2 Oyun Haberi

0
redogre
Oyunlardan ilki Türk yapımı amatör bir oyun, grafikler basit, konu basit ama ben bitirene kadar oynadım açıkçası. İsmi "Hell of Fear"

Bu oyun hakkında daha detaylı bilgi ve yapan arkadaşın yorumlarıysa LEVEL dergisi forumunda.

İkincisiyse FM de 2005'in en iyi on bağımsız oyunu! haberinde geçen New Star Soccer 3. Bir gecede 4 saatimi çalan bu oyun gözden kaçsın istemedim. Sadece bir futbolcuyu yönettiğimiz bu futbol similasyonu inanılmaz keyifli. Oyuncunun idmanından özel hayatına kadar herşeyini yönettiğimiz oyunda Sensible Soccer tadında ki maç bölümlerinde de oyuncuyu biz yönetiyoruz. Arcade ve simülasyonun harika bir bileşimi.

Görüşler

0
Tarık
normalde çok oyun oynamam, fakat 3d oyun yapabilme fikrim hep vardır. tabii artık bu iş o kadar geliştiki tek bir şahsın bugünle yarışacak oyunlar yapabilmesi imkansız.

Hell of fear bildiğim kadarıyla tek başına bir oyun değil bir half life mod u dur.

diğer oyun için ise söyleyecek bişey yok, oyunu oynamadım ama eminim tüm antik oyunlar gibi onunda sürükleyici bir atmosferi vardır. hatırlıyorumda c64 zamanında " falcon petrol " diye bi oyun vardı. oyunu limitsiz 10 saat oynardık. sonra tabii ki büyük bir mide bulantısı :) gözler kançanağı. demem oki bir kaç yüz kb lik oyunlar şimdinin birkaç gb lık oyularından daha iyiydi.

0
anonim
Hell of Fear half-life modu değil. Kendi başına flash ile yapılmış bir action-rpg diyebiliriz. Oldukça güzel bir oyun. Özelliklede ilk sürümünden bu haline kadar geldiği evreyi bilen biri olarak oldukça zevkli bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Deneyin pişman olmazsınız.
0
Tarık
hmm neydi o half life mod unun adı yaa, yine oy.org da görmüştüm onunda böle bi ismi vardı.

madem pişman olmayız bi bakayım bakayım

0
anonim
0
do9uz
New Star Soccer 3 inanılmaz keyifli bir oyun. Yazan şahıs devamlı update ediyor ve mac motorunu da geliştiriyor.
0
fkoksal
bilmiyorum sizde de oldu mu, ama oynadıgım macların hepsinin mac sonrasında ki skoru 0-0 gosteriyor. Kariyerime fenerbahçe de başlayıp galatasarayı ilk maçta 6-0 yenmiş olmanın (ilk golu ben attım) verdigi mutlulukla devam ederken birde baktım ki, hala orta sıralardayım. Her mac 0-0 olarak berabere bitmis gibi gorunuyor.

Şevk falan kalmadı tabii. Ah bu hakemler yok mu :)
0
redogre
Bende skorları doğru veriyor..
0
fkoksal
sadece skorlar değil, yorumlarda tutarsız, neden anlamadım. 2 gol attıgım macta "parabol hala gol hesabını acamadı", yada "Kaleye sutu bile yok" gibisinden yorumlarla karsılasıorum.

Konusu çabuk bağlıyor,ancak bu tip hatalar da bir o kadar çabuk soğuttu doğrusu!
0
redogre
valla sitesinde düzenli olarak patch ler çıkıyor diyordu. Bende de hiç sorun çıkartmadı, hem evde hem işyerinde.. Acaba satın alsam mı diye düşünüyorum çünkü demoyu sanırım 15. kz oynuyorum.
0
conan
Kesinlikle super oyun! Herkese tavsiye ediyorum :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

4. Bağımsız Oyunlar Festivali

redogre

4. Bağımsız Oyunlar Festivali San Jose, Kaliforniya'da 19-23 Mart arası yapılıyor. Özellikle web sitesinde çok ilginç oyun başlıkları var. Öğrenci oyunları bölümünde ki birkaç çalışma takdire değer.

Finale kalan öğrenciler bilet ve masrafları karşılanarak konuk ediliyor. Keşke bizde de öğrencileri destekleyen böyle bir organizasyon olsa...

Direct X-10'un Vista'ya has olması...

sundance

Micros~1 Haziran ayı içinde, uzun süredir devam eden tartışmalara son verip Direct X 10'u sadece Vista için yayınlayacağını açıklamıştı.

Vista'nın mevcut durumu ve halihazırda birçok donanım üreticisinin Vista yerine XP'i tercih etmesi, Windows'un platform olarak konsollardan bile güçlü olduğu oyun piyasasındaki yerini, Vista'ya geçise zorlamak için kullanma çabası, sanırız Valve'ı da endişelendirmiş olacak ki "Bu karar bir hataydı" açıklaması yapmışlar.

Zombie Panic

redogre

Zombie Panic beni yıllar sonra bilgisayar başında sabahlatıp, ertesi gün işyerinde zombi gibi gezmeme sebep olan bir Half Life 2 modu. İşin ilginç kısmı bu çok oyunculu modun tam olarak bir kazananının veya kaybedeninin olmamasına rağmen bu kadar eğlenceli oluşu. Hatta belki eğlencesinin en büyük kısmı bu.

Oyunlar ve Yapay Zeka

redogre

Ufak bir oyun programlamak için etrafta dolaşırken GameAI adlı bir siteye rastgeldim. Çok derli toplu bir site olmamasına rağmen oyunlar ve yapay zeka ile ilgili bir çok ilginç bilgi ve link içeriyor.

Özellikle You Know Your Game Is In Trouble When adlı bölüm gerçekten gülmekten kırılarak okunacak bir bölüm.

Driver 3´te İstanbul sokakları

redogre

Bir arkadaşım Driver 3 ün trailerını indirmiş. Miami, Nice ve diğer şehirlerden sonra İstanbul geliyor. 3 katlı, cumbalı ahşap evler, kervansaraylar ve arka planda gerçek bir boğaz görüntüsü. "Eee hani link?" derseniz haklısınız ama maalesef Infogrames sitesinde ki link bozuk...