İstanbul Hikayeleri: Bedava Türk Oyunu Projesi

0
anonim
Tamamlandığında internet üzerinden bedava olarak indirilebileceği söylenen İstanbul Hikayeleri oyunun resmi sitesine www.istanbul-hikayeleri.com adresinden ulaşabiliyorsunuz.

Oyunun konusu, 2B çizimleri ve müzikleri sağlam gibi görünse de tam notu proje tamamlandığında oyuncular verecek gibi görünüyor.

Görüşler

0
sezeryum
Bu oyunun yaklaşık bir sene önce amatörce hazırlanmış bir demosunu oynamıştım. O günden bu yana çok şey değişmiş.

İşlenen konunun ise tamamen kültürümüze ait olması yapımın en büyük artısı. Yakaza ekibinin İslam tasavvufu konusunda bazı bilgilere de sahip olduğunu düşünüyorum. Neden derseniz "Tarık" ve "Teh-i Çah" gibi isimler rastgele seçilmiş değil.

Yakaza'cılara SABIR ve başarılar dilerim. Umarım bizleri fazla bekletmezler ve sevenlerini utandırmazlar.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Oyunlar ve Yapay Zeka

redogre

Ufak bir oyun programlamak için etrafta dolaşırken GameAI adlı bir siteye rastgeldim. Çok derli toplu bir site olmamasına rağmen oyunlar ve yapay zeka ile ilgili bir çok ilginç bilgi ve link içeriyor.

Özellikle You Know Your Game Is In Trouble When adlı bölüm gerçekten gülmekten kırılarak okunacak bir bölüm.

Mount&Blade (At ve Kılıç)

zgf

Mount&Blade büyük bölümü evli bir Türk çift tarafından geliştirilen bir Action/RPG oyunu. Yakın zaman önce ekibe iki kişi daha katıldı. Oyun beta aşamasında olduğundan henüz mağazalardan perakende satışı yapılmıyor, sadece oyunun resmi sitesinden alabilirsiniz ancak Paradox Entertaintment'ın GamersGate portalında oyunun resmi sitesine ek olarak satışı başlayacak.

Penguen, hem de yüzlerce

butch

Lemmings´i bilenler bilir. Bir zamanların vazgeçilmez oyunlarından biri. Çıktıktan sonra hem sürükleyiciliği, hemde karakterlerinin şirinliği birçok oyun yazarının ilham kaynağı oldu. Şimdi ise sıra tabi ki Linuxçularda ve haliyle kahramanlarımız penguenler.

Ekran Kartları Oyun Kartlarına Dönüşecek Mi?

GtG

NVIDIA'nın kendi sitesinden yaptığı açıklamaya göre AGEIA'ı satın aldı.

Yarışmayı kazan, oyun kahramanı ol

sametc

Bilgisayar oyunu şirketi Eidos Interactive tarafından düzenlenen bir yarışma, internet kullanıcılarına yeni bir oyunun karakteri olma şansı veriyor. Yarışmayı kazanan 20 kişi, hayali bir ülke olan Novistrana'da geçen strateji oyunu "Republic: The Revolution'un (Cumhuriyet:Devrim)" karakterlerinden biri olacak. Yarışmaya katılmak için "Novistrana" sitesine kayıt yaptırmak yeterli...