Adobe SWF ve FLV nin kodlarını açtı.

0
anonim
Adobe sitesinde yaptığı açıklama ile SWF ve FLV dosya biçiminin kodlarını açtığını açıkladı.
Özellikle Linux'te epey baş ağırtan Flash dosyaları ve birbirinden farklı çalışan flash göstericilerine sonunda bir çare olacağına inanıyorum.

Site içinde fazla dolaşmadan hemen linklere ulaşmak isteyenler:

Görüşler

0
exalted
Wuuu, buradan birşeyler çıksa iyi olur!
0
yilmaz
yusuf yusuf mu desem joseph joseph mi desem? :)
0
UcanPenguen
illa microsoftun atağını bekleyecekler daha önce yapsalar belki daha iyi olurdu
0
auselen
kodları açmamış galiba.
0
ZZombie
Yazılımın kodlarını değil.
Dosya biçiminin kodlarını açtı.
0
tejas
linux.com'da sanırım geçen hafta yayımlanan bir yazıya göre Gnash ve swfdec geliştiricileri bu işe çok da heyecanlanmamış.
0
nkjsat2
firefox'taki flash sorunu çözülür mü bundan sonra?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sistem Yöneticileri Minnet Gününüz Kutlu Olsun!

parsifal

Hepinizin sistem yöneticileri şükran gününüz kutlu olsun!

Microsoft`a karşı kutsal ittifak!

elrond

20-21 Kasım`da Nokia Mobile Internet Conferance Barcelona`da yapıldı. Konferansta çok önemli duyurular yapıldı. Bildiğimiz gibi Microsoft, CE tabanlı Stinger konsepti ile mobil telefon pazarına el atmaya heves etmişti. Haliyle bu pazarın lideri ve devi buna bir cevap verecekti. Cevap biraz sert oldu.

Linux Şenligi 2

redial

1-4 Mayıs 2003 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olan Linux Şenliği 2'ye herkes davetlidir. Şenlikte çok ciddi bir oyun turnuvasının düzenleneceğini de belirtmekte fayda var ;-)

IBM'in Playstation 3 işlemcisi Cell ile Son Marifeti

spiderman

Cell Broadband Engine yani Playstation 3'ün kalbi diyebileceğimiz işlemciyi IBM yeni kullanım alanlarına sürmeye devam ediyor. Fakat bu defa Motorstorm ya da Oblivion gibi oyunları oynatmak için değil.

10 yıl önce bugün...

dcc

Hafızanızı bir yoklayın bakalım... 10 yıl önce bugün, 29 Nisan 1994'te hangi büyük firmanın iflas ettiğini hatırlayabilecek misiniz?