıp etmek gibi olmasın ama
bunu fotoğrafları çeken kimsenin eğlence olsun diye bu olayı yapmasıda bir ihtimal : )
0
FZ
Ayıp etmişsiniz. Fotoları çeken bizzat tanıdığımız, güvendiğimiz bir arkadaşımız.
0
charissma
Barkod okuyucular Windows mu kullanıyormuş? UFO gören masum köylü olmayalım?
0
Betelgeuse
O barkod okuyucuları ithal edip satan ve bunlarla kullanılacak yazılım çözümlerini üreten şirketler kargadan başka kuş windowstan başka işletim sistemi bilmedikleri için o sistemler de windows kullanıyorlar malesef.
0
Tarık
Benim bildiğim kadarıyla migroslar windows kullanmıyorlar. Zira şimdi 3 senedir anadolu yakasında birçok migrosta çalışmış ve benim biraz bilgilendirdiğim bir arkadaşıma sordum durum ne olabilir diye. Şu an sistemlerinin Turbo Linux olduğunu vurguladı. Hata ve yamulma varsa affola...

saygı sevgi bol gnu/linux hack li günler efenim... c ile kalın.

0
baRRacuda
Migrosun tamamında nasıldır bilmem ama; migros kasalarındaki, müşteriye o an barkodu okunan ürünün fiyatını ve kampanyaları gösteren aparatların birini boot olurken görmüştüm, tux oturmuş bana bakıyordu, alttan linux açılış mesajları akıyordu... Yani en azından bu dediğim yerlerde linux kullanıyor migros.
0
okanari
Migroslardaki kangurum kiosklarında Windows var. Ben 2 ayri Migrosta kullandım Internet Explorer mesajları ile karsılaştım.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

TT ' dan statik ip atağı

tuyan

Buradan Edinebileceğiniz haberden de anlaşıldığı üzere , Türk Telekom, statik (durağan/sabit) ip alımlarını ücretli hale getirmiş.. Ben üzüldüm, peki ya siz ?

Kızların Chat Kurşunları ve Dumurun Ötesinde Bir Vaka!

FZ

Haber şöyle başlıyor: Sedat Şahin'in çete operasyonunda gözaltına alınan İbrahim Paksen'in 17 yaşındaki kızı S.A.P, Internette chat yaparken küfürleştiği iki kızı, dün gece 01.30 sıralarında Kadıköy Mc Donalds’ın önüne çağırıp, tabancayla bacaklarından vurdu.

Bir başka toplumsal sorumluluk projesi: Türk Telekom

FZ

Sosyal sorumluluk projeleri, kişilerin ya da kurumların yaşadıkları, gelirlerini kazandığı topluma karşı bir borç ödeme olarak düşünülebilir.

turk.internet.com geçen hafta İşte Sosyal Sorumluluk Projesi Böyle Olur başlıklı bir yazı yayınlamıştı.

Sitede son yayınlanan haberlerden birine göre Türk Telekom da benzer bir yoldan gidiyor...

Avrupa'dan 'Memleket Manzaraları'

feran

Bu da Avrupa'dan "memleket manzaraları"nın nasıl göründüğü...

http://forums.ft.com

Neden Xnuke Sistemleri?

korhan

Beni uzun zamandan beridir rahatsız eden ve şu son zamanlarda daha bir gözüme batan bir durum var. Bu Xnuke sistemler çok fazla kullanılıyor, o site senin bu site benim (surf) yapalım diyorsun, ya da bir arama motoruna girmişsin sana liste vermiş aramaya derinlemesine dalmışsın ve açılan bir pencere "şu sayfayı görmeniz yasak üyelik için tıklayın", site içinde bir yerlere gitmeye çalışıyorsunuz, "hooop kardeşim," diyor, "buraya girmek için üye olman gerekli"...

Neden bu kadar fazla hazır betik kullanılarak siteler yapılıyor? Yoksa site yapmak çok mu zor, birkaç satır HTML ile yapılımıyor da illa Xnuke sistemlerden biri kuruluyor?