Kampus Gelisim Günleri'09 3-6 Mart'ta ODTÜ' de.

0
ozansener

IEEE ODTÜ Öğrenci Kolu ve ODTÜ Kariyer Planlama Merkezi'nin desteği ile düzenlediği Kampus Gelişim Günleri'nde bu sene de geçen senelerde olduğu gibi dolu dolu bir içerik üniversite öğrencilerini bekliyor olacak. İletişim Teknolojileri, Bilgisayar ve İnternet Teknolojileri, Otomotiv, Tüketici Elektroniği, İnşaat ve Yapı Teknolojileri, Finans ve Denetim, Medya ana panellerin yanında, İnsan Kaynakları ve Ceo Forum gibi oturumlarda büyük şirketlerin yöneticileri üniversite öğrencileriyle mesleki yaşamlarında kazandıkları tecrübeleri paylaşarak, öğrencilerin kariyer ve kişisel gelişimleri hakkındaki sorularına cevap verecekler.

Kayıt Olmak için: www.kampusgelisimgunleri.com

3 Mart 2009 Salı akşamı, gelirlerinin tamamı IEEE ODTÜ Öğrenci Kolu tarafından ODTÜ Burs fonuna bağışlanacak konserde Dolapdere Big Gang izleyenlerle buluşacak. 6 Mart Cuma Akşamı ise gitar dinleyicilerinin yakından tanıdığı Cem Duruöz vereceği gitar resitalı ile dinleyicilere keyifli bir akşam yaşatacak.

Yüzyılın Deneyinin yapıldığı CERN araştırma merkezinde görevli Profesor Daniel Denegri ve ODTÜ fizik bölümü öğretim üyesi Mehmet Zeyrek, CERN deneyi ile ilgili merak edilenleri açıklıyor.

Şirketlerin standlarında iş ve staj başvuruları yaparken bir yandan da F1 yarış sümulatoru kullanmak, ISBIR standında yurtdışı imkanlarına ulaşmak ve de ODTÜ Teknokentteki Animasyon Teknolojileri ve Oyun Merkezi standında PS3, Ninentonde Wii gibi son teknojilere ulaşmak için Kampus Gelişim Günleri'ne hemen kayıt olun.

En az 7 oturuma katılarak dünyanın en büyük profesyonel örgütü olan IEEE ( Institute of Electrical and Electronics Engineers) onaylı sertifika kazanma şansı yakalayın.

Türkiye'deki en büyük kampüs organizasyonlarından birisi olan bu etkinlikle ilgili bilgilere www.kampusgelisimgunleri.com adresinden ulaşabilirsiniz. Katılım tüm üniversite öğrencilerine ve ODTÜ mensuplarına açıktır. ODTÜ dışından olan katılımcıların, 2 Mart'a kadar internet adresinden kayıt olmaları gerekmektedir. Konaklama konusunda yardımcı olunacaktır

İlgili Yazılar

Nasıl bir dünyaya gidiyoruz ?

sundance

Çok sevdiğim bir sitedir kuro5hin.org `Technology & Culture from trenches` (Barikatlardan Teknoloji ve Kültür) sloganı ile ahir zamanları anlamaya çalışan Fazlamesai.net ile paralellikler göstermektedirler. Bugünkü haberleri ise çok teknoloji ile alakalı değil;

`Virginia`da eşinden ayrılması sebebiyle bunalıma giren bir kadın eyaletler arası bir yolda arabasını kenara çekip intihar etmeye kalkıyor. Bir polis memuru kadını ikna etmeye çalışırken, trafik sıkışıklığından gözü dönmüş sürücülerden bir kısmı kadına atlaması için tezahürat yapıyorlar. Kadın da `özür dilerim bütün bu karmaşa için` diyerek, Polis tam elini yakalamak üzereyken kendini boşluğa bırakıyor`. Nedir bu ? Linç mi ? Tahrik sonucu ölüme sebep vermek mi ?

3. Bilgisayar Günleri Yarışması

FZ

"Bilgi'de Bilgisayar Günleri" başlığı ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümü tarafından düzenlenen ve tüm lise öğrencilerine açık olan etkinlik iki aşamalı yarışma bölümlerinden oluşacaktır. 22 Nisan 2006 tarihinde yapılacak olan ön eleme aşaması tüm katılımcılara açık olacaktır. Ön eleme sonunda ilk 30'a giren öğrenciler 13-14 Mayıs 2006 tarihlerinde Dolapdere kampüsünde uygulamalı bir dizi eğitimden sonra 2. aşama sınava alınacaklardır. Gelelim koşullara ve ödüllere...

Toshibadan Evinize Çok Küçük Bir Nükleer Reaktör

zorkun

Toshiba alışılmış örneklerinden 100 kat küçük bir nükleer reaktör geliştirdi. 200 kilowatt üretim gücündeki reaktörün yaklaşık 6x1,8 metrelik boyutları hayli etkileyici. Tamamen arıza çıkarmayacak ve kendi kendine işleyecek bir şekilde üretilmiş. Bu reaktörle üretilen enerjinin maliyeti, kilowatt saati 5 cent olarak hesaplanmış. Ürün 2008 yılında Japon, 2009 yılında ise Amerika ve Avrupa pazarına sunulacak.

SUSE Linux Enterprise Server 10 Eğitimleri

anonim

Yeni dönem SUSE Linux Enterprise Server 10 eğitimleri, 10 Aralık 2007 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsünde başlıyor.

Eğitim programı hakkında detaylı bilgiye bu adresten , eğitim takvime ise bu adresten ulaşabilirsiniz.

Türk Lise Öğrencileri Haritada Türkiye'yi Bulamadı

mos

Liselileri kapsayan raporda 'öğrencilerin Türkiye'nin yerini bilmedikleri ve dinlerini tanımadıkları' ortaya çıktı.

Milli Eğitim Bakanlığı, kamuoyunda LGS olarak bilinen, "2004 Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı"na ilişkin bir analiz raporu hazırladı. "8. sınıf öğrencilerinin ülkelerinin harita üzerindekini yerini bilmediği ve dinlerini tanımadığı" sonucu çıkan raporda, ezberciliğe alışan öğrencilerin kavrama yeteneği kazanamadığı da vurgulandı.