XGameStation (Video Game System Development Kit)

0
inoxus

Andre Lamothe ’un kitaplarını okumuş olanlar belki duymuştur. XGameStation, elektronik ve video programcılığı hakkında hobi düzeyinde ilgilenenler ya da bu konuları yeni öğrenenler için hazırlanmış bir platform. 80 MIP RISC işlemcili bu makinede, tıpkı eski günlerdeki gibi PONG, centipede, space invaders gibi oyunlar hazırlayıp televizyonumuza takıp oynayabiliyoruz. Atari 2600 joystick desteği de olan geliştirme konsoluna 130$’a sahip olabiliyorsunuz.

XGameStation Micro Edition Kit Nedir?

XGameStation dünyanın eğitim için tasarlanmış ilk video oyun sistemi geliştirme aracıdır. Araç önceden hazırlanmış bir XGameStation konsolu, controller, gerekli tüm kablolar, sistemi geliştirmek için gerekli tüm yazılımlar ve araçlar içeren bir CD ve tabi ki sistemin nasıl tasarlandığını, nasıl çalıştığını anlatan kapsamlı bir eBook ile geliyor. Temel dijital mantıktan bilgisayar mühendisliğine, devre tasarımından firmware ve alt düzey programcılığa herşeyi kusursur bir şekilde içeriyor. Daha önce donanım ve yazılım adına bu kadar geniş bilgi birikimi bu kadar ulaşılabilir giriş düzeyde biraraya toplamamıştı. Bu araç deneyimli mühendislerden acemi elektronikçilere kadar herkesi hedefliyor.



Daha fazla bilgi

Görüşler

0
boreas
Merhaba acaba Türkiyede satışı hakkında bir bilgin varmı ?? Ya da almayı denedin mi ?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ASUS oyunlarda hile yapan ekran kartı sürücüleri çıkartıyor!

larweda

Tayvan bilgisayar parçaları üreticisi ASUS, ki en çok anakartları ve ekran kartları ile tanınır, uzun zamandır eleştirilen online oyunlarda hile yapmaya yardımcı olan yeni görüntü kartı sürücülerini piyasaya sürdü. Özellikle Half-Life, Quake gibi First-Person Shooter (Birinci şahıs vurucu :-)) oyunlarda, gölgeleri kapatma, duvarların içini görmek gibi taktik avantaj sağlayacak hilelerin sürücü seviyesinde yapılmasına olanak sağlayacak ekran kartı sürücüleri, online oyun topluluklarının tepkisini çekiyor.

2005'in en iyi on bağımsız oyunu!

sundance

Kapağında D.Wade ya de T.Henry'nin fotoğrafı olan, DVD'ler dolusu videolara sahip, ama birkaç saat sonunda bir kenara attığınız oyunlardan bıktınız mı? Bir oyunu oyun yapanın oynanabilirliği olduğunu mu düşünüyorsunuz.

Öncelikle benzer düşüncede olan oyun geliştiricilerinin oluşturduğu Scratchware Manifesto'yu okumanızı, o eski keyfi yeniden yakalamaya çalışanların oluşturduğu RetroRemakes'e bir göz atmanızı, ardından da Game Tunnel'ın bu sene için seçtiği en iyi On Bağımsız Oyun'u incelemenizi tavsiye ederim. Bunlardan dördünün Linux'da çalıştığını da ayrıca belirtmekte fayda var.

Quake 1 Neden En İyisi ?

sundance

FPS (Vur Onu!) oyun tarzının en çok oynanan oyunlarından Quake`i bilmeyen yoktur herhalde. Q1 Q2 Q3 derken oyun piyasasında oldukça özel bir yer edindi kendine Quake.

Fakat sağlam oyuncular hala Quake 1 diyor da başka bir şey demiyor. Niye diye merak ediyorsanız Quake 1'in En İyisi Olmasının 10 Sebebi

U.H.A.C.K

sansured

Uzun süredir Vector Games tarafından geliştirilmekde olan V2 Oyun Motoru ile geliştirilen oyunun duyurusu nihayet yapıldı. Duyuru ile birlikte küçük bir oynanabilir demo da yayınlandı. Oyun türünün bilim kurgu konulu bir fps olacağı da açıklamalar arasında yer almakda. Oyun ile ilgili detaylı bilgiye oyunun resmi sitesi olan projectuhack.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Quake 3 Arena'nın Kaynak Kodları Yayınlandı

melitical

Quake 3 Arena oyununun kaynak kodları yayınlandı. Zip dosyası olarak 5.46MB büyüklüğünde olan kodları indirmek için:www.fileshack.com