Yılbaşı hediyeleri - I

0
sundance
Yılbaşında geek arkadaşlarınıza hediye almak istiyorsunuz fakat gerçekten farklı bir şey olsun niyetindesiniz. RC Mini arabalar mı? O geçen senenin hikayesiydi. Artık RC Mini Tank'lar

Hem de, değişik eğimlerde tırmanabilen, turreti dönen, hatta ateş edebilen tanklar. Ne demek istediğimi anlamak için videolara bir göz atın derim

Dağılın millet, her yaştan çocuklar için yeni bir deathmatch ortamı geliyor...

Görüşler

0
darkhunter
Her zaman söylerim RC dediğimiz olayın kamera takılmış ve kumandasındasında LCD'si bulunanı makbül olmalıdır...

Sadece bana mı eksiklik gibi geliyor bu?

Ben mecburmuyum sürekli tankı takip etmeye, açık alanda bulunmaya falan. Belki ben daha sinsiyim, kapalı alanlarda bir takım işler çevireceğim :p Bu arada RC tank olunca gece görüşüde fena olmazdı hani...
0
sefalet

Bence de kamera olmalı ama gerçekten meraklı olan RC nin üzerine kamerayı kendi takar.Hatta uzaktan bilgisayarına ulaşıp bilgisayardan kumanda edilen RC sini evin içinde kamera ile gezdirerek evde vukuat var mı diye gezdirir.
0
fkoksal
Yanlız sitede yazdığına göre bu sadece ön sipariş olup, hediye kargoya ocak ayının son haftası verilecekmiş. Yani tam olarak yılbaşı hediyesi olduğunu söyleyemeyiz.
Ama şuna eminim ki, eline geçince bir sonraki yılbaşına kadar başka oyuncağa gerek kalmaz :)
0
simor
Savaşmayın, sevişin. Özellikle yılbaşında :)
0
ec18672
"Savaşmayın, sevişin" olayina bende katiliyorum, ama bana katilacak bir hatun bulmam lazim:P
0
darkhunter
Segmentation Fault

"Hatunlar" çok kolay irite olurlar; biliyor musunuz? ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

World Of Warcarft Çinde Sınırlandırıldı

anonim

Dünyanın en büyük MMO ailesine sahip olan WoW [4 milyondan fazla sattı] , Çinli oyuncuların kendini fazla kaptırıp hayati tehlike yaşamamaları için , günlük oynama süresinde sınırlamaya tabi tutuldu.

Çinli oyuncuların kendini oyunlara fazla kaptırdığı malum. Uygulamada dünyada bir ilk sayılabilir. Kaynak http://www.turktekno.net

Sony Ericsson PlayStation Phone yakında

spiderman

Sony Ericsson başkanı Miles Flint Financial Times’la yaptığı söyleşide PlayStation ve Bravia ürünleri için geliştirilen yeni bir Sony Ericsson telefonunun yolda olduğunu açıkladı.

Miles "Gelecekteki önemli projelerimizden birisi de bu. Ancak öncelikle bunun güvenli çalışacağından ve görevini tam olarak yapacağından emin olmalıyız" şeklinde konuştu.

Karton Dünyasında Yeni Gelişmeler Var!

parsifal

Kızımın 8-9 ay önce arkadaşında gördüğü oyun konsolunu çok beğenip istemesiyle Nintendo Switch ile tanışma fırsatı bulmuş ama okuduğum pek çok yorumda genel olarak geleceğinin parlak olmadığını düşünerek mesafeli durmaya karar vermiştim.

Önümüzdeki günlerde, Switch, kara bulutları Labo ile dağıtmayı planlıyor. Labo, mukavvadan yapılmış aletlere, oyuncaklara, eşyalara can veriyor. İster...

Mount&Blade (At ve Kılıç)

zgf

Mount&Blade büyük bölümü evli bir Türk çift tarafından geliştirilen bir Action/RPG oyunu. Yakın zaman önce ekibe iki kişi daha katıldı. Oyun beta aşamasında olduğundan henüz mağazalardan perakende satışı yapılmıyor, sadece oyunun resmi sitesinden alabilirsiniz ancak Paradox Entertaintment'ın GamersGate portalında oyunun resmi sitesine ek olarak satışı başlayacak.

Duke Nukem Forever sessiz sedasız çıkmış!!!

sundance

Biz yıllardır yolunu gözleyelim, ne zaman çıktı ne zaman çıkacak diye meraktan telef olalım, teknoloji previewları hevesle indirelim, sonra tutsunlar DNF`i sessiz sedasız çıkartsınlar. Olacak iş değil!!!

Zaten olmamış da, Croteam yılan hikayesine dönen DNF`den sıkılıp mükemmel bir FPS yapmış. Şu kadarını söyleyeyim, Quake`i bitirmiş birisi olarak, Serious Sam için `insanların ruh sağlığını etkileyebilir bu yüzden yasaklanmalı` deseler itiraz etmezdim... (Mambo'yu kaybettik mesela :))