VBasic.NET'e geçiş !

0
sundance
Developer.com'da yayınlanan bu makale oldukça kolay ve acısız! bir şekilde VisualBasic.NET'e geçişi anlatmakta. Eminim bir çoklarına yardımcı olacaktır.

Nerden çıktı bu derseniz, Bill Gates'in Açık Kaynak kodu sürüm değişikliklerinde uyumluluk garantisi getirmiyor ifadesini desteklemek ve bu işlerin kapalı kodlu .NET platformunda bir apt-get kolaylığında olduğunu!!! göstermek amacıyla verilmiştir. Haberin aslı Orjinal haber

Görüşler

0
tongucyumruk
hmm... apt-get upgrade


A key theme in this article is breaking down the barriers between VB 6 and VB .NET. There may not be an easy migration solution for many of your projects. Instead, you may need to start over again in .NET, and make heavy use of the COM compatibility layer that is built into .NET, in order to use your existing VB components.
0
FZ
VB.NET´i boşverin. C# öğrenin derim eğer .NET ile uğraşacak iseniz.

Ya da Java öğrenin.

Büyücü olmak isterseniz C, C++, Assembler ve/veya Perl öğrenin.

Ya da boşverin, tatile filan çıkın, bir süre dünyayı ele geçirme düşüncesinden uzaklaşın. Sonra dönün ve dünyayı ele geçirin.
0
sleytr
:) *
0
Teorisyen
Acaba bu arada DELPHI ye de yer varmı ?
Yoksa biletler tükendi de uçak doldu mu ?
0
malkocoglu_2
1999'daki "gozde" MS teknolojisi olan MTS'i hic unutmuyorum. C++ ile derlenen bir DLL'i kaldir/birak hareketi ile alir, MTS Explorer denen bir araca atardik. Ve DLL birden bire yesil bir topa donusurdu. Sonra o DLL cagrilinca, yesil top donmeye baslardi.

Ote yandan, tekrar derlenen DLL'i "yenilemek" icin (ki bu hareket gelistirme sirasinda otomatik olmaliydi, cunku cok yapilmasi gerekiyordu), tek bir komut satiri yontemi bulamamistik. Kagittan ev benzerligi tam burada uygundur saniyorum, o butun (zaten gereksiz) gorselllik, tek bir onemsiz gibi gozuken eksik yuzunden bir nefeste yikiliverdi. Bu adamlar servis tarafi kodlamasini anlamazlar.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft'a rekor ceza

anonim

AB Komisyonu, Microsoft'u ikinci kez, 280,5 milyon avroluk para cezasına çarptırdı.

AB Komisyonu, ''hakim durumunu kötüye kullanarak rekabeti ihlal ettiği'' gerekçesiyle Microsoft'u ikinci kez, 280,5 milyon avroluk para cezasına çarptırdı. Rekabetten sorumlu AB Komisyonu Üyesi Neelie Kroes, karara ilişkin ''Üzgünüm ki (Mart 2004) kararımızın üzerinden geçen iki yıldan fazla sürede Microsoft yasadışı tavrına son vermedi.

Microsoft´tan Verdiği Reklamı Çekmesi İstendi

FZ

Güney Afrika Reklam Standartları Denetleme Kurulu (Advertising Standards Authority of SA (ASA)) "ürünleri ile hackerların sonunu getireceğini iddia eden" bir Microsoft reklamının yayından kaldırılmasını istedi. Kurulun gerekçesi söz konusu reklamın "somut gerçeklere dayanmaması ve tüketiciyi yanlış yönlendirmesi".

Kısa bir süre önce tüketicileri MS Windows yazılımı ile ilgili kritik bir güvenlik açığına dair bizzat uyaran Microsoft´un sözkonusu reklamı oldukça ironik.

Windows`dan Linux`a geçiş

sundance

7'den 70'e ciddi bir Linux hareketi olduğu, birçok kişinin 'Yeter artık Windows' dediği pek gözden kaçmayan bir gerçek halini aldı.

Öte yandan öyle çat diye Windows'dan Linux'a geçmek ise her babayiğidin harcı değil. Ama bu konuda çalışmalar yapanlar var. Mesela IBM bu konuda gerçekten başarılı bir FAQ dosyası oluşturmuş ve güzel bir referans sağlıyor.

Bana sorarsanız yükleyin VectorLinux bir daha da bakmayın Windows'un yüzüne :)

Windows Vista bugün tanıtıldı

ahmetozdemir

Bugün Widows Vista, Bill Gates tarafından tanıtıldı. Habere ntvmsnbc,ABC ve reuters'ten ulaşabilirsiniz. Ayrıca burada da reuters muhabirinin Bill Gates ile yaptığı röportaj bulunuyor.

Sistem Yöneticileri İçin MS Windows Live CD

yuxel

Live Windows CD'si yapıp bir Klaus Knopper olma planlarım vardı ;) Ancak birileri benden önce davranmış ve Windows Önyükleme Ortamı kullanarak bu işi yapmış. Buradan ekran görüntülerine erişebilirsiniz
Kaynak : /.