Windows için Safari

0
anonim
Apple, Safari'nin Windows işletim sisteminde de çalışabilen sürümü olan Safari 3 Public Beta'yı duyurdu.

Görüşler

0
exalted

Safari ile yazıların harika okunduğunu (bkz. anti-aliasing), sayfa içinde sözcük aramada kullanılan aydınlatma efektinin bir deli aşık olunası olduğunu, metin kutucuklarının ("text-box") nasıl da güzel boyutlarının değiştirilebildiğini söylemeden edemeyeceğim...

Olur da yüklerken birçoklarının karşılaştığı gibi "2738 hatası" alırsanız, lütfen buraya çabucak bir bakınız.

0
bleda
Windows için olan sürümünde bayağı bir açık olduğundan bahsediliyor, en iyisi beta olmayan sürüm çıkana kadar kullanmamak galiba (: .
0
Ari
Pek bi heyecanla kurdum sistemime fakat sonuc husran oldu. Google Suggest'e ( http://labs.google.com/suggest ) girdigimde birsey yazmaya basladigim anda program cakiliyor. Ustelik vbscript register'i da pek bi ise yaramadi. Henuz beta oldugundan dolayi boyle seylerle karsilasmis olabiliriz fakat apple in adina yakistiramadim ben. Umarim beta olmaktan cikinca herseyi tamamiyle duzeltmis olurlar. Hala heyecanla beklemedeyim : )
0
Ari
Yorumlar neden yayinlanmiyor :S
0
simor
Steve Jobs safariye mi çıktı?
0
robertosmix
Kaynağın adresini tam hatırlamıyorum ama download'a konulduktan 2 saat sonra 2 adet D.O.S. açığı ve bir de önemli güvenlik açığı tespit edilmiş. Bütün bunların yanısıra, devamlı çakılmalar, font sorunları vs. var. Misal fazlamesai.net'i Safari'de okuyamıyorum, font sorunu yüzünden.

Olsun yine de. Nihayetinde beta. Umarım final sürümlerde böyle şeylerle karşılaşmayız. Yoksa Micro$oft için büyük malzeme olur.
0
onurkuru
Safari beklenenden kötü çıktı. Css ile arası pek iyi değil daha çok uğraşmaları lazım windows sürümü pek hoşuma gitmedi Firefox'a devam :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Apple MacBook Pro'yu tanıttı

Skeleton

Intel® Core™ Duo işlemciye sahip olan makinelerin PowerBook® G4'e göre 4 kat daha fazla performansa sahip olduğu iddia ediliyor. İlk defa Intel tabanlı bir işlemci kullanılan Mac notebooklar Şubat ayında piyasaya sürülecek. Şık, ince, alüminyum bir kasaya sahip olan MacBook Pro dahili bir iSight™ video kameraya da sahip.

Haberin ayrıntıları için buraya, ürünün sayfasına gitmek için ise buraya tıklayın.

iTunes Music Store, Windows sürümü geliyor.

Evil_Empire

Apple iMac ten sonra iMovie, iTunes, iChat, iPod, iSight, iPhoto gibi ürünler çıkardı. Bunlar Mac kullanıcılarını "ayrıcalıklı" yapan ürünlerdi.

iTunes MacOS'la birlikte gelen ücretsiz bir all in one müzik istasyonu. Apple'ın iTunes'u windowsa portlamak için yeni programcılar alması ve Safari browser'ı da windowsa taşıyacağının haberleri MacOSX'in intel işlemcilerde çalışacağını düşündürüyor(muş).

Hail Apple!

sundance

Şubat ayında Apple'ın talep ettiği bir patentle, "çalınmış" telefonları engellemeyi amaçlıyor.

Görünüşe göre "Elektronik aletleri yetkisiz kullananları tespit etmek için sistem ve metodlar" isimli patentin içinde yok yok. Bunun tespiti için "bir anda çok fazla hafıza kullanan bir programın bloklanması (tampon taşması deneniyor olabilir), cihaz sahibinin ses izinin alınması, cihazın accelerometerının uzaktan aktive edilip kişilerin hareket halinde olup olmadığının anlaşılması ve hatta bu tür durumlarda kameranın gizlice kayıt yapması gibi konular bile var.

Jailbreak'i de aynı eyleme dahil ettiklerini ve benzer yöntemlerle engellemeyi önerdiklerini herhalde tahmin edersiniz

Apple'dan 8 Çekirdekli Mac Pro

mos

Bu sayfada yayınlanan habere göre geçtiğimiz hafta San Francisco'da düzenlenen Macworld konferansında, Apple son teknoloji ürünü yeni bilgisayarını duyurmuş.

Jef Raskin (1944-2005)

tongucyumruk

Macintosh'un yaratıcısı, The Humane Interface'in yazarı, matematikçi, felsefeci, müzisyen, bilgisayar bilimci ve girişimci Jef Raskin'i 26 Şubat 2005 tarihinde kaybettik.

Raskin, 1978'den 1982'ye kadar Macintosh projesinde çalışmış ve projeden ayrıldıktan sonra "The Humane Environment" adlı projesiyle insan - bilgisayar etkileşimi konusunda yenilikçi fikirler öne sürmüştü. Jef Raskin'in insan - bilgisayar etkileşimi konusunda yaptığı çalışmaların kısa bir tarihçesine buradan ulaşabilirsiniz.

Editörün Notu:Yaşamını teknolojiyi daha ulaşılabilir ve kolay kullanılabilir kılmaya adamış üstadın görüşlerinin hepimize yol göstermesi dileğiyle...