Ruh halinize göre müzik

0
sundance
Herne kadar RIAA engellemeye çalışsa da halihazırda birçok Internet radyosundan sadece web browserınızı kullanarak müzik dinlemeniz mümkün.

Fakat insan bazen de "yahu bir ruh halime göre müzik dinleyeyim" dediğinde seçim yapmakla uğraşmak zor gelebiliyor.

Eğer derdiniz buysa Musicover tam size göre.
Gerek fonksiyonel arayüzü ile o an içinde bulunduğunuz ruh haline uygun parça seçebilmeniz, gerekse dinlediğiniz (ya da dinleyebileceğiniz) parçalar arasında ruh halinize yatkınlıklarınızı takip ederek dolaşabilmeniz gibi özellikleri ile birçoklarımızın vazgeçilmezi olması muhtemel.

Görüşler

0
pvc
Web browserımızı dinleyerek müzik dinlemek gerçekten güzel. Fakat web browserımızı dinleyerek müzik dinlemesek de, web browserımızı kullanarak müzik dinlesek daha iyi olmaz mı? Belkide farketmez. Çünkü sonuç itibariyle her ikisi bizi aynı amaca götürüyor değil mi? Yani her ikiside aynı kapıya çıkıyor. Peki aynı kapıya çıkıyorsa ötekinden mi gidelim? Bilemem. Olabilirde, olmayabilirde. İşin bu kısmı çok önemli değil.

Peki yahu, birde ruh halimize göre müzik dinleyelim de, bu sitenin müzik arşivi biraz kısıtlı gibi geldi bana. Ama yinede ilginç bir fikir atılmış ortaya. Tabi sizde o ilginç fikri bizimle paylaşmışsınız. Bu açıdan sizi tebrik etmek gerekir. Teşekkürler.
0
sametc
Bu siteye tek kelimeyle bayıldım... Sundance gerçekten süpersin...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bana Homer'ın resmini yapabilir misin Abidin? CSS ile

sundance

Browserların Web standartlarına uyup uymadığını kontrol eden Acid testi oldukça meşhur. Birçok browserın bu testlerden geçememiş olması da ilginç bir detay.

Bu testin geliştirilmesi de oldukça sıkıntı yaratmış. Fakat bazı arkadaşlar, bir seviye daha ileri taşıyarak, CSS'ler ile Homer Simpson resmi yapmışlar. CSS'e nasıl takla attırılır görmek istiyorsanız animasyona bir göz atın.

Türk Telekom´dan Yeni ADSL İhalesi

o_ozardic

Türk Telekom A.Ş. (TT) ikinci ADSL ihalesi için ön yeterlilik ilanına çıktı. 200 bin port olacağı bildirilen ihaleye katılmak isteyenler ön yeterlilik belirlemek üzere 6 Haziran 2003’e kadar başvuru yapacaklar. Ön yeterlilik değerlendirmesi sonucunda yeterli bulunanlara davet mektubu gönderilecek ve istekliler test aşamasın çağrılacaklar. Testten geçen şirketlerden ise fiyat istenecek. Ön yeterlilik mektubu, 400 milyon TL karşılığında TT’den alınabilirken ayrıntılı bilgiye http://www.malzeme.telekom.gov.tr/xdsl/ilan.htm adresinden erişmek mümkün.

Google´dan çıkmak istiyorum ;)

sundance

Google´ın spider programcıkları Internet´i aralıksız tarayarak yeni sayfaları, eski sayfalardaki en son değişiklikleri Google´ın devasa depolama alanlarına atıyorlar. Bu sayede Internet´ten kalkan bir içerik, geçici bile olsa uzun süre Google´dan erişilebilir kalıyor.

Hal böyleyken Yok kardeşim benim sitemi Google indexlemesin ya da Sağolsun şimdiye kadar indexlediniz ama bundan sonra istemiyorum, beni cache dışına alabilir misiniz ? gibi ihtiyaçlar hasıl olduğunda ;) başvurulabilecek güzel bir makale

Internet üzerinde beyaz tahta

sundance

Bazen telefondaki birine tam olarak ne demek istediğinizi bir türlü anlatamazsınız. Şöyle bir kağıt kalem olsaydı da onun üzerinde çizerek gösterseydim dediğiniz olur. Bu amaçla üretilmiş bir sürü yazılım da var piyasada.

Ama ilk bağlantının kurulması, firewallda ayar gerektirmesi vs. derken çoğu oldukça kullanılmaz hale geliyor.

Öte yandan flash ile yapılmış bu beyaz tahta bu alanda birçok sorunumuzu pratik olarak çözecek gibi. (Digg sağolsun)

Internet'te bir şeyler oluyor!

sundance

ZDNet'te yeralan bu habere göre, Internet'de kaynağı çok belirlenemeyen garip bir trafik var.

Mayıs ortasından beri Internet'te dolaşan bu kaynağı belirsiz ağ aktivitesinin sebebi olarak ISS firması bir hacker programı gösterdi. Fakat diğer güvenlik firmaları bunun başka bir şeyler daha olduğundan şüpheleniyorlar.

Meydana gelen gariplikler arasında TCP/IP Windows size 55,808 byte olmasi (normali 1024 ve civarıdır) ve kaynak adresi olarak IANA tarafından rezerve edilmiş (dolayısıyla, hiçbir standart routerdan geçmemesi gereken) adresler kullanması gösteriliyor. Is there a GHOST in THE SHELL ?