Doom 3 bitti!

0
sundance
Wolfenstein, Doom ve Quake serilerini yaratan efsane oyun firması idsoftware Doom 3'ün çalışmalarının bittiğini ve kutulama işlemine geçildiğini bir basın duyurusu ile açıkladı.

3Ağustos 00:01'den itibaren dağıtım kanallarına ulaştırılacak olan oyunun resmi çıkış tarihi olarak 5 Ağustos belirtiliyor. Muhtemelen Linux versionu da aynı zamanlarda downloada açılacak olan Doom 3'ü kısa sürede edinip çalışmaya başlamakta yarar var. (Tabi eğer Ağustos başında QuakeCon'da yapılacak olan $150,000 ödüllü Doom3 turnuvası ilginizi çekiyorsa :)

Biz ise hala ve inatla Hail To The King Baby! diyoruz.

Görüşler

0
FZ
Gördüğüm en yaratıcı hakaretler bu oyunda (Duke Nukem) idi:

- Your face, your ass... what is the difference?

- Baban ben olabilirdim ama sabredemedim çok sıra vardı!

:o oh my! Ne kadar ahlaksız bir oyun! :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Rixos Second Life'ta otel açıyor

fkoksal

Tüm dünyayı çığ gibi etkisi altına alan üç boyutlu sanal dünya Second Life'ta Türk otel zinciri Rixos da otel açıyor. Dünyada 6.7 milyon kişinin tıpkı günlük hayattaki gibi çalıştığı, alışveriş yaptığı, pansiyonlarda konakladığı, casinolara gittiği, evlendiği hatta kendi para birimi bile olan Second Life'taki otel yatırımı ile Rixos Almanya'dan ABD'ye kadar geniş bir kitle tarafından tanınmayı hedefliyor. Rixos'un açacağı otel Second Life'taki Amsterdam'ın ilk beş yıldızlı oteli olacak.

Desktop Tower Defense

sundance

Bazen çok basit, eğlenceli bir oyun bulursunuz. Kahve molası verdiğimde oynarım diye bir kenara koyarsınız, bir de bakmışsınız ki kahve soğumuş, aradan birbuçuk saat geçmiş, telefonlar çalmakta, birsürü e-posta sizi bekliyor vs.

Zamanında Snowcraft öyle bir oyundu, şimdi Desktop Tower Defense birkaç kat beteri. İstatistiklere bakarsanız son bir saat içinde 100,000 üstünde oynanmış oyun, 400 küsur bin kule vs. vs. olduğunu görürsünüz. Tabi oyunun yazarının bu ilgiden reklam sayesinde ayda binlerce dolar kazandığını da gözardı etmeyelim.

Akıllara ziyan Flash-Shockwave oyunlar

redogre

Şööle bilgisayarın başına geçip 10 dakika kafa yormadan oynayacağınız ama korkunç zevk alacağınız oyunlar istiyorsanız Globz.net adresine bir göz atın.
Özellikle Viral adlı oyun hem oynanabilirlik açısından, hemde fikir olarak inanılmaz güzel.Cubic ise muliplayer bir zeka oyunu... Evet flash ile multiplayer ve gayette sağlam bir oyun. Sitede yaklaşık 17 oyun var. Bir göz atmaya değer.

Activision microtransaction için oyuncu eşleştirmeyi kullanmanın patentini aldı

Lethe

Oyun dünyasında microtransaction trendi çıktı çıkalı çoğu oyuncunun rahatsız olduğu gerceği ortada. Activision'a (ve dolayısıyla Blizzard'a) oyun içi satışlardan kazandığı 3.6 milyar dolar yetmemiş olacak ki kendileri artık oyuncuları eşleştirirken yetenek ve tecrübe dışında daha az oyun içi alım yapan oyuncuları daha cok alım yapanlarla eşleştirmeye başlayacak.

Yani oyuna yeni baslamış...

Diablo Battle Chest tüm dünyada bugün satışta

anonim

Blizzard tüm dünyada "Diablo Battle Chest"`i bugün satışa çıkardı, bu paket Diablo, Diablo II, Diablo II:Lord of Destruction ve BradyGAMES`in (Diablo II ve Expansion Set) en son strateji kılavuzunu da içeriyor. Şu an için bu set Blizzard Online Store`da henüz satışta değil ama tüm Amerika`da 50$`a satışa sunuldu, yakında Blizzard Online Store`a da ekleneceğinden bizler de rahatlıkla alabileceğiz, ama kaçımız alırız 50$ verip bilinmez :)