Desperados Dead or Alive

0
redogre
Desperados birçoklarınızın hemen hatırlayacağı Commandos'un batıda geçen versiyonu.. Ama sadece bu kadar mı? Bence hiç değil. Nedense Commandos benim ilgimi hiç çekmemişti. Ama gecenin birinde eve gittikten sonra Desperados oynuyorsam emin olun birşeyler var bu oyunda.

http://www.us.infogrames.com/games/desperados_pc/ adresinden oyunun sitesine bir göz atabilirsiniz..

Anlatmaya Commandos üzerinden devam edeceğim maalesef, "Commandos da ne" diyorsanız eğer... Her neyse Desperados'un en büyük özelliği bence sıcak havası. Benim gibi bir western tutkunuysanız eğer ve bu güne kadar vahşi batıyla ilgili toplamı 4-5 i geçmeyen bütün oyunları oynayıp "daha dahaaa" diye bağırdıysanız bu oyun iliklerinizi ısıtacak, Bir Avuç Dolar İçin'in müzikleri kulağınızda çınlayacak, Clint Eastwood'un çiğneyip tükürdüğü puro ucu ayağınıza düşecek...

Desperados ta neler var bir bakalım. 6 toplu tabancalar (kurşunlarınız bitiyor, silahınız ısınıp ateş almıyor), düşmanı gafil avlayan bıçaklar, dinamit lokumları, ipler, kartlar, yılanlar, kızılderililer, size kazık atmaya çalışan serseriler, ipten kurtarılması gereken arkadaşlar ve niceleri var.

Oyunda yapay zeka gayet iyi. Bakmıycağı bir yönden birinin üzerine koşunca ayak sesinize dönüp sizi mıhlayabilir, yada tarlada ki korkuluğa çok yaklaşınca korkuluğun üzerinde ki kargalar havalanıp gaklıyarak düşmanlarınızın ilgisini çekebilir.

Dikkatle adım atmayı gerektiren, elinizde bi altıpatlar ile onlarca düşmana saldırmak yerine, onları tek tek hakladığınız güzel bir oyun Desperados- Dead or Alive. Bulunuz, oynayınız.

http://www.us.infogrames.com/games/desperados_pc/ adresinden oyunun sitesine bir göz atabilirsiniz...

Görüşler

0
hasan
Oynamayan hata eder :)

America ile kızılderili-kovboy fırtınası ile zevkten geberirken Desperados''da geldi ki off off :))
0
anonim
e mekana getir de oynayalım redogre efendi
0
esse
Şahsen ben oynadım ve gayet güzel acaaaaaaayip hoşuma gitti. Western tarzı sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum.

Ama tek sorun redogre efendi oyunu mekana getirdi ama ben onu eve götürdüm.Bir de üstüne üstlük oyunu evde unuttum.:)))))))))))
0
redogre
Ayıp ettin gardiş
0
anonim
belki de commandos çok daha zor bir oyun olduğu için seni sarmamıştır...
0
anonim
son bolume kadar kastim geldim ,ama son bolumde olayin suyu cikmis gecmek icin artik baya kasacaz anlasilan...gusel oyun ama ben genede civ3 rulez derim...:)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Cinemaware Geri Geliyor!

sundance

Defender of Crown, Rocket Ranger, TV Sports Basketball, King of Chicago ve Wings gibi mükemmel oyunlarla gönlümüze taht kuran Cinemaware meşhur Defender of Crown`un WAP uyumlu cihazlar için yeni versionunu çıkartacağını açıkladı...

Dahası siteye bakarsanız Gameboy başta olmak üzere bir çok alanda hala faliyet verdiklerini görürsünüz...

Not: Eğer yukardaki oyun isimleri size bir şey ifade etmediyse hiç Amiga kullanmamışsınız demektir, yazık size :)

Jordan Mechner Günlükleri

parsifal

Bu çekimi izledikten sonra aklınıza ilk gelen şey nedir? Benim aklıma Prince of Persia'dan başka bir şey gelmedi. Oyunun yaratıcısı Jordan Mechner 23 yıllık geçikmeylede olsa günlüklerini yayınlamaya başladı. 3 yılını Apple II başında geçirerek efsane oyunun nasıl ortaya çıktığını, Karateka'nın hikayesini ve sahne arkasında gelişen olayları takip etmek heyecan verici...

Artık Türkiye`de de bir oyun firması var

redogre

Artık Türkiye'de yeni bir oyun firması var. Adı Momentum. Geçen hafta Hürriyet insan kaynaklarında çıkan bir haber sonucu varlığını öğrendiğim bu firma 3d Modeler and Artist ve C++ Programmer arıyormuş. CV göndermek isteyenler için adres "momentum@e-kolay.net".

Maalesef firmanın bir web sitesi yok!

COLOBOT

FZ

Yepyeni bir 3 boyutlu, gerçek zamanlı strateji ve macera oyunu COLOBOT eminim en oyun meraklılarını olduğu kadar programcıların ve nesneye yönelik programlamayı öğretmeye çalışanların da ilgisini çekecektir.

Dünyadan havalanıp gezegenden gezegene, maceradan maceraya koşarken, grafikleri oldukça tatlı ve eğlenceli olan bu oyunda ister bütün hareketlerinizi ve araçlarınızı (taşıyıcılar, ateşleyiciler, radarlar, vs.) manuel olarak klavye ve mouse ile kontrol edin isterseniz de bunları nesneye yönelik bir programlama dili ile programlayın ve çayınızı yudumlamaya doğru emin adımlarla ilerlerken içinizden "program işler el öğünür" diye geçirin ;-)

Playstation-X Japonya semalarında!

sundance

StreetTech´in haberine göre Playstation´ın yeni versionu olan Playstation-X 13 Aralık´tan beri Japonya´da satılmaya başlanmış.

Basitçe harddiski olan bir Playstation 2 diye adlandırılabilecek cihaz, Tivo gibi kişisel video kaydedici, mp3 jukebox, ya da dvd çalıcı/kaydedici olarak kullanılabilmekte.

Şu an için 160 Gb harddiskli olanı $750, 250Gb harddiski olan ise $950´a satılmakta olan bu cihazı yan taraftaki ankete eklememiz gerektiğini düşünmekteyim.
Nice mutlu yıllar!