MacOS X de Starcraft oynuyorum

0
anonim
Bugün şirkette canım sıkıldı ve biraz oyun oynayayım dedim, ve MacOS X için olan oyunlara bakim derken bir de ne göreyim StarCRAFT MacOS X sürümü çıkmış, hemen indirdim, ve oynamaya başladım gerçi kısıtlı sürüm ama en azından MacOS X de Starcraft oynuyorum, bir yandan da streaming işimi yapıyorum. İşin ilginci MacOS X makinam sistem odasında ben ise masamdan Timbuktu isimli remote control yazılımı ile oynuyorum, kısacası StarCraft server da koşuyor ben masam dan takılıyorum. Bakalım MacOS X için hangi oyunlar çıkacak :)

İlgili Yazılar

Karton Dünyasında Yeni Gelişmeler Var!

parsifal

Kızımın 8-9 ay önce arkadaşında gördüğü oyun konsolunu çok beğenip istemesiyle Nintendo Switch ile tanışma fırsatı bulmuş ama okuduğum pek çok yorumda genel olarak geleceğinin parlak olmadığını düşünerek mesafeli durmaya karar vermiştim.

Önümüzdeki günlerde, Switch, kara bulutları Labo ile dağıtmayı planlıyor. Labo, mukavvadan yapılmış aletlere, oyuncaklara, eşyalara can veriyor. İster...

Seri katil mi? Yoksa bilgisayar programcısı mı?

darkhunter

Burada eğlenceli bir flash var. Resmini gördüğünüz kişinin bir seri katil mi, yoksa bir programcı mı olduğunu tahmin etmeye çalışıyorsunuz. İnanın kişileri tanımayanlar için zor bir tahmin :) Kaynak : FM Forum

Profesyonel Online Hazine Avcılığı

sundance

Geçenlerde Infoceptor.com'da yayınlanan bir makale On-line oyunlar konusunda bambaşka bir yaklaşımı gözler önüne serdi.

Dünyanın 1 numaralı Starcraft oyuncusu Grrr ve diğerlerinin profesyonel olarak oyun oynayıp para kazanması, Ferrari ödüllü Quake turnuvaları bir yana, geçtiğimiz yıl bir Everquest oyuncusu üç yıldır oynadığı online karakteri $5000 gibi bir fiyata açık arttırmaya çıkartmıştı. Şimdi ise bazı Diablo 2 oyuncuları oyunda elde ettikleri değerli eşyaları e-bay'de açık arttırmaya çıkartıyorlar Ne kadar para mı kazanıyorlar ? Valla direkt birinin ağzından "Yeni arabamı aldığımda babam çaldığımı sandı, e-bay kayıtlarını göstermeme rağmen hala inanmıyor" :))

Evdeki Malzemelerle Railgun Yapalım

tongucyumruk

Aslında böyle bir konuya oyun demek ne kadar doğru orası tartışılır ama olay gerçekten ilginç. Sitede yazılanlara ve amaçlarına bakılırsa MIT'de okuduklarını düşündüğüm Quake hastası bir grup kafadar (kötü türkçe) üşenmeyip oturup bir "Railgun" inşa etmişler...

Sitede yazılanlara bakılırsa da alet şu anda çalışır halde. Açıkçası umarım bu aletin daha ufaklarını falan planlamazlar yoksa sokakta railgunla havaya ateş eden insanları hayal etmekte pek zorlanmıyorum açıkçası... Aletin kendisine ve atış denemesi yaptıkları nesnelere ilişkin fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

Massive Multiplayer Online RPG: Dark Throne

Soulblighter

Dark Throne, çok keyifli bir savaş-strateji oyunu. Oyunda amacınız size verilen sivilleri eğitip askere çevirmek ve diğer Dark Throne kullanıcılarıyla savaşmak. Saldırı ve Savunma güçleriniz var. Saldırı gücünüz karşı tarafın savunma gücünden fazlaysa siz kazanıyorsunuz ve karşı tarafın askerlerini öldürebildiğiniz gibi, kalelerine zarar verebiliyor, altınlarını ele geçirebiliyorsunuz. Ayrıca Miner denilen adamlarınızla altın toplayabiliyorsunuz.Askerlerinize kılıç kalkan gibi donanımlar alarak saldırı ve savunma güçlerini arttırabiliyorsunuz. Ayrıca casuslarınızı karşı tarafa gönderip, saldırmadan önce karşı tarafın askeri gücünü öğrenebiliyorsunuz.

Yani kısacası anlatmakla bitmez. Oldukça kapsamlı bir oyun. Seveceğinizi umuyorum...

Dark Throne