Sony Ericsson PlayStation Phone yakında

0
spiderman
Sony Ericsson başkanı Miles Flint Financial Times’la yaptığı söyleşide PlayStation ve Bravia ürünleri için geliştirilen yeni bir Sony Ericsson telefonunun yolda olduğunu açıkladı.

Miles "Gelecekteki önemli projelerimizden birisi de bu. Ancak öncelikle bunun güvenli çalışacağından ve görevini tam olarak yapacağından emin olmalıyız" şeklinde konuştu.
Başkanın bu açıklamasından sonra çıkan söylentilere göre PlayStation Phone’un 2008 Şubatında PS3 eksenli olarak çıkarılması planlanıyor ve PSP için henüz bir oluşum söz konusu değil. Ancak, yakın gelecekte PSP’nin de Voice over Internet Protocol (VoIP) telefon işleviyle kullanılabilmesi için çalışmalar yapıldığı biliniyor.

Sony Ericsson’ın geçmişte büyük başarı kazanan Walkman ve CyberShot kamera sistemelerinin patent sahibi olduğu düşünüldüğünden PlayStation için düşünülen telefonu piyasaya sürmesinin çok da zor olmayacağı düşünülüyor.

Kaynak: www.psturkiye.com

İlgili Yazılar

Oh My GOD! Quake`in Text versiyonu!

conan

Aman tanrım dedim görür görmez. Tamamen rastlantı eseri karşılaştık onunla... Yoksa? Yoksa.... HIIIAAAA! Evek.... Linkinden anlamalıydım. önce 3DFX kartımda çalıştırmak için saatlerce uğraşmıştım, şimdi ise text modunda çalıştırmak için kasacağım.. :)

C-64 demoları! Flash ile yeniden kodlanmış

sundance

Size de oluyor mu? Bunalmış bir iş gününün ortasında "Şimdi ortaokulda olsam, en büyük derdim de C-64'ümün disketsiz olması olsa" dediğiniz?

Peki Flash ile yapılmış atraksiyonları gördüğünüzde "Biz yirmi yıl önce 1Mhz makinada bunları assembler ile kodluyorduk?" diye aklınızdan geçiriyor musunuz? O zaman gözünüz aydın, nostalji yapmak için bir fırsat DocSnyder isimli bir arkadaş birçok C-64 introsunu Flash ile yeniden kodlamış. Belki yakında meşhur demoları da bu formatta görebiliriz, kimbilir?

The Escapist

cemuzunlar

The Escapist: Oyunlar ve oyun kültürü üzerine, endüstri içinden ve dışından pek çok tanınmış kişi tarafından yazılmış makale ve köşe yazılarının bulunduğu, dijital olarak yayımlanan, ücretsiz, haftalık bir dergi.

Lucas Arts´ın güzel bir adımı

conan

Eğer siz de benim gibi bir Lucas Arts manyağı iseniz, size güzel bir haberim var o zaman :) Lucas Arts, LFNetwork şirketiyle anlaşıp Lucas Arts oyunları ile ilgili dosyaların depolanıp indirilebildiği bir site açtı. Sitenin adı Lucas Files.

Efsanenin Dönüşü (The Settlers)

Agony

Dünya'da özellikle de Almanya'da geniş bir hayran kitlesine sahip The Settlers serisi içinde, 2. oyunun ayrı bir önemi vardır.

Şimdiye kadar çıkan tüm seriler içinde en güzeli ve en detaylı olanıdır.

Oyunun yapımcı firması BlueByte, Settlers: Heritage of Kings ile sadece Almanya'da büyük başarı yakalamıştı. Ama, bir çok Settlersseveri de üzmüştü. (Bilenler bilir, Settlers:HOK, serideki diğer oyunlarla uzaktan yakından alakası olmayan apayrı bir oyundu.) Bunun farkında olan BlueByte, bizleri üzmeyerek, Settlers2'yi yeniden yarattı. Hem de 3D olarak.