XBox Gizli Anahtarı kırma projesi

0
raistlinthewiz

Görüşler

0
conan
Bu proje cok yakinda DMCA adina kapatilir :(
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yeni windowz böyle olacakmış görmemiş olanlara duyurulur

TLG

yeni windowz görüntüleri ve kullanımı hakkında bi link gördünde bunu fazlamesaicilerle paylaşayım istedim
Yeni windowz
bide tartışma çıkarmak amaçlı değil sadece 6.his Micros~1 un linux çekirdeği kullanma ihtimali nedir acaba merak ettim ;-) tahmini olan varmı :-)
Saygılar TLG;

Microsoft'un KDE Merakı

Soulblighter

COMDEX fuarı ilginç bir olaya daha tanık oldu. Microsoft çalışanları fuardaki KDE standını ziyaret ederek, KDE'nin geliştiricisi George Staikos'dan KDE'nin demosunu istedi!

Windows 7 Matematik Giriş Paneli

nehuse

MS Windows 7 henüz beta aşamasında olmasına rağmen açıkçası MS Windows Vista'dan sonra microsofttan hiç beklemediğim bir performansa sahip. Özellikle kullanıcının işlerini kolaylaştırmak için bir çok araç windows 7 ye eklenmiş bunlardan birisi de math input panel . Eğer tablet pc niz varsa yada bilgisayarınıza bağlı tablet çizim aracınız varsa bu paneli kullanarak matematiksel sembolleri ve fonksiyonları kağıda yazıyormuş gibi hızla yazıp bilgisayar sayesinde sembolleri düzenli hale getirebilirsiniz. Bu özellik aynı zamanda elyazısını tanıma özelliğinede sahip şu an için yalnızca ingilizceyi desteklesede sizin yazınızı öğrenme özelliğine sahip olması sayesinde zamanla hatalarının azalması ve yazmanızın kolaylaşması gibi özellikleri gelecekte yoğun olarak kullanılacağını gösteriyor. Aşağıdaki video ve fotoğraflarda sistemin nasıl çalıştığını ve sonuç verdiğini görebilirsiniz. Bilgisayarınıza windows 7 kurarak siz de bu sistemi test edebilirsiniz.

Mezarına tüküreceğim! Boris Vian değil, ESR

sundance

Düşünün, Micros~1'da çalışıyorsunuz, sağlam mühendislerden oluşma bir ekip kurmanız lazım, sağa sola soruyorsunuz, birileri size Eric Raymond diye bir isim ve e-mail adresi veriyor. O kadar lamesiniz ki Google'da bir arama bile yapmadan zata e-posta ile "gel seni işe alalım" diyorsunuz.

Sonuçta da içinde "bir gün Micros~1'un mezarına i****ceğim umarım sana sıçramaz" yazan bir cevap alıyorsunuz :)

Microsoft Sybari'yi aldıktan sonra Unix anti-virüs satışlarını durduruyor.

larweda

Geçen günlerde anti-virus programları üreticisi Sybari'yi satın alan ve saflarına katan Microsoft, ilk iş olarak kurumun Linux ve Unix sistemler için pazarladığı anti-virus yazılımlarının satışını durdurduğunu açıkladı. ( 1 2 )

Sybari, Kaspersky Labs, Computer Associates, Sophos, Norman gibi birden fazla anti-virüs motoru ile birlikte çalışabilen, ve multi platform (Windows, Unix, Linux, AIX vs.) desteği veren bir anti-virüs yazılımı olan Antigen Suite'i üretiyor ve pazarlıyordu.

< flame > Microsoft, ürünleri iyi olduğu için mi Sybari'yi almıştır, Unix pazarına anti-virus dağıtan bir firmayı pazardan çekmek için mi? :) < /flame >