VMWare Server 1.0 Çıktı

0
vst
Kullandığınız işletim sistemi üzerinde başka bir işletim sistemi çalıştırmanıza yarayan sanal makine yazılımı VMWare Server bedava olarak piyasaya sürüldü. İndirip kullanmak isteyenler buyursunlar.

Görüşler

0
ttk
Eyooooo yetetiiiiinnnnn :)
0
yilmaz
microsoft'un virtual pc 2004 ü de free olmuş.
0
bio
Bunun client'lar icin optimize edilmis versiyonu da VMware Player diye yine ucretsiz olarak cikmisti.

VMware'in butun ucretsiz urunleri su linkte:

http://www.vmware.com/products/free_virtualization.html

0
Entwine
İnsallah cedega'nında full time free çıkartırlar :( accayipp lgusel olur yada wineX'in devamini surdurmeleri cedegadan eklentilerle falan harika olurdu oyunlar icindee birazz ilgilenseler hani super olurdu birazdaha caziplik bakımından
0
Tarık
Boot zamanı cd-rom algılama ve bağlama ya iso desteği verilmiş olmasına rağmen, sanki eskiye oranla cd-rom u algılatmak biraz daha zorlaşmış. zira bende cd-rom ancak sanal makinayı resetledikten yada ilk makinayı oluşturduktan sonra algılanıyor. Fakat performans kesinlikle microsoft un sanal cihazıyla karşılaştırılmayacak düzeyde fazla.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Detaylı bir Python - Ruby Kıyaslaması

FZ

Gerçek anlamda yüksek seviyeli dil olarak kabul edilebilecek, popülariterleri gittikçe artan ve Java programcıları tarafından dahi ciddi ciddi değerlendirilmeye başlanan Python ve Ruby dilleri ile ilgili detaylı ve güzel bir kıyaslama makalesi: Ruby, Python, "Power"

Bilgisayar Dilleri Kıyaslaması

FZ

The Great Computer Language Shootout şimdiye dek gördüğüm en detaylı programlama dilleri kıyaslaması!

Siteye girdiğinizde 30 programlama dilinin, 25 farklı test (benchmark) üzerinden değerlendirildiğini görebilirsiniz. Ancak bu muazzam site basit bir kıyaslamanın ötesinde işlevsellik sunuyor.

All Plan ve Cinema 4d Türkiye tanıtımı başladı

redogre

All plan den hatırlayacağınız Alman Nemetschek firması Cinema 4D adlı 3 boyutlu çizim programını da bünyesine kattı. Aluplan firmasının Türkiye'ye getirdiği Allplan ve Cinema 4D programlarının tanıtımını ve eğitimini FGA Mimarlık veriyor. Firmanın sitesinde hem programlarla ilgili bilgi hem, tutorial lar hem de patch ler var.

Ustasından Flash dersleri

Soulblighter

Flash'la uğraşan ve ya ben bunu nasıl yaparım acaba diyenler için çok güzel bir site: gotoAndLearn.com

Google Code Jam 2004

mentat

Google Code Jam 2004 için kayıtlar açıldı. 15 Eylül'e kadar kayıtlar sürecek. Yarışma ve ödüller (hemen hemen) herkese açık, Java, C++, C# veya VB.NET kullanılabilen diller, keyifli bir deneyim olabilir gibi. Eleman bulmak için gayet akıllıca bir fikir.