Sıkça Sorulmayan Sorular

0
FZ
Bir dergi çıktı. Adı : FUQ - Sıkça Sorulmayan Sorular.

%90'ı acayip röportajlardan oluşan bu dergiyi eğer en yakınınızdaki gazete bayiinden alırsanız nelerle karşılaşacaksınız? :

- Acayip bir format
- Çok acayip röportajlar (Türkiye'ye ilk faks cihazını getirip pazarlayan başarılı bir işadamı, 15 yaşında garip bir çocuk, Çin'de doğup Türkiye'de büyüyen oradan Fransa'ya geçip okuduğu okulu birincilikle bitiren bir Türk grafik sanatçısı, İris Yazılım adı altında bir bilgisayar şirketi kurup yurt dışına yazılım satan bir (kadın) Türk bilgisayar mühendisi, son zamanlarda gördüğünüz pek çok büyük şirketin binasını tasarlamış bir mimar ve daha pek çok garip insana sorulmuş sıradışı sorular)
- Çok acayip, ilk bakışta reklam olduğunu anlamadığınız reklamlar
- İsa'nın Son Akşam Yemeğini konu eden ve güldürerek çatlatma potansiyeline sahip bir sayfa! ;-)
- Aktüel ve Tempo'daki nezih gece kulübü tanıtımlarına benzer bir şekilde başlayıp gittikçe mizah dozunu artıran bir gece kulübü tanıtım sayfası :)

Belli bir kategoriye sokamadığım FUQ dergisinin ilk sayısını iyisi mi bir alın, kendiniz karar verin.

Görüşler

0
gILgamIsh
dergiyi fak diye mi telaffuz edecegiz?
0
FZ
Valla bu sana kalmış ister fak dersin ister ef yu kyu dersin ister sss dersin ister sıkça sorulmayan sorular dersin ister fe u kyü dersin ama bunları düşüneceğine dergiye bir göz atsan bence çok daha iyi edersin ;-)
0
gILgamIsh
sakaydı.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ZümrüdüFramework

lifesdkver0_1

Java 5.0 vs C# 2.0 gibi tartışmalar alemde yapıla dursun; programlama dillerinin parlayan yeni çocuğu, Japonya'nın gururu Ruby'nin 1.8.2 preview2 sürümü ay başında duyuruldu.

Bundan öte ilgi çekici olan, tamamen Ruby ile yazılmış ilk web framework'ün duyurulması. Rails, MVC'deki her harfe düşen işi karşılayan bir framework. Kurulumu - ayarları kolay, kullanımı kolay. Proje yönetim aracı BaseCamp ve Wiki klonu Instiki bu frameworkün ilk ürünleri.

İstenilen her yapının herhangi bir programlama dilinde hazırlanması mümkün hale gelmişken bu işin sonu nereye varacak?
Sun piyasadan çekilse Java'ya ne olurdu?
C#'a ihtiyacımız var mı?
Perl rahiplerinin gizli amacı ne?
Diller arası savaş, her akşam ekranınızda. Israrla izleyiniz...

Soru: neden biz değiliz?

musshani

Yıllarca İngiliz sömürgesinde yaşadı. Özgürlüğüne kavuştu ancak fakirlik yakasını bırakmadı. Bilişim alanındaki gelişmeler nedeniyle ABD ve Avrupalı şirketler tarafından ikinci kez keşfedildi. ABD uyurken o çalıştı. Yazılım cenneti Hindistan 1990´da kapılarını dış dünyaya açtı ve 10 yılda Silikon Vadisi´nin arka bahçesi oldu. Hindistan´ın kod yazılımı ve veri kaydetme sistemiyle başlayan yazılım macerası artık üretime ve danışmanlığa kayıyor. Ülkede yazılım alanında nitelikli insan kaynağı patlaması yaşanıyor. Her yıl 125 bin yazılım mühendisi yetişiyor. Yetişen insan kaynağı Hindistan´ın kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi için yatırım yapıyorlar.

cember.net: Türkiye'de İş Odaklı Bir 'Sosyal Ağ'

FZ

Internet tabanlı toplumsal şebekeler (social network) son dönemin gözde eğilimleri (trendleri) arasında. Bunların "iş"e yönelik olanlarını ise daha önce LinkedIn gibi örneklerden biliyorduk.

C64 Türkiye #5 Çıktı!

dcc

C64 Türkiye dergisinin 5. sayısı sonunda çıktı. İşte bu sayıdaki konular:

# Demo Efektleri (3. Boyut)
# Hades' Basic -2
# ROM Rutinleri -2
# Çizgi Kursör
# Baş Aşağı Karakter Seti
# ...ve Boulder Dash :)

Bilgisayar manyakları uslanmaz birer sex makinasıymış!!

larweda

Amerikan bilgi teknolojileri iş bulma sitesi JustTechJobs.com`un yaptığı bir araştırmaya göre, hayatı bilgisayarla geçen (Eve gitsem de bilgisayarla uğraşsam diyen! :-)) 7500 denek üzerinde yapılan ankette, bilgisayarla ilgili çalışan insanlar (yılda ortalama 109 defa), normal amerikalılardan (yılda ortalama 79 defa) daha fazla sex yapıyorlarmış.