Yılbaşı hediyeleri - I

0
sundance
Yılbaşında geek arkadaşlarınıza hediye almak istiyorsunuz fakat gerçekten farklı bir şey olsun niyetindesiniz. RC Mini arabalar mı? O geçen senenin hikayesiydi. Artık RC Mini Tank'lar

Hem de, değişik eğimlerde tırmanabilen, turreti dönen, hatta ateş edebilen tanklar. Ne demek istediğimi anlamak için videolara bir göz atın derim

Dağılın millet, her yaştan çocuklar için yeni bir deathmatch ortamı geliyor...

Görüşler

0
darkhunter
Her zaman söylerim RC dediğimiz olayın kamera takılmış ve kumandasındasında LCD'si bulunanı makbül olmalıdır...

Sadece bana mı eksiklik gibi geliyor bu?

Ben mecburmuyum sürekli tankı takip etmeye, açık alanda bulunmaya falan. Belki ben daha sinsiyim, kapalı alanlarda bir takım işler çevireceğim :p Bu arada RC tank olunca gece görüşüde fena olmazdı hani...
0
sefalet

Bence de kamera olmalı ama gerçekten meraklı olan RC nin üzerine kamerayı kendi takar.Hatta uzaktan bilgisayarına ulaşıp bilgisayardan kumanda edilen RC sini evin içinde kamera ile gezdirerek evde vukuat var mı diye gezdirir.
0
fkoksal
Yanlız sitede yazdığına göre bu sadece ön sipariş olup, hediye kargoya ocak ayının son haftası verilecekmiş. Yani tam olarak yılbaşı hediyesi olduğunu söyleyemeyiz.
Ama şuna eminim ki, eline geçince bir sonraki yılbaşına kadar başka oyuncağa gerek kalmaz :)
0
simor
Savaşmayın, sevişin. Özellikle yılbaşında :)
0
ec18672
"Savaşmayın, sevişin" olayina bende katiliyorum, ama bana katilacak bir hatun bulmam lazim:P
0
darkhunter
Segmentation Fault

"Hatunlar" çok kolay irite olurlar; biliyor musunuz? ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

IF Comp 2005 (IF | Interactive Fiction | Etkileşimli Kurmaca)

cemuzunlar

Yarışmaya katılan oyunları oynamak ve oy vermek için... IF Comp 2005

Kabarık bütçelerin, devasa ekiplerin, onyüzbinmilyon poligon çizebilen grafik kartlarının olmadığı günlerde, "text adventure" (IF) denen oyunlar çok popülerdi. Bu oyunlar, sadece yazarak komut vermemize izin veriyordu. Bize sunabildiği grafik ve ses kalitesi ise, bana göre günümüz teknolojileriyle yapılanların çok ötesindeydi. Çünkü sınırsız bir kaynak olan hayal gücümüzü işin içine katıyordu.

ÇizBakalım - Online Çizim-Tahmin Oyunu

mdeniza

ÇizBakalım; online, çok kullanıcılı bir çizim-tahmin oyunu.

Yaklaşık 2700 türkçe veya ingilizce kelime arasından rastgele seçilen kelimeleri sırası ile bir kişi çizerken, aynı oyunda olan diğer oyuncular da bu çizim ile anlatılmak istenen kelimeyi tahmin etmeye çalışıyorlar. Kısıtlı bir süre içerisinde doğru tahminde bulunan her oyuncu sırası ile puan alırken, aynı zamanda çizimi yapan oyuncu da her doğru tahmin için bir puan kazanıyor. Bir oyun 10 tur sürüyor, ve oyunun sonunda en yüksek puana sahip olan oyuncu oyunu kazanıyor.

Oyunun en önemli kuralı ise; çizim yaparken kesinlikle harfleri kullanmamak.

Oyun ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak ve oyunu yüklemek için oyunun web adresi: cizbakalim.oyunyapimi.org

BroodWar TotalConversion

sundance

Birşeyi açıklığa kavuşturalım biz BroodWar bağımlısıyız! O yüzden fazlamesai'nin ilk yazısının BroodWar hakkında olması da tesadüf değil :) Konumuz BroodWar üzerine bir çok değişiklikler yapan, enteresan bir site; www.infoceptor.com

Zombie Panic

redogre

Zombie Panic beni yıllar sonra bilgisayar başında sabahlatıp, ertesi gün işyerinde zombi gibi gezmeme sebep olan bir Half Life 2 modu. İşin ilginç kısmı bu çok oyunculu modun tam olarak bir kazananının veya kaybedeninin olmamasına rağmen bu kadar eğlenceli oluşu. Hatta belki eğlencesinin en büyük kısmı bu.

Activision microtransaction için oyuncu eşleştirmeyi kullanmanın patentini aldı

Lethe

Oyun dünyasında microtransaction trendi çıktı çıkalı çoğu oyuncunun rahatsız olduğu gerceği ortada. Activision'a (ve dolayısıyla Blizzard'a) oyun içi satışlardan kazandığı 3.6 milyar dolar yetmemiş olacak ki kendileri artık oyuncuları eşleştirirken yetenek ve tecrübe dışında daha az oyun içi alım yapan oyuncuları daha cok alım yapanlarla eşleştirmeye başlayacak.

Yani oyuna yeni baslamış...