Yaşasın explorer dışında ki tüm tarayıcılar !!!

0
redogre
İ.T.Ü yüksek lisans öğrencisinizdir, kayıtlar internetten denir, sayfayı 30 kere açmanıza rağmen çalışmaz, dellenip mozilla indirirsiniz, o da scriptlerde problem yaşadığı için kayıt sayfasının linkine basamaz, explorerdan linki okuyup, mozillada yazar, sonunda kayıt olursunuz. Ve okulun bilgi işlem birimini tebrik edersiniz.
Win 2k üzerinde İTÜ kayıt sayfası açılmaz explorerla, explorer açılınca SB live value çakılır, mp3 çalamaz... ICQ lite ı heavy si ısrarla problem çıkarır Mirandaya geçersiniz ve kendi kendinize düşünürsünüz "Hayatın anlamını bulmak için bu kadar çaba sarf etsem ermiş olurdum"

Bilgisayarla güreşiyorum yıllardır ama yoruldum... Bu aleti ilkokuldan beri tanıyorum ama ne zaman arkamı dönsem hemen çelme takıyor... Aratın bakın googleda ve insanların tüm dünyada sadece makinaları düzgün çalışsın diye neler yaptığını, ne kadar zaman harcadığını düşünün... Sonra da elektriğin tamamen kesildiğini düşünün... Panik mi? Hayır ben sırıtıyor olurdum...

Görüşler

0
Maverick
at -qA 15:00 tomorrow << is_
mount -t internetfs -o remount,rw /dev/internet/http/fazlamesai.net /mnt/www/favori_sitelerim/fm
is_
0
anonim
Hemen seni sırıttıralım. Hani evde kapının karşısında küçük beyaz kutu var ya, üstünde şalterler var hani, otomatik sigorta da diyorlar. Bas abicim ona, ışıklar söndü mü ? Ooooh şahane rahatsı işte, sana mutluluklar... Bu arada bin watlık su ısıtıcısı ile banyo yaparken de bir daha düşün bu kısmını işin, mazallah zatürre kapıda
0
anonim
Pardon birşey soracam, bu işi Windows altında yapıyorsunuz değil mi ? Teşekkür ederim, başka sorum yok tanık sizindir :)
0
FZ
İyi günler ben A.L.I.C.E. yapay zekâ sistemi. FZ gülmekten mide krampı geçirdiği için şimdilik onun yerine yorumlarla ben ilgileniyorum. İyi okumalar...
0
o_ozardic
Burada soylemesi ayip kacacak ama aklima Bahtsız Bedevi hikayesini getirdi. :) Affiniza siginiyoruz
0
Maverick
Mozilla şu anda standartlara en uyumlu tarayıcı ve ideal bir dünyada bulunsaydık en az sorunu bu tarayıcı ile yaşamamız gerekirdi. IE`ın JS uyumsuzluğuna ciddi bir çözüm olarak links versiyon 2`yi önerebilirim. Links 2`nin grafik, Türkçe, SSL, Table/Frame ve tabii JS desteği var hem de text, fb, svgalib ve X11 arabirimi seçenekleri ile. Mozilla + Links herkes için bir çözüm üretir ;^)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

PayPal gelmiş niye söylemiyorsunuz?

huseyin

Bu haber teknolojiye uzak gözükse de aslında onunla çok içiçe. Yurt dışında yeni çıkan elektronik cihazlara, bilgisayarlara eBay'den imrenerek bakardım.

Nasıl ödeyeceksin? Satan kişi kredi kartı kabul etmiyor. Tek yol PayPal ama o da Türkiye'yi desteklemiyor. Hüzünle kapatıyorsunuz siteyi. Amerikaya giden birisini bul, derdini anlat ki gelirken sana getirsin

Yeni bilgi kaynağınız

sundance

Bir ülke hakkında güncel olarak bazı istatistiki bilgilere ulaşmak mı istiyorsunuz? Alman vatandaşlarının yaş ortalamasını ya da Uganda'daki rejim partisinin eğilimi hakkında bilgiye mi ihtiyacınız var?

Bu ihtiyaçlarınıza kolayca ve güvenilir! cevaplar bulmanız çok kolay. Yine mi Google diyenler yanıldı, bu sefer CIA hem de yıllardır.

Belgelerle Konuşabilmek İçin

FZ

Konu teknoloji olunca belgelere ulaşmak çok zor değil belki ama sosyal meselelere gelince merkezi bir yerden belgelerle desteklenmiş bilgilere ulaşmanın o kadar kolay olduğunu kimse söyleyemez. Hele de yakın tarih olsun gündemdeki politik gelişmeler olsun, ortalıkta, gazetecilerin ağzında binbir söz döner de filanca anlaşmada tam ne diyor, falanca sözleşmede tam olarak ne yazıyor, hangi olayda kimin hakkında ne karar verilmiş, vs., kimse tam bilmez, merak edenlerin büyük bir kısmı da ya araştırmaya üşenir ya da araştırsa bile ulaşmakta güçlük çeker.

Deneyimli gazeteci Levent Pirler tarafından http://www.belgenet.com işte tam da bu boşluğu doldurmaya yönelik değerli Internet kaynaklarından biri. Türkiye'nin yakın geçmişine ve gündemdeki önemli konulara dair hemen her türlü belgeyi burada bulmanız, adı geçen isimlere dair bilgileri edinmeniz mümkün. Son eklenen belgelere dair birkaç örnek vermek gerekirse:AB Kıbrıs Tüzüğü, Lozan Antlaşması: İnönü'nün TBMM Konuşması, KKTC Cumhurbaşkanı Denktaş'ın TBMM konuşması, TBMM Kıbrıs Deklarasyonu, Farklı Dil ve Lehçelerde Yayın Yönetmeliği.

İnteraktif pembe dizi!

larweda

Geçmiş yılların en başarılı komedi-dram filmlerinden biri olan Full Monty`nin yazarı Simon Beaufoy www.handbag.com bünyesinde dünyanın ilk interaktif e-mail dramasını başlatıyor. Bunun anlamı, insanlar olayın mailing listesine üye oluyorlar, ve hergün konunun gelişimi ve dizideki insanların ilişkileri hakkında e-mail üzerinde tartışıp konunun gidişatına karar veriyorlar. Bu sekiz hafta boyunca böyle sürecek ve sonunda tüm senaryosuna izleyicilerin karar vermiş olduğu bir dizi ortaya çıkmış olacak. Detaylı bilgi için: www.handbag.com/arts/emailsoap/

SuperOnline 100.000 Adet ADSL Satışına Başladı

FZ

Son haberlere göre, Superonline, Türk Telekom ile 100,000 adete kadar ADSL port satışı konusunda sözleşme imzaladı. ADSL erişimi 256 Kbps ve 512 Kbps hızlarında limitsiz ve limitli kullanım ile 1024 Kbps ve 2048 Kbps hızlarında limitsiz kullanım olmak üzere toplam 6 değişik modelde satışa sunuldu.

Ayrıca Superonline, Airties Wireless Networks ile yaptığı işbirliği sonucunda, Superonline ADSL kullanıcıları için özel olarak geliştirilmiş, tamamiyle Türkçe kurulum ve bağlantı ayarlarına sahip ve bir kaç dakika içerisinde ADSL bağlantısı için hazır duruma getirilebilen, ADSL2+ destekli Airties Modemleri de uygun fiyatlar ve taksit avantajı ile kullanıcılarına sağlıyor.