VBasic.NET'e geçiş !

0
sundance
Developer.com'da yayınlanan bu makale oldukça kolay ve acısız! bir şekilde VisualBasic.NET'e geçişi anlatmakta. Eminim bir çoklarına yardımcı olacaktır.

Nerden çıktı bu derseniz, Bill Gates'in Açık Kaynak kodu sürüm değişikliklerinde uyumluluk garantisi getirmiyor ifadesini desteklemek ve bu işlerin kapalı kodlu .NET platformunda bir apt-get kolaylığında olduğunu!!! göstermek amacıyla verilmiştir. Haberin aslı Orjinal haber

Görüşler

0
tongucyumruk
hmm... apt-get upgrade


A key theme in this article is breaking down the barriers between VB 6 and VB .NET. There may not be an easy migration solution for many of your projects. Instead, you may need to start over again in .NET, and make heavy use of the COM compatibility layer that is built into .NET, in order to use your existing VB components.
0
FZ
VB.NET´i boşverin. C# öğrenin derim eğer .NET ile uğraşacak iseniz.

Ya da Java öğrenin.

Büyücü olmak isterseniz C, C++, Assembler ve/veya Perl öğrenin.

Ya da boşverin, tatile filan çıkın, bir süre dünyayı ele geçirme düşüncesinden uzaklaşın. Sonra dönün ve dünyayı ele geçirin.
0
sleytr
:) *
0
Teorisyen
Acaba bu arada DELPHI ye de yer varmı ?
Yoksa biletler tükendi de uçak doldu mu ?
0
malkocoglu_2
1999'daki "gozde" MS teknolojisi olan MTS'i hic unutmuyorum. C++ ile derlenen bir DLL'i kaldir/birak hareketi ile alir, MTS Explorer denen bir araca atardik. Ve DLL birden bire yesil bir topa donusurdu. Sonra o DLL cagrilinca, yesil top donmeye baslardi.

Ote yandan, tekrar derlenen DLL'i "yenilemek" icin (ki bu hareket gelistirme sirasinda otomatik olmaliydi, cunku cok yapilmasi gerekiyordu), tek bir komut satiri yontemi bulamamistik. Kagittan ev benzerligi tam burada uygundur saniyorum, o butun (zaten gereksiz) gorselllik, tek bir onemsiz gibi gozuken eksik yuzunden bir nefeste yikiliverdi. Bu adamlar servis tarafi kodlamasini anlamazlar.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

XBox Gizli Anahtarı kırma projesi

raistlinthewiz

Bu projede amaç Microsoft XBox medyalarını imzalamak için kulladığı 2048 bitlik gizli anahtarı kırmak. Başarılı olunursa modchiplere ihtiyaç duyulmayacak. (Bildiğim kadarıyla bu chipler sayesinde bu sistemin önüne geçiliyor) Çalışmalar başladı bile :)

http://theneoproject.com/

http://slashdot.org/articles/03/01/05/1456203.shtml?tid=109

Gates Vakfı'na 37.000.000.000$ Bağış

FZ

Dünyanın en zengin ikinci adamı olarak bilinen Amerikalı yatırımcı Warren Buffett, 44 milyar doları aşan servetinin yüzde 85'ini hayır kurumlarına bağışlayacağını açıkladı. Buffet bağışının büyük bir kısmını, dünyanın en zengin adamı olan Bill Gates tarafından yönetilen yardım vakfına yapacak.

Berkshire Hathaway isimli yatırım şirketinin başkanı 75 yaşındaki Buffett'ın, Bill ve Melinda Gates Vakfı'na bağışlayacağı 37 milyar dolarlık miktar, ABD tarihinde bir kişi tarafından gerçekleştirilecek en büyük yardım olacak.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr

Bill Gates'in günlerdir beklenen konuşması (Tam Metin)

sundance

Dünyanın en önde gelen yazılım firması Microsoft'un sahibi Bill Gates, günlerdir merakla beklediğimiz konuşmasını az önce bitirdi. Ankara'da Başbakan Erdoğan ve diğer devlet erkanının katılımıyla yapılan toplantıda Bill Gates çok önemli mesajlar verdi.

Kaçıranlar için konuşmanın tam metni, ilk olarak FAZLAMESAİ.NET'te.

Bill Gates'e Açık Protesto

meddah

Bill Gates, Pekin Üniversitesi'nde "Çin'in yazılım dünyasındaki geleceği" konusunda konuşma yaparken "Özgür Yazılım / Açık Kaynak" yazılı pankartla sahneye çıkan biri tarafından protesto edildi.

Detaylı bilgi ve fotoğraflara buradan ve şuradan erişebilirsiniz...

Editör'ün notu: Aynı konuda iki haber gelmişti. 2. haberi aynı konuda olduğu için yayınlıyamıyoruz ama haberdeki linke burdan ulaşabilirsiniz.

MS Internet Explorer Yazılımında Yeni ve Önemli Açıklar Bulundu

FZ

Dün yayınlanan bir habere göre Çinli bir araştırmacı MS IE yazılımında 7 önemli ve kritik açık tespit etmiş durumda.

Microsoft sözcüsü şu anda bu açıklardan faydalanan kötü bir niyetli yazılımın bulunmadığını belirtti.

Bulunan açıklardan iki tanesi saldırganın hedef makinadaki dosyaları silmesine, makinayı göçertmesine ya da uzaktan kontrol etmesine izin veriyor.

Microsoft´un bu açığı kapatacak yamaları ne kadar sürede çıkaracağı merak konusu.

Not: Bu haber Mozilla Firebird Internet tarayıcısı ile yazılmıştır ;-)