Ruh halinize göre müzik

0
sundance
Herne kadar RIAA engellemeye çalışsa da halihazırda birçok Internet radyosundan sadece web browserınızı kullanarak müzik dinlemeniz mümkün.

Fakat insan bazen de "yahu bir ruh halime göre müzik dinleyeyim" dediğinde seçim yapmakla uğraşmak zor gelebiliyor.

Eğer derdiniz buysa Musicover tam size göre.
Gerek fonksiyonel arayüzü ile o an içinde bulunduğunuz ruh haline uygun parça seçebilmeniz, gerekse dinlediğiniz (ya da dinleyebileceğiniz) parçalar arasında ruh halinize yatkınlıklarınızı takip ederek dolaşabilmeniz gibi özellikleri ile birçoklarımızın vazgeçilmezi olması muhtemel.

Görüşler

0
pvc
Web browserımızı dinleyerek müzik dinlemek gerçekten güzel. Fakat web browserımızı dinleyerek müzik dinlemesek de, web browserımızı kullanarak müzik dinlesek daha iyi olmaz mı? Belkide farketmez. Çünkü sonuç itibariyle her ikisi bizi aynı amaca götürüyor değil mi? Yani her ikiside aynı kapıya çıkıyor. Peki aynı kapıya çıkıyorsa ötekinden mi gidelim? Bilemem. Olabilirde, olmayabilirde. İşin bu kısmı çok önemli değil.

Peki yahu, birde ruh halimize göre müzik dinleyelim de, bu sitenin müzik arşivi biraz kısıtlı gibi geldi bana. Ama yinede ilginç bir fikir atılmış ortaya. Tabi sizde o ilginç fikri bizimle paylaşmışsınız. Bu açıdan sizi tebrik etmek gerekir. Teşekkürler.
0
sametc
Bu siteye tek kelimeyle bayıldım... Sundance gerçekten süpersin...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ergonomik bilgisayar kullanım kılavuzu

sundance

Eve gitsem de bilgisayarla uğraşam diyenlerin acaba ne kadarı saatlerce bilgisayar kullanmanın ergonomik olarak yaratabileceği sorunlardan haberdar. Kaçımız Bilgi'de sunum yaparken Stallman'ın taktığı bilekliğin Carpal Tunnel Sendromu ile ilgili olduğunu ve bunun kalıcı zararlara yol açabildiğini biliyor?

Bu konuda birçok soruya cevap veren, çok güzel bir döküman HP'nin sitesinde yer almakta. Türkçe si de bulunan bu 58 sayfalık dökümanı, bilgisayar başında günde dört saatten fazla zaman geçiren herkese öneriyorum.

WhatsApp, Signal, BlackBerry Messenger ve Diğerleri: Hangisini Kullanmalı? Neden? #3

Zakkum

Bu yazıdaki değerlendirme ölçütlerinin en başında “güvenlik” geliyor, işlevsellik ve kalite ise daha sonra ama elbette önemliler. Kullanıcı bilgileri üzerinden para kazanma, gözetleme ve kötüye kullanma mekanizması olduğu sürece değerlendirme açısından güvenliği her zaman ilk sıraya koymak durumundayız. Güvenli derken neyi kastediyoruz, bunu açmamız şart.

Yalnızca anında mesajlaşma için değil...

IXIR vurur da Züperonline armut mu toplar?

FZ

Yıllardır Superonline'a emeği geçen bir yazılımcı arkadaşıma bir dokundum bin ah işittim!

"Superonline, elemanlarına 2 ay ücretsiz izin verdi! Dönüşümlü olarak arkadaşlarımızla durumu ayarlayıp 1er ay parasız tatil yapmak durumundayız. Tabii kendimizi şanslı sayıyoruz çünkü ücretsiz izne mahkum etmediklerini doğrudan işten çıkarıldılar!"

Gene bir INTERNET@TURKEY klasiği!

Yaşasın e-Devlet ve onun Tekelci Temsilcileri...

elrond

Bu haberin asılsız olduğu deneme ile sabitlendi. Kaynağını tespit etmeden ve denemeden böyle bir haber yayınladığımız için herkesden özür dileriz. Yorumların değerli ve bilgilendirici olduğun düşündüğümüzden dolayı haberi tamamen kaldırmıyoruz.Sundance

NetSec Güvenlik Bülteni XI- 11.11.2009

anonim

NetSec Ağ güvenliği liste üyeleri tarafından hazırlanan ve haftalık yayınlanan güvenlik bülteninin 11. sayısı çıktı.

Ayrıca her hafta Türkiye'deki güvenlik uzmanlarıyla yaptığımız röportajların bu haftaki sürpriz konuğu FM kurucularından Kıvılcım HİNDİSTAN. Kendisi ve bilgi güvenliğine bakış açısıyla ilgili önemli ipuçlarını içeren röportajı bülten içerisinden okuyabilirsiniz.

Bültene buradan ulaşabilirsiniz.