Yaşasın explorer dışında ki tüm tarayıcılar !!!

0
redogre
İ.T.Ü yüksek lisans öğrencisinizdir, kayıtlar internetten denir, sayfayı 30 kere açmanıza rağmen çalışmaz, dellenip mozilla indirirsiniz, o da scriptlerde problem yaşadığı için kayıt sayfasının linkine basamaz, explorerdan linki okuyup, mozillada yazar, sonunda kayıt olursunuz. Ve okulun bilgi işlem birimini tebrik edersiniz.
Win 2k üzerinde İTÜ kayıt sayfası açılmaz explorerla, explorer açılınca SB live value çakılır, mp3 çalamaz... ICQ lite ı heavy si ısrarla problem çıkarır Mirandaya geçersiniz ve kendi kendinize düşünürsünüz "Hayatın anlamını bulmak için bu kadar çaba sarf etsem ermiş olurdum"

Bilgisayarla güreşiyorum yıllardır ama yoruldum... Bu aleti ilkokuldan beri tanıyorum ama ne zaman arkamı dönsem hemen çelme takıyor... Aratın bakın googleda ve insanların tüm dünyada sadece makinaları düzgün çalışsın diye neler yaptığını, ne kadar zaman harcadığını düşünün... Sonra da elektriğin tamamen kesildiğini düşünün... Panik mi? Hayır ben sırıtıyor olurdum...

Görüşler

0
Maverick
at -qA 15:00 tomorrow << is_
mount -t internetfs -o remount,rw /dev/internet/http/fazlamesai.net /mnt/www/favori_sitelerim/fm
is_
0
anonim
Hemen seni sırıttıralım. Hani evde kapının karşısında küçük beyaz kutu var ya, üstünde şalterler var hani, otomatik sigorta da diyorlar. Bas abicim ona, ışıklar söndü mü ? Ooooh şahane rahatsı işte, sana mutluluklar... Bu arada bin watlık su ısıtıcısı ile banyo yaparken de bir daha düşün bu kısmını işin, mazallah zatürre kapıda
0
anonim
Pardon birşey soracam, bu işi Windows altında yapıyorsunuz değil mi ? Teşekkür ederim, başka sorum yok tanık sizindir :)
0
FZ
İyi günler ben A.L.I.C.E. yapay zekâ sistemi. FZ gülmekten mide krampı geçirdiği için şimdilik onun yerine yorumlarla ben ilgileniyorum. İyi okumalar...
0
o_ozardic
Burada soylemesi ayip kacacak ama aklima Bahtsız Bedevi hikayesini getirdi. :) Affiniza siginiyoruz
0
Maverick
Mozilla şu anda standartlara en uyumlu tarayıcı ve ideal bir dünyada bulunsaydık en az sorunu bu tarayıcı ile yaşamamız gerekirdi. IE`ın JS uyumsuzluğuna ciddi bir çözüm olarak links versiyon 2`yi önerebilirim. Links 2`nin grafik, Türkçe, SSL, Table/Frame ve tabii JS desteği var hem de text, fb, svgalib ve X11 arabirimi seçenekleri ile. Mozilla + Links herkes için bir çözüm üretir ;^)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Video Oyyla Açıldı!

anonim

Daha önce fazlamesai'de beta olarak açıldığı duyurulan Oyyla'nın video bölümü açıldı. Video Oyyla ile artık ADSL kotanızı beğenmeyeceğiniz videolarla doldurmayacaksınız.

fazlamesai.net'e soralım: İçerik - Her şeye rağmen mi?

anonim

Sundance'in Wikipedia ile ilgili haberde yapmış olduğu Wikipedia Şövalyeleri yorumu :) ile ilgili yorumu temel alırsak, Internet'te içeriğin (bilginin) insanlara ulaştırılırken bu içeriğin sunumu ile ilgili içeriği sunanın sorumlulukları nelerdir sizce?

Örneğin bir PHP sitesindeki Php ile Programlama felsefesi ve Planlama başlıklı yazıda olduğu gibi, imla hataları ve cümle düşüklükleriyle dolu, içeriğin sunumu ile ilgili hiçbir iyileştirme yapılmamış bir belge ilgili o sitenin yönetimi ve o içeriği hazırlayan kişinin sorumlulukları nelerdir?

ADSL Posta Güvercinine Karşı

ZZombie

Gezegende dolaşırken Hüseyin USLU'nun blogundaki bir yazı dikkatimi çekti.

Bir Grup İsrailli öğrenci ülkelerinde hizmet veren ADSL'in yavaşlığını ispatlamak için bu türde bir yöntem kullanmışlar.

Türk Telekom´dan Yeni ADSL İhalesi

o_ozardic

Türk Telekom A.Ş. (TT) ikinci ADSL ihalesi için ön yeterlilik ilanına çıktı. 200 bin port olacağı bildirilen ihaleye katılmak isteyenler ön yeterlilik belirlemek üzere 6 Haziran 2003’e kadar başvuru yapacaklar. Ön yeterlilik değerlendirmesi sonucunda yeterli bulunanlara davet mektubu gönderilecek ve istekliler test aşamasın çağrılacaklar. Testten geçen şirketlerden ise fiyat istenecek. Ön yeterlilik mektubu, 400 milyon TL karşılığında TT’den alınabilirken ayrıntılı bilgiye http://www.malzeme.telekom.gov.tr/xdsl/ilan.htm adresinden erişmek mümkün.

GMAIL: pop3 desteği ekledi

mos

1000 mb 'lık e-posta kotası sunmasıyla dikkatleri henüz beta aşamasındayken bile üzerine çekmeyi başaran GMAIL , şimdi de pop3 ve otomatik posta yönlendirme desteği sağlıyor.