Şurada daha önce değinmiştik. Konu kişisel bloglardan, bilgisayar basınına ve daha sonra ana basına taşınan konuların belki de en güzel örneği. Bruce Schneier'in Sony'nin yediği bu halt konusunda söyleyecekleri bitmedi. :)
Bu adreste enfes bir özet geçmiş üstad.
Yazıdan bazı çarpıcı cümleler:
- The only thing that makes this rootkit legitimate is that a multinational corporation put it on your computer, not a criminal organization.
Bu rootkit'i haklı kılan tek şey bir suç örgütü tarafından değil, çokuluslu bir şirket tarafından sisteminize yerleştirilmiş olması.
3dsmax 5 yükleme(sanırım 2002) cdlerinin birinde demolar bölümünde yaşlı bir adam yüz modellemesi var, onu gerçeğiyle ayırabilmenin neredeyse imkanı yok. Bu iş, bildiğim kadarıyla ışık, kullanılan kaplamalar, modelleme ve render teknikleriyle doğrudan alakalı.
TR3D de gördüğüm birkaç örnek çalışma
Mekan :