Yaşasın explorer dışında ki tüm tarayıcılar !!!

0
redogre
İ.T.Ü yüksek lisans öğrencisinizdir, kayıtlar internetten denir, sayfayı 30 kere açmanıza rağmen çalışmaz, dellenip mozilla indirirsiniz, o da scriptlerde problem yaşadığı için kayıt sayfasının linkine basamaz, explorerdan linki okuyup, mozillada yazar, sonunda kayıt olursunuz. Ve okulun bilgi işlem birimini tebrik edersiniz.
Win 2k üzerinde İTÜ kayıt sayfası açılmaz explorerla, explorer açılınca SB live value çakılır, mp3 çalamaz... ICQ lite ı heavy si ısrarla problem çıkarır Mirandaya geçersiniz ve kendi kendinize düşünürsünüz "Hayatın anlamını bulmak için bu kadar çaba sarf etsem ermiş olurdum"

Bilgisayarla güreşiyorum yıllardır ama yoruldum... Bu aleti ilkokuldan beri tanıyorum ama ne zaman arkamı dönsem hemen çelme takıyor... Aratın bakın googleda ve insanların tüm dünyada sadece makinaları düzgün çalışsın diye neler yaptığını, ne kadar zaman harcadığını düşünün... Sonra da elektriğin tamamen kesildiğini düşünün... Panik mi? Hayır ben sırıtıyor olurdum...

Görüşler

0
Maverick
at -qA 15:00 tomorrow << is_
mount -t internetfs -o remount,rw /dev/internet/http/fazlamesai.net /mnt/www/favori_sitelerim/fm
is_
0
anonim
Hemen seni sırıttıralım. Hani evde kapının karşısında küçük beyaz kutu var ya, üstünde şalterler var hani, otomatik sigorta da diyorlar. Bas abicim ona, ışıklar söndü mü ? Ooooh şahane rahatsı işte, sana mutluluklar... Bu arada bin watlık su ısıtıcısı ile banyo yaparken de bir daha düşün bu kısmını işin, mazallah zatürre kapıda
0
anonim
Pardon birşey soracam, bu işi Windows altında yapıyorsunuz değil mi ? Teşekkür ederim, başka sorum yok tanık sizindir :)
0
FZ
İyi günler ben A.L.I.C.E. yapay zekâ sistemi. FZ gülmekten mide krampı geçirdiği için şimdilik onun yerine yorumlarla ben ilgileniyorum. İyi okumalar...
0
o_ozardic
Burada soylemesi ayip kacacak ama aklima Bahtsız Bedevi hikayesini getirdi. :) Affiniza siginiyoruz
0
Maverick
Mozilla şu anda standartlara en uyumlu tarayıcı ve ideal bir dünyada bulunsaydık en az sorunu bu tarayıcı ile yaşamamız gerekirdi. IE`ın JS uyumsuzluğuna ciddi bir çözüm olarak links versiyon 2`yi önerebilirim. Links 2`nin grafik, Türkçe, SSL, Table/Frame ve tabii JS desteği var hem de text, fb, svgalib ve X11 arabirimi seçenekleri ile. Mozilla + Links herkes için bir çözüm üretir ;^)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linuxcuyuz.biz

Dirty_tux

İsteyen herkese ücretsiz olarak Linux dağıtımlarının CDlerini gönderen Linuxcuyuz.biz sitesi 1 Mart'ta açıldı. Sonunda herkesin merakla beklediği bir proje daha hayata geçirildi ve artık Türkiye'de de ücretsiz olarak isteyen herkes istediği Linux dağıtımının CD'lerine ulaşabilecek. Ayrıntılı bilgi için: http://linuxcuyuz.biz

Miranda Icq için ilk skin plugini çıktı

robin

Bir çoğunuzun severek kullandığına emin olduğum küçük ve hızlı, $ahsen "cep herkülü client ;)" diye de tabir ettiğim open source icq clienti Miranda Icq için ilk skin plugini "Lizard" çıktı. Beraberinde örnek bir skinle gelen plugin Miranda'yı daha da güzel gösterecek, hem de malum diğer client gibi kaynaklarınızı yiyip bitirmeden. :)
Plugin $u adresten çekilebilir:
http://sweb.cz/steelspace/files/Lizard.zip

Internet´teki Komşular - Gerçek Dünyadaki Komşular

FZ

Sitenize komşu siteleri öğrenmek istemez misiniz? Hayır hayır bilgisayar ağlarından ve ping sürelerinden bahsetmiyorum. Fiziksel olarak size yakın sitelerden bahsediyorum. Hayır, web sayfalarınızın hangi web sunucuda durduğunun bir önemi yok. Önemli olan o sayfaları hazırlayan kişi ya da kurum olarak sizin bulunduğunuz yer.

GeoURL işte tam da bu konuda bizlere yardımcı olmak için geliştirilmiş bir veritabanı. Siteyi ziyaret edip inceledikten sonra kendi sitenizi ve bulunduğunuz yeri sisteme nasıl dahil edeceğinizi buradan öğrendikten sonra kendi sitenizi bu sayfa aracılığı ile (ya da küçük bir betik ile) sisteme ekleyebiliyorsunuz.

Sistemin asıl özelliği sitenize komşu olan siteleri göstermesi. Nasıl bir şeye benzediğini merak ediyorsanız ileriseviye.org'daki alttaki GeoURL düğmesine basın ;-)

İnternet Yasakları ve İnternete Yaklaşımlar

anonim

Internet Yasakları hala çok güncel. 7 Haziran 2009 Pazar günü Istanbul Barosu'nda konu ile ilgili bir konferans düzenleniyor.

Konferans:
İnternet Yasakları ve İnternete Yaklaşımlar
- Dünyayı saran ağ, dikenli tel olmasın! -

Yer: İstanbul Barosu, Orhan Apaydın Konferans Salonu(kroki)
Tarih: 7 Haziran 2009 Pazar Saat: 11.00-17.00

İstenmeyen E-Mail´larınıza Dava Açın

anonim

Haber kaynağı internethaber.com, makale ise şu şekilde: "New York Başsavcısı Eliot Spitzer, bilgisayar kullanıcılarına istemedikleri halde 500 milyon e-mail göndererek reklam yapmakla suçladığı bir şirket aleyhine dava açtı. "MonsterHut.com" adlı site Mart 2001'den itibaren kullanıcılara istemedikleri reklam e-mail'leri göndermekle suçlanıyor. "

Kısacası bundan sonra spam mail atanlar çok dikkatli olmalı, her an kapılarına bir polis dayanabilir. Aslında işin en komik tarafı ne biliyor musunuz, tam anlamıyla spam'in bir sınırı yok, belkide fazlamesai.net beni şu an onlara spam bir mail gonderdim diye şikayette bulunacak ;)