Savaş simülasyonlarında hayal edilen gerçekleşiyor mu?

0
anonim
Eminim bir çok simülasyon meraklısı Internet ve multiplayer oyunların yaygınlaşması ile birlikte gerçek savaş (veya barış) ortamlarında gerçek insanların farklı araçları kullanarak bir arada etkileştiği bir ortam hayal etmişir. UbiSoft'un Silent Hunter 2 ve Destroyer Command oyunları bunu sağlıyor. Silent Hunter 2 bir U-Boot (Efsanevi Alman denizaltısı) simülasyonu ve Destroyer Command bir Destroyer (Denizaltı avlayan gemi) simülasyonu. İstediğiniz oyunu alıp multiplayer ortamında birbirinizi kovalayabiliyorsunuz. Buna bir de yine UbiSoft'un IL-2 Sturmovik uçak simülasyonunu ekleselerdi müthiş olurdu ;)

Görüşler

0
conan
EA birkac yil once Janes ile ortak boyle bir calisma baslatmisti (Sonra Janes`i satin aldi ama neyse, o ayri konu... :P ). Cesitli simulasyonlari bir network platformunda birlestirmeyi dusunuyorlardi. Bu proje icin de F-15, Fleet command, A-10 Warthog gibi oyunlar pilot projeler secilmislerdi (Bkz: Jane`s Combat.net [Mart 30 2001`den beri kapali]). Bu platforma Tank, Ucak, Denizalti/ustu, ve Piyade!! savasi eklemeyi ongormuslerdi. Yanilmiyorsam 99 yilinda oyun sitelerini cok sallamisti bu proje ama sonra bi anda sustu. Sanirim dunyanin (ya da kendilerinin) henuz buna hazir olmadigini dusunuyorlar hehehe. Simdilik Sims`de elalemin birbirini sanal olarak goturmesi daha feasible geldi EA`ye sanirim hehe :))
0
anonim
EA da irenc bir monopol :) Jane's'i almalari cok kotu olmus o halde. Uzerinde EA yazan oyunlardan uzak dururdum zaten. Hakliymisim :)
0
conan
EA su anda tepede duran bir tekel. Ama oyunlari yazan ekipler ayni. Sonucta Jane`s bir simulasyon cikariyorsa onu yapanlar yine Jane`s. EA ne anlar simulasyondan :) Ancak top teper, direksiyon sallar EA oyunlari hehehe ;)

Neyse aslinda adamlar akilli :) Son yillarda EA inanilmaz derecede oyun firmasi satin aldi ya da dagitimini ustlendi. Uzerine bir de console oyunlarinda spor oyunu=EA Sports gibi bi denklem yaratti! Kose oldular.
0
anonim
Hakli olabilirsin. Ama tepedeki firma bir sekilde belirliyor tarzi yine de. Uf nerden cikti bu oyun tartismasi birakalim oyunu biraz fazlamesai yapalim :)
0
urxalit
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Quake-II´nin .NET Sürümü Açık Kodlu Olarak Sunuldu

FZ

Vertigo Yazılım, bu ay içinde C dili tabanlı Quake II´nin .NET sürümünü çıkardı. Söz konusu oyun Visual C++ .NET ile yeniden yazıldı. Firma bunu yaparkenki en önemli amacının büyük miktardaki C kodunun C++´a kolayca geçirilebildiğini göstermek olduğunu belirtti. Yazılım bir "managed" .NET uygulaması olarak Microsoft Common Language Runtime (CLR) üzerinde gözle görülür bir performans kaybı olmadan çalışıyor.

Troubles of Middle Earth Multiplayer

raistlinthewiz

Kar yağıyor... Bugün ayın 19'u. Yarın Lord of The Rings, 2. film çıkıyor? Ee biz ne yapacağız? Yarını nasıl bekleyeceğiz? Beklemeyeceğiz! Konusu "Middle Earth" olan open source multiplayer oyunu oynayacağız! http://t-o-m-e.net/main.php?tome_current=1

WarCraft III`ten bir sahne

anonim

Blizzard "WarCraft III: Reign of Chaos"un bir savaş sahnesinin screenshot'ını dün akşam itibari ile internete koydu, artık şu oyun gelsede oynasak. (Editörün notu: Görüntüler hakikaten inanılmaz gözüküyor, ama Blizzard Starcraft'ta başardığı oynanılabirlik ve güç dengesini bunda da başarabilir umarım)
Screenshot: küçük boy , büyük boy

İstanbul Hikayeleri: Bedava Türk Oyunu Projesi

anonim

Tamamlandığında internet üzerinden bedava olarak indirilebileceği söylenen İstanbul Hikayeleri oyunun resmi sitesine www.istanbul-hikayeleri.com adresinden ulaşabiliyorsunuz.

Oyunun konusu, 2B çizimleri ve müzikleri sağlam gibi görünse de tam notu proje tamamlandığında oyuncular verecek gibi görünüyor.

Eski Amiga oyunları...

sundance

Hani vardı ya, bizlerin ilk Amiga oyunu diye öğrendiğimiz, daha sonra Mame çıkınca, konsol efsaneleri olduğunu duyduğumuz inanılmaz keyifli oyunlar. Rainbow Islands, Bubble Bobble, Gods vs.

İşte Linux`da güzel oyun yok diyenler için, 20 kanallı mükemmel müziği, 50 levelı, iki kişilik de oynanabilen modu, inanılmaz hoş grafikleri, bağımlılık yaratan oynayışı ile Frozen-Bubble Söyleyecek başka bir şey yok, eski güzel günler geri geldi. apt-get install frozen-bubble :p