Bir ücretsiz bilgisayar dergisi daha çıktı!

0
anonim
www.pdfdergi.com'dan Ücretsiz Bilişim Teknolojileri ve Yaşam konulu dergi.

Her ay yayınlanacak olan dergi pdf formatında olacak. Derginin ilk sayısı (Nisan) beta olarak kullanıma açıldı. Amatör bir ruhla hazırlanan dergi profesyonel bir içerikle dolu.
Günümüz Türkiye'sinde hala büyük bir çoğunluğun evinde bilgisarı olmasına rağmen interneti yok. İnternet cafelerde uzun süre bulunmanın da maliyeti yüksek.

Internette bir çok içeriğe arama motorları sayesinde ulaşabiliyoruz ancak Bilişim Teknolojileri ve Yaşam ile ilgili birçok konuyu bir araya getiren dergi kalitesi ve ücretsiz olmasıyla fark yaratıyor.

Internete sürekli erişenler ise farklı konuları tek bir belgede okumaktan dolayı bantwidth ve zaman kazanacak.

Derginin ilk sayısını www.pdfdergi.com adresinden indirebilirsiniz. İlk sayı 60 sayfa civarında ancak tam a4 sayfa boyutlarında ve büyük ve gereksiz resimlerle dolu değil.

Ayrıca forumu Türkiye'nin Yazılım forumu olmaya aday. Kadrosunda yer almak isterseniz site yöneticileri ile irtibata geçin lütfen.

Görüşler

0
anonim
İlgili sitede Downloads kısmında yer alan MSN Messanger ile ilgili 3 adet zip dosyası içerisinde bulunan MSN için extra göz kırpmalar adlı dosyaları alıp yüklemeye çalıştığımda sistemimde ilgili install dosyası tarafından port scan yapıldığını gördüm. Bu normal mi bilmiyorum ama sanmıyorum. Şu anda Msn inimi tamamen kaldırıp temizleyip sistemimi baştan aşağıya kontrol edip tekrar kuruyorum. Bilgi vermek istedim. Eğer değiştirilirse diye de dosyalar ben de isteyenlere gönderebilirim. iyi çalışmalar...
0
mavi
populer haberlerine baktıktan sonra derginin bayağı bir populer olacağını şimdiden kestiriyorum :) msn ve sırlar dünyası :)
0
powerful
Selamlar, İnsanlar msn konusunda meraklı yapacak bir şey yok. Sitede etkileşimli Windows Xp kurulum videosu var. Herkese tavsiye ederim.
0
powerful
Selamlar, İnsanlar msn konusunda meraklı yapacak bir şey yok. Sitede etkileşimli Windows Xp kurulum videosu var. Herkese tavsiye ederim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Turing Ödülünü İlk Kez Bir Kadın Kazandı

FZ

IBM'in ilk kadın üyesi olan eski matematik öğretmeni Frances E. Allen bu hafta bilgi işlem dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan A. M. Turing Ödülünü aldı. Allen bu ödülü alan ilk kadın. Kendisi ile bir çiftlikte büyümenin nasıl bir şey olduğu, kadınların teknolojideki rolü ve ödül parasını nasıl kullanacağı hakkında Deborah Perelman'ın yaptığı 1 Mart 2007 tarihli eWeek.com röportajının Türkçe çevirisini yazının devamında okuyabilirsiniz.

Üstün varlıklar ve diğerleri

ganzo66

Sözlerime şu ünlü özdeyişi hatırlatarak başlayacağım, " Herkes eşittir ama bazıları daha eşittir". Buradan yola çıkarak Redogre'nun yazdığı yazı için insanları patron veya çalışan diye ayırmanın yanlış olduğuna inanıyorum ve diyorum ki: "İnsanlar ikiye ayrılır: ÜSTÜN VARLIKLAR VE DİĞERLERİ"

Patrick Volkerding işinin başında

mos

Geçtiğimiz günlerde hastalığını öğrendiğimiz Slackware Linux'un babası Patrick Volkerding artık daha iyi.

Bir süredir Slackware GNU/Linux'un ve daha önemlisi Patrick'in akibeti merak konusuydu. Görünüşe göre bir şeyler yoluna girmeye başlamış.

Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi: Eskişehir

101

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek bilgisayar mühendisliği ve bilişim öğrencilerine yönelik Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi (BİLMÖK) 12-15 Nisan tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

Daha önce İzmir Ekonomi Üniversitesinde yapılacağı duyurulmuştu fakat çıkan çeşitli sorunlar nedeniyle şu an ki kongre adresi Eskişehir.

Robocup 2005 Şampiyonu: Türkiye

FZ

Boğaziçi Üniversitesi Bilg. Müh.den Prof. Dr. Cem Say'ın "cogsciforum" e-posta listesine son gönderdiği iletiye göre Osaka, Japonya'da düzenlenen Robocup 2005 robot futbol turnuvasını Prof. Dr. Levent Akın yönetimindeki Cerberus ekibi kazanmış. Diğer takımları da burada görebilirsiniz.

Dr. Akın'ı ve öğrencilerini bu başarıdan ötürü kutluyor robotik ile YZ bilimlerinin ülkemizde ve dünyada gelişmesine daha da büyük katkılarda bulunmalarını diliyoruz.