Pythoncard çıktı

0
gencbeyin
Pythoncard çıktı! :-))
Eski Macintoshcular belki bilirler hypercard apple üstünde grafik arayüzlü programlar geliştirmek için harika bir araçtı. Bundan esinlenerek ortaya atılan bir proje, python skriptlerin grafik arayüz ile ilgili tanımlamalarını ayrı bir kaynak dosyasında saklıyarak, zahmetsiz ve kolay okunur uygulama geliştirilmesine olanak tanıyor.
Ayrıntı için bakınız... Tabii ki bu bir açık sistem projesidir ve katkılarınızı bekliyor, ancak o zaman mükemmeliğe ulaşacak! Bu işten anlayanlar hiç durmasın ...
Stephen Figgins'in bir yazısından...

İlgili Yazılar

Photoshop Arayüzlü GIMP

ebola

Sizde benim gibi uzun zaman Photoshop kullanmis GIMP'i sevmenize ve kullanmak istemenize rağmen arayüzüne bir türlü uyum sağlayamadı iseniz size güzel bir haber.

Bu sorundan muzdarip bir dostumuz GIMP'e Photoshopun arayüzünü temel alarak yeni bir arayüz yazmış.
Bence güzel olmuş. Tahminimce GIMP'in ilerki sürümlerinde menüde arayüz seçimi diye bir seçenek olacak.

JavaScript ile çizim yapmanın kolay yolu: <canvas>

cbc

canvas, Apple'ın Dashboard ile çıkarttığı bir HTML elemanı.

Safari ve Gecko 1.8 tabanlı tarayıcıların (mesela Firefox) da desteklediği bu elemana son destek Google'dan geldi.

MultiServis Türkçe Web Server Paketi Piyasada!

anonim

MultiServis Türkçe Web Server Paketi Kullanıma Sunuldu!

MultiServis Türkçe Web Server 'NuSphere® MySQLTM',
Başlarken ürünü web uygulamaları yapmak için yeni teknoloji ile geliştirilmiş, güvenilir ve maliyetsiz bir MySQL, Apache web server, PHP ve Perl tümleştirilmiş yazılım ailesinin birleşik halidir.

Garip Bir Hata Mesajı

PCW

Error Message: Your Password Must Be at Least 18770 Characters and Cannot Repeat Any of Your Previous 30689 Passwords. Çok tanıdık bir işletim sisteminde karşılaşılan bir hata mesajı bu. Tabi ki çözümü de var. En son servis paketini yüklemek.. Tahmin edebildiniz mi? Ayrıntılar bu linkte...

PMX: Pixel Mixer

lazarus

PMX, bir grafik canlandırma , kompozisyon (motion graphics) yazılımıdır. Prensip olarak Adobe Photoshop benzeri katmanlı (layered) grafikler üzerinde çalışır.