Ruh halinize göre müzik

0
sundance
Herne kadar RIAA engellemeye çalışsa da halihazırda birçok Internet radyosundan sadece web browserınızı kullanarak müzik dinlemeniz mümkün.

Fakat insan bazen de "yahu bir ruh halime göre müzik dinleyeyim" dediğinde seçim yapmakla uğraşmak zor gelebiliyor.

Eğer derdiniz buysa Musicover tam size göre.
Gerek fonksiyonel arayüzü ile o an içinde bulunduğunuz ruh haline uygun parça seçebilmeniz, gerekse dinlediğiniz (ya da dinleyebileceğiniz) parçalar arasında ruh halinize yatkınlıklarınızı takip ederek dolaşabilmeniz gibi özellikleri ile birçoklarımızın vazgeçilmezi olması muhtemel.

Görüşler

0
pvc
Web browserımızı dinleyerek müzik dinlemek gerçekten güzel. Fakat web browserımızı dinleyerek müzik dinlemesek de, web browserımızı kullanarak müzik dinlesek daha iyi olmaz mı? Belkide farketmez. Çünkü sonuç itibariyle her ikisi bizi aynı amaca götürüyor değil mi? Yani her ikiside aynı kapıya çıkıyor. Peki aynı kapıya çıkıyorsa ötekinden mi gidelim? Bilemem. Olabilirde, olmayabilirde. İşin bu kısmı çok önemli değil.

Peki yahu, birde ruh halimize göre müzik dinleyelim de, bu sitenin müzik arşivi biraz kısıtlı gibi geldi bana. Ama yinede ilginç bir fikir atılmış ortaya. Tabi sizde o ilginç fikri bizimle paylaşmışsınız. Bu açıdan sizi tebrik etmek gerekir. Teşekkürler.
0
sametc
Bu siteye tek kelimeyle bayıldım... Sundance gerçekten süpersin...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Jenerik isim kabusuna son

anonim

Haksız rekabet yaratmamak amacıyla “.tr” Alan Adı Yönetimi tarafından hiçbir kişi ya da kuruluşa verilmeyen, belgeye dayalı alt alanlarda bir sektör ve kavramı temsil eden alan adları, artık alınabilecek. Yeni düzenlemeyle başvurular internet üzerinden kredi kartıyla da yapılabilecek. Ancak “Turkiye”, “Ataturk” ve “Turk” alan adları yalnızca T.C. Devleti’nin yetkilendirdiği devlet kuruluşlarına verilecek.
Devamı ntvmsnbc'de

.tr Paylaşılamıyor

mrtksn

15 yıldır ODTÜ'den dağıtılan .tr uzantılı alan adlarının tescil hakkını Telekomünikasyon Kurumu devralmak istiyormuş.

Gerekçe olarak ise internet servis sağlayıcılarıyla ilgili yetkilendirmeler, denetlemeler ve numara tahsisiyle ilgili işlemlerin Kurum tarafından yapıldığını, internet alan adları konusunun da kıt kaynaklardan bir tanesi olduğunu, dolayısıyla bu konudaki yetkilendirmenin Telekomünikasyon Kurumu tarafından yapılması gerektiği gösterilmiş. Ancak asıl mesele 1 milyon doları geçen yıllık kar gibi görünüyor.

Haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Denizaltındaki Kablo Kaynaklı Internet Kesintisi

FZ

Türk Telekom sayfasındaki duyuruya göre: "Cezayir yakınlarında meydana gelen depremden dolayı, İtalya ile Fas arasındaki denizaltı kablolarda (SMW3) arızası meydana gelmiştir. Bu nedenle yurtdışı internet (ABD-Sprint 622, ABD-C&W 155, İngiltere-C&W 155) hatlarımız kesilmiştir."

Tüm Türkiye genelini etkileyen bu arıza yüzünden 1080 Megabitlik Türkiye geneli hat trafiği 150 Megabite kadar düştü.

Hatların trafik durumu ile ilgili istatistik bilgileri bu sayfadan edinebilirsiniz.

Yeni P2P - IRIS

cazz

Amerika'da, devlet tarafindan gorevlendirilmis bir ekip, var olan P2P teknolojisindeki sorunlari cozme amacli yeni bir P2P agi kuruyormus : IRIS (Infrastructure for Resilient Internet Systems)...

Projeden (ve MIT'den) Hari Balakrishnan soyle demis :

"Sunuculara karsi Denial of Service saldirilarini sona erdirecek!"

Balakrishnan ve arkadaslari , IRIS icin yeni bir arama algoritmasi da gelistireceklermis...

Bakiniz efenim...

ADSL'yi Uçurma Planı

punky

Hızlı internet erişimi için yatırımlarına devam eden Türk Telekom, yeni projesiyle 2007'de ADSL'yi 2 Mbit hızdan 20 Mbit'e taşıyacak. Bunun için mevcut bakır hatlara paralel olarak fiberoptik kablolar kullanılacak.