Adsl'lilere Fazla Fatura

0
anonim
Türk Telekom, Ağustos ayı Adsl faturalarında 130.000 aboneye fazladan 7 YTL yazmış. TTnet Kurumsal sözcüsü Ahter Kutadgu, 7 YTL'lik fazlalığın Eylül ayında telafi edileceğini, hatta geç yapılan ödemelerde Telekom nasıl faiz alıyorsa, bu kez Telekom'un tüketicilere faiz ödeyeceğini belirtmiş.

Kaynak: Ntvmsnbc

Görüşler

0
jfever
habere konu olan 130.000 abone statik ip kullanan adsl kullanıcılarıdır.

2,66 ytl + kdv olan statik ip geçtigimiz ay (yanlışlıkla) 9,78 ytl +kdv olarak fatura edildigi icin boyle bir durum ortaya cikmistir.

goruldugu uzere faiziyle iade edeceklermis, hayirli, ugurlu olsun.
0
okanari
Eylul ayında da yine fazla fatura gelenlerden bahsediliyor:p Sanırım onumuzdeki ay 2 aylık iade edecekler
0
simor
Yanlışlık falan değil bilerek yapıldı. Yine piyasa araştırması.
0
simor
Ayrıca başka düşüncelere göre de TT nin paraya ihtiyacı olduğu ve kısa vadeli para topladığı idda ediliyor.
0
Satanique
Evet bizi yoluyorlar. Zaten fakiriz ödeme gücümüz az. Bir de onlara bir sürü para veriyoruz. TELEKOMU KINIYORUM!
0
Satanique
Bir de 20 mbit yapıcaklarmış bilio musan?

Bekliyoruz bakalım 20 mbit nasıl olacak? Bakalım Paul Doany sözünü tutacak mı?
0
extacy
aslinda o sayi 129.999 oldu dun itibari ile:)
static ip de ufak capli web projelerimle ugrasiyordumki senelik verilen 30ytl basli basina senelik hosting hizmeti kadar oldugunu farkedince,menfaatlerim acisindan bu iliskiyi bitirmek en mantiklisi gozuktu:).benim gibi yapan kisilerde vardir eminimi telekom piyasa yoklamaya daha devam etsin...
0
auselen
Heyecanla bekledim, faturadaki 60ytl yi görünce. Muhakkak dedim FM'e çıkar bu konu.

İşte sabır, işte sebat.

Teşekkürler.
0
sivri
Faturayı görür görmez FM'e yazdım ama önce NTV'de yayınlanması gerekiyormuş burada haber olabilmesi için.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Gödel Teoremi ve Matematik Dışındaki Etkileri

FZ

Boğaziçi Üniversitesi, Matematik Topluluğunun düzenlediği bu ilginç ve heyecan verici seminer John Pym tarafından ``Thoughts Centered on Gödel´s Theorem´´ başlığı altında sunulacak.

Duyuru afişindeki iddiaya göre katılımcılardan herhangi bir matematik ya da sembolik mantık önbilgisi beklenmiyor. Söz konusu teoremin ispatı herkesin anlayacağı şekilde yapıldıktan sonra sıra bu teoremden yola çıkıp çok farklı alanlarda farklı argümanlar geliştiren kişilerin dediklerine gelecek ve söz gelimi Gödel´in teoreminden yola çıkıp ``düşünen makinalar yapmak imkansızdır´´ gibi fikirleri ispatlamaya çalışan bilimadamlarının düşüncelerine yer verilecek.

Yer: Boğaziçi Üniversitesi, Fen Edebiyat Fak. 3. kat, TB-310 no.lu derslik.
Tarih: 16 Aralık 2003 Salı, 17:00

Bilgisayar Devleri Çalışanları Sömürüyor

FZ

Cafod araştırma şirketinin araştırma raporuna göre HP, Dell, IBM gibi uluslararası dev şirketlerin gelişmekte olan ülkelerdeki fabrikaları kırmızı alarm veriyor. Rapora göre ayrımcılık ve kötü çalışma koşulları bu tip fabrikaların ortak sorunu. Markaların bulunduğu ülkelerdeki iş yasalarının da çoğuna uyulmadığı gözlenen bir diğer eksiklik oldu. Örneğin Meksika'da kendisinin ya da ailesinden bir kişinin herhangi bir sendikayla ilişkisi ya da buna sempatisi tespit edildiği anda işine son veriliyor. Araştırma geliştirme görevlileri kadrolu değil kısa dönem sözleşmeli olarak çalıştırılıyor. Tayvan kökenli fabrikalarda en temel sağlık ve güvenlik şartları ihlal ediliyor. Çin'deyse kirlilik ve göçmen işçi çalıştırma had safhada. Dinlenmeksizin en az 10 saat çalışmak da cabası.

Kaynak: Radikal

Toshiba´dan 2cm´lik sabit sürücü

butch

En son rekorun Kasım ayında Hitachi tarafından duyurulan 1-inch(2.54 cm)'lik sabit diskte olduğu konuda, Toshiba yaptığı 0.85-inch(2.159) diskle rekoru eline geçirmiş oldu. 2-3 GB kapasiteye sahip olan diskler 2005 başında üretime geçecek.

Kaynaklar:/. ve http://neasia.nikkeibp.com

JSFOne - Washington

cagataycivici

Popüler Java Web Teknolojisi JavaServer Faces dünyasını bir araya getirmesi planlanan JSFOne bu yıl Washington'da 4-6 Eylul tarihleri arasinda yapilacak. Ben de 2 sunumla konuşmacı olarak JSFOne'a katılacağım. Apache MyFaces PlanetJSF and Security Konuşmacı Listesi
http://www.jsfone.com/conference/washington_dc/2008/09/speakers.html

Konferans ana sayfası: http://www.jsfone.com

Hava bedava, su bedava... Hatta IRIDIUM bile bedava!

parsifal

66 ana, 6 yedek uydu ile iletişimi sağlayan bir teknoloji kısaca IRIDIUM (Uydu ömrü 7 ila 9 yıl arasında değişiyor). Karaların %86'ını, okyanusların hepsini kapsayan bir iletişim ağı. Telsiziniz yoksa, telefon şebekesi yoksa veya GSM kapsama alanı dışında iseniz kullanabileceğiniz uydu iletişim sistemlerinden biri. Geçtiğimiz yıl mali destek bulunamadığından uydular yayını kesmiş, tüm dünya uyduların düşürüleceği haberini duyunca şaşırmıştı. En azından ben şaşırmıştım.

Daha sonra 2-3 ay önce tekrar yayına başladı. Tabi bu şehirde yaşayan ve GSM'in nimetlerinden yararlanan çoğu insan için pek anlam taşımıyor belkide...