Kampus Gelisim Günleri'09 3-6 Mart'ta ODTÜ' de.

0
ozansener

IEEE ODTÜ Öğrenci Kolu ve ODTÜ Kariyer Planlama Merkezi'nin desteği ile düzenlediği Kampus Gelişim Günleri'nde bu sene de geçen senelerde olduğu gibi dolu dolu bir içerik üniversite öğrencilerini bekliyor olacak. İletişim Teknolojileri, Bilgisayar ve İnternet Teknolojileri, Otomotiv, Tüketici Elektroniği, İnşaat ve Yapı Teknolojileri, Finans ve Denetim, Medya ana panellerin yanında, İnsan Kaynakları ve Ceo Forum gibi oturumlarda büyük şirketlerin yöneticileri üniversite öğrencileriyle mesleki yaşamlarında kazandıkları tecrübeleri paylaşarak, öğrencilerin kariyer ve kişisel gelişimleri hakkındaki sorularına cevap verecekler.

Kayıt Olmak için: www.kampusgelisimgunleri.com

3 Mart 2009 Salı akşamı, gelirlerinin tamamı IEEE ODTÜ Öğrenci Kolu tarafından ODTÜ Burs fonuna bağışlanacak konserde Dolapdere Big Gang izleyenlerle buluşacak. 6 Mart Cuma Akşamı ise gitar dinleyicilerinin yakından tanıdığı Cem Duruöz vereceği gitar resitalı ile dinleyicilere keyifli bir akşam yaşatacak.

Yüzyılın Deneyinin yapıldığı CERN araştırma merkezinde görevli Profesor Daniel Denegri ve ODTÜ fizik bölümü öğretim üyesi Mehmet Zeyrek, CERN deneyi ile ilgili merak edilenleri açıklıyor.

Şirketlerin standlarında iş ve staj başvuruları yaparken bir yandan da F1 yarış sümulatoru kullanmak, ISBIR standında yurtdışı imkanlarına ulaşmak ve de ODTÜ Teknokentteki Animasyon Teknolojileri ve Oyun Merkezi standında PS3, Ninentonde Wii gibi son teknojilere ulaşmak için Kampus Gelişim Günleri'ne hemen kayıt olun.

En az 7 oturuma katılarak dünyanın en büyük profesyonel örgütü olan IEEE ( Institute of Electrical and Electronics Engineers) onaylı sertifika kazanma şansı yakalayın.

Türkiye'deki en büyük kampüs organizasyonlarından birisi olan bu etkinlikle ilgili bilgilere www.kampusgelisimgunleri.com adresinden ulaşabilirsiniz. Katılım tüm üniversite öğrencilerine ve ODTÜ mensuplarına açıktır. ODTÜ dışından olan katılımcıların, 2 Mart'a kadar internet adresinden kayıt olmaları gerekmektedir. Konaklama konusunda yardımcı olunacaktır

İlgili Yazılar

Bir kahraman

ganzo66

Hyoichi Kohno Dünya vatandaşı. Gezgin. Bisikletle dünyayı dolaştı, Yukon Nehri'nde rafting yaptı, McKinley Dağı'na tırmandı, Los Angeles'tan New York'a yürüdü. Amacı Kuzey Kutbu'ndan ülkesi Japonya'ya ulaşmaktı. 'Küresel Isınma'nın etkisiyle incelen buzlar geri dönmesine izin vermedi. 43 yaşında, yolculuğunun 670. kilometresinde buzun kırılması sonucunda düştüğü kutup sularında öldü. "Macera, kişinin hayatını savurup atması değil, olduğu yerden bir adım ileriye gidebilme cesaretini göstermesidir." www.reachinghome.org

Hindistan’ın Kerala Eyaleti MS Windows’u Tamamen Kaldırıyor

anonim

Hindistan’ın komünist rejimle yönetilen Kerala eyaleti, Coca-Cola ve Pepsi’den sonra Microsoft ürünlerini de kamu kurumlarından çıkarma kararı almış.

Kaynak: ntvmsnbc

1. Dünya Siber Oyun Olimpiyatları Başladı !

redogre

Tesadüfen girdiğim Worldcybergames.com sitesinin sloganı şu: Atina size ilk olimpiyatı hatırlatıyorsa Seul de size ilk siber olimpiyatı hatırlatsın!
Ön elemeleri geçen 30 ülkeden 400 yarışmacı 5 Aralık 2001 den itibaren toplam 300.000 $ lık bir ödül için yarışacak.
Maalesef yarışan ülkeler arasında Türkiye yok ama belki de Fazlamesai yol göstericiliğinde önümüzdeki yıl biz de yerimizi alırız...

MPlayer (ve Niceleri) Yazılım Patentleri Nedeniyle Zor Durumda!

ykarslioglu

MPlayer, GNU/ Linux camiasının en yetenekli çokluortam oynatıcılarından biri fakat sitesinde hiç iç açıcı olmayan haberler var.

Yazılım patentleri konusu, özgür yazılımların birçoğunun önünü kapatma tehlikesini bereberinde getiriyor. Ayrıntıları http://www.mplayerhq.hu/homepage/index.html adresinden okuyabilirsiniz...

EnderUNIX Logo Yarışması Düzenliyor

honal

Değerli Açık kod severler,

6 yıldır sizlerin sevgi ve destekleri ile bugünlere geldik. Yıllar geçtikçe daha da büyüdük. 200 civarında doküman yazıldı, 14 proje geliştirildi, 400 kişiyi barındıran mail listemiz oldu, 3000 kişi bizden haber almak için kayıt yaptırdı. Çok az insanın ilgi duyduğu konular üzerine çalışmamıza rağmen günlük yaklaşık 2000, aylık 25000 tekil ziyaret ve toplamda aylık 70.000 sayfa gösterimine ulaştık.

Bu büyüme ile birlikte misyonumuz aynı kalmak üzere vizyonumuzu da değiştirdik. Bu nedenle alıştığınız FreeBSD'yi ima eden logomuzu da değiştirmek istiyoruz. Sizlerin katılımını sağlamak için bir yarışma açmayı uygun gördük.