Javascript ile Lemmings!

0
larweda
Çocukluğumuzun gecelerini yemiş, gözlerimize miyop/hipermotrop numara eklemiş bir efsane Lemmings, başka bir efsane olan ve artık aramızda olmayan Psygnosis'in o zamanlar hayatımıza armağan ettiği bir çok güzellikten biriydi, şimdi de bazı arkadaşlar uğraşmışlar, Lemmings'i DHTML ile yazmışlar, mozilla bir browser'la oynadım ve başarılı ötesi buldum. Bir göz atın, eski günleri yadedin!

Görüşler

0
pismikrop
Allahım.. çok güzel, çok....
0
simor
:)) süper
0
pirx
Müthişmiş , tadından yenmiyor :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Evde dolaşan böcek ister misiniz?

redogre

Belki de elektronik olursa istersiniz...
Valla ben çok beğendim, işte şurda. Tanesi 10$ gibi cüzzi bir miktara isterseniz uzaktan kumandayla yönlendirebileceğiniz, isterseniz de "öğrenmeye" bırakabileceğiniz 4 farklı böceğiniz oluyor. Biri saldırgan, biri meraklı, biri engel aşıyor vs vs. Tasarımları da şirin olmuş.

Tek sorun Amazon'un amerika sitesinde var sadece, UK'de yok, yani koli ücreti sağlam. Bence Amerikalı Fazlamesaiciler kesin alır, test eder, bize de haber eder :)

Massive Multiplayer Online RPG: Dark Throne

Soulblighter

Dark Throne, çok keyifli bir savaş-strateji oyunu. Oyunda amacınız size verilen sivilleri eğitip askere çevirmek ve diğer Dark Throne kullanıcılarıyla savaşmak. Saldırı ve Savunma güçleriniz var. Saldırı gücünüz karşı tarafın savunma gücünden fazlaysa siz kazanıyorsunuz ve karşı tarafın askerlerini öldürebildiğiniz gibi, kalelerine zarar verebiliyor, altınlarını ele geçirebiliyorsunuz. Ayrıca Miner denilen adamlarınızla altın toplayabiliyorsunuz.Askerlerinize kılıç kalkan gibi donanımlar alarak saldırı ve savunma güçlerini arttırabiliyorsunuz. Ayrıca casuslarınızı karşı tarafa gönderip, saldırmadan önce karşı tarafın askeri gücünü öğrenebiliyorsunuz.

Yani kısacası anlatmakla bitmez. Oldukça kapsamlı bir oyun. Seveceğinizi umuyorum...

Dark Throne

Linux ve Oyunlar

FZ

Linux ve oyun dünyasının birlikteliğinin geçmişi, bugünü ve geleceğine dair güzel bir makale

Eksik kalan bir yer varsa eminim onu da FM okurları tamamlar ;-)

Bir Satranç Ustasının Bilgisayarı

FZ

Büyük Usta (GM) John Nunn daha ciddi satranç çalışabilmek için eski sistemini yenilemeye karar veriyor ve çift 2.8 GHz Xeon mikroişlemcili, 1 GB ana hafızalı bir bilgisayar kurmaya karar veriyor.

Efsanevi Fritz satranç yazılımı üzerinden iki sistemi kıyaslayan Nunn yeni sistemin, beklediği performansın altında bir performans verdiğini belirtiyor ve bunu da yeni işlemcilerin satrançta çok kullanılan tamsayı hesaplamaları için yeterince optimize edilmemiş oluşlarına bağlıyor.

Linux oyunları listesi açıldı

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği listeleri arasına oyun@linux.org.tr da eklendi. Üye olmak için http://liste.linux.org.tr adresini kullanabilirsiniz.