Adsl'lilere Fazla Fatura

0
anonim
Türk Telekom, Ağustos ayı Adsl faturalarında 130.000 aboneye fazladan 7 YTL yazmış. TTnet Kurumsal sözcüsü Ahter Kutadgu, 7 YTL'lik fazlalığın Eylül ayında telafi edileceğini, hatta geç yapılan ödemelerde Telekom nasıl faiz alıyorsa, bu kez Telekom'un tüketicilere faiz ödeyeceğini belirtmiş.

Kaynak: Ntvmsnbc

Görüşler

0
jfever
habere konu olan 130.000 abone statik ip kullanan adsl kullanıcılarıdır.

2,66 ytl + kdv olan statik ip geçtigimiz ay (yanlışlıkla) 9,78 ytl +kdv olarak fatura edildigi icin boyle bir durum ortaya cikmistir.

goruldugu uzere faiziyle iade edeceklermis, hayirli, ugurlu olsun.
0
okanari
Eylul ayında da yine fazla fatura gelenlerden bahsediliyor:p Sanırım onumuzdeki ay 2 aylık iade edecekler
0
simor
Yanlışlık falan değil bilerek yapıldı. Yine piyasa araştırması.
0
simor
Ayrıca başka düşüncelere göre de TT nin paraya ihtiyacı olduğu ve kısa vadeli para topladığı idda ediliyor.
0
Satanique
Evet bizi yoluyorlar. Zaten fakiriz ödeme gücümüz az. Bir de onlara bir sürü para veriyoruz. TELEKOMU KINIYORUM!
0
Satanique
Bir de 20 mbit yapıcaklarmış bilio musan?

Bekliyoruz bakalım 20 mbit nasıl olacak? Bakalım Paul Doany sözünü tutacak mı?
0
extacy
aslinda o sayi 129.999 oldu dun itibari ile:)
static ip de ufak capli web projelerimle ugrasiyordumki senelik verilen 30ytl basli basina senelik hosting hizmeti kadar oldugunu farkedince,menfaatlerim acisindan bu iliskiyi bitirmek en mantiklisi gozuktu:).benim gibi yapan kisilerde vardir eminimi telekom piyasa yoklamaya daha devam etsin...
0
auselen
Heyecanla bekledim, faturadaki 60ytl yi görünce. Muhakkak dedim FM'e çıkar bu konu.

İşte sabır, işte sebat.

Teşekkürler.
0
sivri
Faturayı görür görmez FM'e yazdım ama önce NTV'de yayınlanması gerekiyormuş burada haber olabilmesi için.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bir gün suskunluk...

conan

Bugün (1 Mayıs) bir çok online radyo seslerini kapattı. Nedeni ise daha önce belirtmiş olduğum yeni yasayı protesto etmek. Seslerini sessizlikle duyurmak isteyen radyoların yanında, bir kısım yayın ise bütün günü bu yasayı tartışan ve de eleştiren programlara ayırdı. Şu anda Wolf FM, DIGITALLY IMPORTED, Groove Salad, Radio Paradise ve ismini yazamadığım onlarca radyo bu protestoya katılanlardan. Radyoların birleşip dayanışma yarattığı SaveInternetRadio Sayfası da sanırım yoğun ilgi sonucunda şu anda down.

Efsane Yeniden

redogre

Amiga.com adresinde eski dostumuz Amiga nın yaptığı sessiz ama güçlü atağı izleyebilirsiniz. AmigaOS4, Nokia ile ortak projeler vs vs.... Hatta Nokia Mediaterminal de Amiga işlemcisi kullanılmış bile.. AmigaOs screenshotlara ve logo yarışmasına da bir göz atmaya değer.

Bakalım eski dost neler yapabilecek?

RIAA P2P ağlarını zehirlemiş!

murat09

Geçtiğimiz günlerde dili çözülen Matt Warne adlı bir bilgisayar uzmanı, müzik ve film endüstrisi hakkında uzun zamandır dillendirilen bir iddiayı doğruladı. Matt Warne, itirafında 76 ülkeden bin 500 müzik şirketini temsil eden RIAA (Recording Industry Association of America) adına takas ağlarını 'zehirlediğini' kabul etti.

Müjde! Bilişimin arsa derdi çözülüyor...

bm

Biz burada Larry Wall'un davranışından felsefi manalar çıkartmaya, hem Malkoçoğlu rumuzu kullanıp hem beynelmilel seviyede kaliteli yazılar yazarak Türk'ün Türk kalarak sadece batılının sanılan oyunu oynabileceğini göstermeye ve bu nevi pek çok faydalı iş yapmaya çalışırken öbür taraftan birileri devletimizin aklına bilişimle ilgili birşeyler sokuyor. Buradaki habere göre Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun "Uygun yerde bedelsiz arsa tahsis etmeye ve Bakanlar Kurulu kararıyla enerji ve vergi muafiyeti gibi teşvikleri vermeye söz veriyoruz" demiş. Vergi muafiyetini anladım ama arsa ve enerji nereden çıktı? "Bilişim şirketlerinin toplanarak bir sanayi bölgesi kurmaları" teşvik edilecekmiş. Bana mı öyle geliyor yoksa "sanayi bölgeciliği" diye bir rant işi mi var Türkiye'de?

Internet yavaş, pahalı ve kesiliyor; ilginç donanım buraya getirilmiyor, iyi teknik kitap bulamıyoruz filan diye şikayet edildiğini duydum ama doğru dürüst iş yaptığını düşündüğüm bilişimcilerden "ah ah keşke bütün şirketler yanyana olsa" diye bir şey hiç duymadım. Pardon düzeltiyorum, hiçbir bilişimciden duymadım bunu. "Ne güzel ofis bilmemne maliyeti olmadan evimizden çalışabiliyoruz" yahut "net sağolsun bir sürü bilgili insanla dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar etkileşebiliyoruz" diyen çok bilişimci tanıyorum tabii. Bunun sebebi galiba benimle konuşan bilişimcilerle devletimizin aklına bu fikirleri sokan bilişimcilerin farklı olmaları.

Sizin aklınız eriyor mu "ithal veya yerli bilişim profesöründen gelir vergisi almayacağım", "telekom işini dehal halledeceğim", "bilişimde şirketleşmek artık 5 dakika", "Türk gençleri evde oturup annelerine çay yaptırıken ABD'nın yüksek katma değerli bilişim sektörününde yer almalı" gibi şeyler demek varken, "arsa tahsis edeceğim", "teşviği insana değil bölgeye vereceğim, siz bölgeye gelin", yani bir yerde efektif olarak "Türkler Türkler'le yakın durup hep Türkler'le konuşsunlar ki Türkiye dışında hiçbir yerde doğru olmayan doğrular üretelim" denmesine? Kimler bu insanların aklına bunları sokuyorlar Allah aşkına? Ben mi çok huysuz veya cahilim yoksa hakikaten ters bir perspektif mi bu?