Bir ücretsiz bilgisayar dergisi daha çıktı!

0
anonim
www.pdfdergi.com'dan Ücretsiz Bilişim Teknolojileri ve Yaşam konulu dergi.

Her ay yayınlanacak olan dergi pdf formatında olacak. Derginin ilk sayısı (Nisan) beta olarak kullanıma açıldı. Amatör bir ruhla hazırlanan dergi profesyonel bir içerikle dolu.
Günümüz Türkiye'sinde hala büyük bir çoğunluğun evinde bilgisarı olmasına rağmen interneti yok. İnternet cafelerde uzun süre bulunmanın da maliyeti yüksek.

Internette bir çok içeriğe arama motorları sayesinde ulaşabiliyoruz ancak Bilişim Teknolojileri ve Yaşam ile ilgili birçok konuyu bir araya getiren dergi kalitesi ve ücretsiz olmasıyla fark yaratıyor.

Internete sürekli erişenler ise farklı konuları tek bir belgede okumaktan dolayı bantwidth ve zaman kazanacak.

Derginin ilk sayısını www.pdfdergi.com adresinden indirebilirsiniz. İlk sayı 60 sayfa civarında ancak tam a4 sayfa boyutlarında ve büyük ve gereksiz resimlerle dolu değil.

Ayrıca forumu Türkiye'nin Yazılım forumu olmaya aday. Kadrosunda yer almak isterseniz site yöneticileri ile irtibata geçin lütfen.

Görüşler

0
anonim
İlgili sitede Downloads kısmında yer alan MSN Messanger ile ilgili 3 adet zip dosyası içerisinde bulunan MSN için extra göz kırpmalar adlı dosyaları alıp yüklemeye çalıştığımda sistemimde ilgili install dosyası tarafından port scan yapıldığını gördüm. Bu normal mi bilmiyorum ama sanmıyorum. Şu anda Msn inimi tamamen kaldırıp temizleyip sistemimi baştan aşağıya kontrol edip tekrar kuruyorum. Bilgi vermek istedim. Eğer değiştirilirse diye de dosyalar ben de isteyenlere gönderebilirim. iyi çalışmalar...
0
mavi
populer haberlerine baktıktan sonra derginin bayağı bir populer olacağını şimdiden kestiriyorum :) msn ve sırlar dünyası :)
0
powerful
Selamlar, İnsanlar msn konusunda meraklı yapacak bir şey yok. Sitede etkileşimli Windows Xp kurulum videosu var. Herkese tavsiye ederim.
0
powerful
Selamlar, İnsanlar msn konusunda meraklı yapacak bir şey yok. Sitede etkileşimli Windows Xp kurulum videosu var. Herkese tavsiye ederim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İTÜ Robot Olimpiyatları: İTÜRO 2007

FZ

Kurulduğu 2004 yılından beri kontrol ve otomasyon alanında çeşitli faaliyetler yürüten İTÜ Kontrol ve Otomasyon Kulübü (OTOKON), bu sene 24-25-26 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Türkiye’nin en büyük öğrenci organizasyonu olma yolundaki İTÜRO'ya imza atma hazırlığı içindedir.

Türkiye'nin dört bir yanından gelecek bilim ve teknoloji meraklılarına ev sahipliği yapacak olan İTÜRO tüm üniversite ve lise öğrencilerini, akademisyenler ve sanayi temsilcileriyle buluşturmayı, başta yarışmalar ve seminerler olmak üzere çeşitli etkinliklerle robotiğe ilgili kişileri desteklemeyi hedeflemektedir.

Casper Bilgisayarın 40.000.000$'lık Tesisi Açıldı

FZ

Casper’ın, 40 milyon $ yatırımla gerçekleştirilen yeni üretim tesisi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen hizmete açıldı. Başbakan'ın start verdiği tesisin hizmete girmesi ve yeniden yapılanma çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Casper, bilgisayar pazarındaki bölgesel rekabette yerini almaya hazırlanıyor.

www.freelance-tr.org açıldı

kefukar

freelance-tr.org siz programcı ve webmaster'ları Türkiye'deki firma sahipleri ve özel çözüm arayan yöneticilerle buluşturmak için aracı bir portal olarak hizmetinizde.

Hindistan’ın Kerala Eyaleti MS Windows’u Tamamen Kaldırıyor

anonim

Hindistan’ın komünist rejimle yönetilen Kerala eyaleti, Coca-Cola ve Pepsi’den sonra Microsoft ürünlerini de kamu kurumlarından çıkarma kararı almış.

Kaynak: ntvmsnbc

Türkiye F-35 alımından vazgeçebilirmiş!

anonim

Milliyet Gazetesinde ki bu habere göre Türkiye, 11 milyar dolar ödemeyi planladığı F-35 uçaklarının yazılım kodlarını ABD şirketi Lockheed Martin'den istedi, ancak cevap alamadı.

Türkiye, ABD ile F-16 uçakları için de benzer sorun yaşamıştı. Bu nedenle işi sıkı tutan Türkiye şimdi F-35 alım kararını gözden geçiriyor.