Ruh halinize göre müzik

0
sundance
Herne kadar RIAA engellemeye çalışsa da halihazırda birçok Internet radyosundan sadece web browserınızı kullanarak müzik dinlemeniz mümkün.

Fakat insan bazen de "yahu bir ruh halime göre müzik dinleyeyim" dediğinde seçim yapmakla uğraşmak zor gelebiliyor.

Eğer derdiniz buysa Musicover tam size göre.
Gerek fonksiyonel arayüzü ile o an içinde bulunduğunuz ruh haline uygun parça seçebilmeniz, gerekse dinlediğiniz (ya da dinleyebileceğiniz) parçalar arasında ruh halinize yatkınlıklarınızı takip ederek dolaşabilmeniz gibi özellikleri ile birçoklarımızın vazgeçilmezi olması muhtemel.

Görüşler

0
pvc
Web browserımızı dinleyerek müzik dinlemek gerçekten güzel. Fakat web browserımızı dinleyerek müzik dinlemesek de, web browserımızı kullanarak müzik dinlesek daha iyi olmaz mı? Belkide farketmez. Çünkü sonuç itibariyle her ikisi bizi aynı amaca götürüyor değil mi? Yani her ikiside aynı kapıya çıkıyor. Peki aynı kapıya çıkıyorsa ötekinden mi gidelim? Bilemem. Olabilirde, olmayabilirde. İşin bu kısmı çok önemli değil.

Peki yahu, birde ruh halimize göre müzik dinleyelim de, bu sitenin müzik arşivi biraz kısıtlı gibi geldi bana. Ama yinede ilginç bir fikir atılmış ortaya. Tabi sizde o ilginç fikri bizimle paylaşmışsınız. Bu açıdan sizi tebrik etmek gerekir. Teşekkürler.
0
sametc
Bu siteye tek kelimeyle bayıldım... Sundance gerçekten süpersin...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Şifre Giriş Paneli

parsifal

Oturmuş bankacılık işlemlerimi internetten yapıp ömrümü uzatırken...
"aman allahım o da ne?"
İşbankası Şifre Giriş Panelini keşfetmiş...

Bu da nasıl gözüktüğü!
Şu detayı unutmayın! O tuşlara her bastığızda rakamların yerleri değişiyor!
Lütfen çatıda futbol maçı yapmayı bırakın. Cereyanda kalınca kafanız karışıyor!

Semantik Web, Doğal Dil İşleme, Veri Madenciliği ve Web 3.0: Calais Web Servisi

FZ

Herhangi bir metni (haber, makale, blog girdisi, proje planı) kendisine yollayabileceğiniz bir web servisi olsa. Bu servis yolladığınız metni inceleyip size RDF biçiminde semantik metadata bilgisi geri yollasa. Siz de bu bilgi ile mesela herhangi bir yazıya otomatik olarak 'etiket' (tag) öneren bir Wordpress plug-in'i yazsanız. Nasıl olurdu acaba?

Daha Ucuz ve Hızlı Internet İçin Harekete Geçin!

anonim

Türk Telekom'u, uyguladığı tavan fiyat politikası nedeni ile Türkiye'deki internet ve teknoloji ağının genişlemesini engellemekle suçluyoruz. Türk Telekom'un bu tutumu toplumumuzu aydınlık bir gelecekten uzaklaştırmaktadır. Siz de bizimle aynı fikirdeyseniz http://www.organizehareket.com a katılarak destek verin.

Kendi e-dergini kendin yap: FUMK.NET

anonim

FUMK.NET ile isteyen herkese kendi e-dergisini online bir arayüz yardımıyla oluşturabilecekleri bir site. Aynı zamanda sosyal bir ağ olan fumk.net' de kullanıcılar kendi e-dergilerini diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor ve sosyal ağlarını genişletebiliyorlar. e-dergi yanında portfolyo, fotoğraf albümü, e-yıllık, e-kitap da oluşturulabiliyor.

Temporary Inbox ile Spamlardan Uzak Durun

DemensMagnet

E-Posta adresiniz 1 defa spamcıların eline düşmeye görsün, o e-posta adresinden pek fazla hayır gelmemektedir. Her ne kadar e-posta sunucuları yeni spam filtreleri geliştirseler de spamcılar boş durmayıp bu flitreleri atlatabilmek için ellerinden geleni yapıyor ve bu filtreleri atlatıyorlar.

En güzel spam koruması e-posta adresinizi spamcılardan uzak tutmaktır. İşte bu noktada Temporary Inbox oldukça yararlı bir servis sunuyor kullanıcılara.