Yaşasın explorer dışında ki tüm tarayıcılar !!!

0
redogre
İ.T.Ü yüksek lisans öğrencisinizdir, kayıtlar internetten denir, sayfayı 30 kere açmanıza rağmen çalışmaz, dellenip mozilla indirirsiniz, o da scriptlerde problem yaşadığı için kayıt sayfasının linkine basamaz, explorerdan linki okuyup, mozillada yazar, sonunda kayıt olursunuz. Ve okulun bilgi işlem birimini tebrik edersiniz.
Win 2k üzerinde İTÜ kayıt sayfası açılmaz explorerla, explorer açılınca SB live value çakılır, mp3 çalamaz... ICQ lite ı heavy si ısrarla problem çıkarır Mirandaya geçersiniz ve kendi kendinize düşünürsünüz "Hayatın anlamını bulmak için bu kadar çaba sarf etsem ermiş olurdum"

Bilgisayarla güreşiyorum yıllardır ama yoruldum... Bu aleti ilkokuldan beri tanıyorum ama ne zaman arkamı dönsem hemen çelme takıyor... Aratın bakın googleda ve insanların tüm dünyada sadece makinaları düzgün çalışsın diye neler yaptığını, ne kadar zaman harcadığını düşünün... Sonra da elektriğin tamamen kesildiğini düşünün... Panik mi? Hayır ben sırıtıyor olurdum...

Görüşler

0
Maverick
at -qA 15:00 tomorrow << is_
mount -t internetfs -o remount,rw /dev/internet/http/fazlamesai.net /mnt/www/favori_sitelerim/fm
is_
0
anonim
Hemen seni sırıttıralım. Hani evde kapının karşısında küçük beyaz kutu var ya, üstünde şalterler var hani, otomatik sigorta da diyorlar. Bas abicim ona, ışıklar söndü mü ? Ooooh şahane rahatsı işte, sana mutluluklar... Bu arada bin watlık su ısıtıcısı ile banyo yaparken de bir daha düşün bu kısmını işin, mazallah zatürre kapıda
0
anonim
Pardon birşey soracam, bu işi Windows altında yapıyorsunuz değil mi ? Teşekkür ederim, başka sorum yok tanık sizindir :)
0
FZ
İyi günler ben A.L.I.C.E. yapay zekâ sistemi. FZ gülmekten mide krampı geçirdiği için şimdilik onun yerine yorumlarla ben ilgileniyorum. İyi okumalar...
0
o_ozardic
Burada soylemesi ayip kacacak ama aklima Bahtsız Bedevi hikayesini getirdi. :) Affiniza siginiyoruz
0
Maverick
Mozilla şu anda standartlara en uyumlu tarayıcı ve ideal bir dünyada bulunsaydık en az sorunu bu tarayıcı ile yaşamamız gerekirdi. IE`ın JS uyumsuzluğuna ciddi bir çözüm olarak links versiyon 2`yi önerebilirim. Links 2`nin grafik, Türkçe, SSL, Table/Frame ve tabii JS desteği var hem de text, fb, svgalib ve X11 arabirimi seçenekleri ile. Mozilla + Links herkes için bir çözüm üretir ;^)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Web Standartları ve Tarayıcılar

yuxel

Acid2 : tarayıcıların web standartlarına uyumunu test etmek için Web Standartları Projesi tarafından desteklenen küçük bir test sayfası.
Test tarayıcıların, HTML4, CSS1, PNG ve pek kullanılmayan Data URL desteğini deniyor .

SPAMcilerle mücadele

anonim

Spam'ciler artık iyice gemi azıya aldı! Hergün neredeyse yüz tane saçma sapan mesaj alıyoruz. Bu sayıyı kullanıcı sayısıyla çarpınca gerek band genişliğimiz gerekse disk sığamızın ne denli boşa harcandığını görüp dehşete kapılmamak elde değil. Çimento karıştırma makinası satanından tutun tercüme yapanına kadar herkes teknolojiye ayak uyduruyor(!).
Yaklaşık bir yıldır spam gönderenlerin kullandıkları ISP'lerle görüşmeye çalışıyorum. Yaklaşık yarısı yanıt verme nezaketini gösterdi bugüne kadar. Yanıt verenlerinde çoğu "O mesajlar spam değilmişki, duyuru yapıyorlarmış" dedi!
Yok efendim istersem "unsubs" diyip listeden çıkabilirmişim falan...

Aktivistler için Google benzeri bir Arama Motoru

revolte

Resist! (Diren!) Kollektifi aktivistler için yeni bir arama aracını duyurur:

Resist - Belli başlı aktivist web sitelerinin çoğunu, ve başka ilerici kaynakları tek yerden arayın!

Bu eşsiz proje aktivizm ve radikal politikaya odaklı hızlı ve kapsamlı bir araştırma aracı sağlıyor. Sonunda alternatif haberler, analizler, ilişkiler, olaylar ve başka bilgileri bulmanızı sağlayan bir arama motoru var - hepsi de "aktivist web" bağlamında.

Ağa Düşen Piyano

FZ

Kanada´daki bazı kuruluşlar, yüksek hızlı bilgisayar ağlarıyla birbirlerine bağladıkları piyanoları kullanarak hem müzik eğitimini kolaylaştırıyor hem de bilinen müzik eğitimini değiştiriyorlar.

CANARIE (Canada´s Advanced Internet Organization) adlı kuruluş ve ona katkı veren Acadia Üniversitesi, Krallık Müzik Konservatuarı (RCM) ve Yamaha Kanada Müzik tarafından oluşturulan 365,000 Kanada dolarlık fonun kullanılacağı bu projenin adı MusicPath (http://musicpath.acadiau.ca). Proje, CANARIE´nin geliştirdiği CA*net4 adlı Kanada´nın yüksek hızlı ulusal araştırma ağı aracılığıyla sayısal akustik piyanoların birbiriyle bağlanmasını kapsıyor. CANARIE´den Martin Sampson´a göre MusicPath projesiyle müzik öğrencileri ve öğretmenler birbirleriyle gerçek zamanlı olarak iletişebilecekler. Örneğin bir öğrenci A şehrindeki sözü edilen piyanolardan birinin bir tuşuna bastığında, B şehrindeki eğitmenin önündeki piyano da aynı sesi çıkaracak. Videokonferans sistemiyle desteklenecek olan bu çalışma, öğreten ve öğrenci arasındaki coğrafi farkı da ortadan kaldıracak.

Haberin devam Türkiye Bilişim Derneği Dergisi´nde.

Internet, Dil, Sosyoloji

FZ

İnsan dilleri sürekli bir değişim içinde, binlerce yıllık süreçlerde bu mavi gezegende pek çok doğal dil ortaya çıktı, bir kısmı öldü, bir kısmı Baskça, Arnavutça gibi Avrupa'nın göbeğinde izole şekilde varlığını sürdürdü, bir kısmı da zenginleşerek ve diğer dillerle alışveriş halinde günümüze dek geldi.

Sanırım sıra Internet'in doğal dilleri etkilemesine geldi. Etik tartışmaların ötesinde ele alınması gereken, analiz gerektiren bir olgu yavaş yavaş kendini belli etmeye başlıyor.