22 aylık Wii oyuncusu!

0
sundance
Muhtemelen herkes Nintendo'nun Wii ile, bilgisayar oyun dünyasını genelde erkeklerin ilgisini çeker bir yer olmaktan çıkarttığı, dahası arayüzlerini küçük çocukların bile kullanabileceği hale getirdiği konusunda hemfikir.

Bu öngörünün ne kadar etkin olduğu bu videoda daha da iyi gözükmekte. Daha iki yaşını bile doldurmamış bu çocuk, makul seviyede (birçoğumuzun ebeveyinlerinden daha iyi) tenis oynamakta ve belki de daha önemlisi aradaki gereksiz bulduğu videoları geçebilmekte.

İlgili Yazılar

Fabrika'dan Halka! Zararına Satışlar Başladı!

parsifal

iSuppli firmasının yaptığı incelemeye göre, Xbox 360'ların içinde kullanılan parçaların fiyatların toplamı 525 USD iken piyasa satış fiyatı 299 USD.

Arabalar için geçerli olan "parça parça satılınca daha çok para etmesi" Xbox 360'lar içinde mi geçerli acaba?

Battle Cruiser Remastered

sundance

Blizzard Starcraft'ın 20.yılında, Starcraft Remastered'ı yayınlayacağını duyurdu. 4K grafikler ve uyum sorunları giderilmiş halde çıkacak oyun heyecanla bekleniyor.

Bir anlamda e-spor dünyasını başlatan, hala Güney Kore'de 2 tv kanalında 24 saat yayını yapılan orjinal Starcraft'ı sevenler içinse başka bir güzel haber, orjinalin bedava olması.

Eski bir Starcraft'çı daha ne...

Darwinia: Gerçek oyun tadını özleyenler için

FZ

Daha hızlı grafik motorları, daha pahalı, en bir gelişmiş 3D hızlandırıcılı ekran kartları, daha fotogerçekçi görüntü, daha hip hop müzikler, 2 DVDye zar zor sığan şişko programlar. Saçma sapan efektler ve bunları optimize etmek için sabahlayan programcı ve tasarımcı ordusu.

Hayır, güzel bir oyun böyle bir şey değil. Bilgisayar deyince aklına Pentium IV, hyperthreading, on milyar megahertz gelen, oyun deyince Sony PlayStation 345345'i düşünen çocuklardan önce, yaratıcılığa, sadeliğe, ince esprilere, zeka pırıltılarına, oyun kültürüne ve raconuna önem veren programcılar ve oyun sevdalıları vardı. Günlerce kesintisiz oynayıp bu işin profesyoneli olmanın cılkını çıkarmış oyunculardan önce biraz daha ruhu olan hevesliler vardı.

Crimson Land (a.k.a psikopatın oyunu)

redogre

10 Tons Entertainment adında ki şirketin sahibi abiler Crimson Land adında bir oyun yapmışlar... Sundance te bu oyunu bulup Redogre ye göndermiş, Redogre de 4 gündür aralıksız oynamış...

Uzun lafın kısası çok basit bir Shoot`em all nasıl bağımlılık yaratan bir oyuna dönüşür? İşte böyle.

Oyunun müziksiz versiyonu 2.5 Mb, müzik isterseniz 9 Mb. Aman dikkat çok işiniz varsa hiç indirip oynamaya başlamayın, benden söylemesi...

Duke Nukem Forever sessiz sedasız çıkmış!!!

sundance

Biz yıllardır yolunu gözleyelim, ne zaman çıktı ne zaman çıkacak diye meraktan telef olalım, teknoloji previewları hevesle indirelim, sonra tutsunlar DNF`i sessiz sedasız çıkartsınlar. Olacak iş değil!!!

Zaten olmamış da, Croteam yılan hikayesine dönen DNF`den sıkılıp mükemmel bir FPS yapmış. Şu kadarını söyleyeyim, Quake`i bitirmiş birisi olarak, Serious Sam için `insanların ruh sağlığını etkileyebilir bu yüzden yasaklanmalı` deseler itiraz etmezdim... (Mambo'yu kaybettik mesela :))