VBasic.NET'e geçiş !

0
sundance
Developer.com'da yayınlanan bu makale oldukça kolay ve acısız! bir şekilde VisualBasic.NET'e geçişi anlatmakta. Eminim bir çoklarına yardımcı olacaktır.

Nerden çıktı bu derseniz, Bill Gates'in Açık Kaynak kodu sürüm değişikliklerinde uyumluluk garantisi getirmiyor ifadesini desteklemek ve bu işlerin kapalı kodlu .NET platformunda bir apt-get kolaylığında olduğunu!!! göstermek amacıyla verilmiştir. Haberin aslı Orjinal haber

Görüşler

0
tongucyumruk
hmm... apt-get upgrade


A key theme in this article is breaking down the barriers between VB 6 and VB .NET. There may not be an easy migration solution for many of your projects. Instead, you may need to start over again in .NET, and make heavy use of the COM compatibility layer that is built into .NET, in order to use your existing VB components.
0
FZ
VB.NET´i boşverin. C# öğrenin derim eğer .NET ile uğraşacak iseniz.

Ya da Java öğrenin.

Büyücü olmak isterseniz C, C++, Assembler ve/veya Perl öğrenin.

Ya da boşverin, tatile filan çıkın, bir süre dünyayı ele geçirme düşüncesinden uzaklaşın. Sonra dönün ve dünyayı ele geçirin.
0
sleytr
:) *
0
Teorisyen
Acaba bu arada DELPHI ye de yer varmı ?
Yoksa biletler tükendi de uçak doldu mu ?
0
malkocoglu_2
1999'daki "gozde" MS teknolojisi olan MTS'i hic unutmuyorum. C++ ile derlenen bir DLL'i kaldir/birak hareketi ile alir, MTS Explorer denen bir araca atardik. Ve DLL birden bire yesil bir topa donusurdu. Sonra o DLL cagrilinca, yesil top donmeye baslardi.

Ote yandan, tekrar derlenen DLL'i "yenilemek" icin (ki bu hareket gelistirme sirasinda otomatik olmaliydi, cunku cok yapilmasi gerekiyordu), tek bir komut satiri yontemi bulamamistik. Kagittan ev benzerligi tam burada uygundur saniyorum, o butun (zaten gereksiz) gorselllik, tek bir onemsiz gibi gozuken eksik yuzunden bir nefeste yikiliverdi. Bu adamlar servis tarafi kodlamasini anlamazlar.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

MS Windows'un Kaynak Kodları Halka Açılacak Mı?

anonim

Rekabet kurallarını ihlal ettiği için AB Komisyonu ile başı dertte olan yazılım devi Microsoft, Windows işletim sisteminin kaynak kodlarından bir kısmını açarak "lisanslı" hale getireceğini bildirdi.

Microsoft'un yasal işlerden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Brad Smith, düzenlediği basın toplantısında, "Windows kaynak kodlarını da lisanslı yapacağız. Bu, program yazmak isteyen herkesin kodlara ulaşabilmesi anlamına geliyor. Umarım AB Komisyonu, yeni önerimizi göz önünde bulundurarak bir karar alır" dedi.

Kaynaklar: İnternet Haber, ITJungle

Microsoft'tan Emacs Benzeri Editör

urxalit

Microsoft'un Connected Systems bölümü Emacs benzeri bir editör - belki bir geliştirme ortamı hazırlıyor. Bir tür "Emacs.Net" olarak tanımlanan editörle ilgili planlar Microsoft'un profesyonel geliştirici konferansında açığa çıkabilir. Söylentinin kaynağı bu web günlüğünde. Daha fazla detay verilmemiş ama projenin adı doğrudan Emacs.Net olarak anılıyor. Son isim muhtemelen bu olmayacaktır tabii.

Helloween 8: Biz bu filmi görmüştük

tongucyumruk

Bazı yönetmenler aynı filmleri tekrar tekrar çekip devam filmleri üretmekten hiç usanmıyorlar. Mesela Eric S. Raymonds. Helloween dökümanları serisi 8 oldu ve saymaya devam ediyor.

Yeni Helloween dökümnlarında başrol oyuncusu Microsoft'un satış bölümünün başkanı Orlando Ayala. Konu ise her zamanki konu, Linux ve Open Source'a karşı izlenecek taktikler. Yeni dökümanlarda özellikle hükümetlerin Linux'u tercih etmeye başlaması konusunun üzerinde durulmuş. Filmin yönetmenin yorumlarını da içeren extended halini buradan okuyabilirsiniz.

Önce sizi görmezden gelirler, sonra size gülerler, daha sonra sizinle savaşırlar, sonunda siz kazanırsınız.
Gandhi


Micros~1 üçüncü seviyeye gelmiş gözüküyor.

Microsoft'tan yeni işletim sistemi: MS-Linux

coskung

PC Magazine yazarlarından John Dvorak, bulunduğu bir ortamda MS'nin Linux'u nasıl altedebileceğine dair üretilen fikirlerden bir alıntı yapmış.
Makale Burada

İsyan!

cayfer

Bu ne biçim kullanıcı yönetimi yaaaa!!!!

Yarın Windows XP altında bir OpenOffice sunumu yapmam gerekiyor. (OpenOffice tanıtacağım, ama Windows altında).

Benim portatif bir bilgisayarım yok! Eşimin dizüstü bilgisayarını kullanayım dedim. Aygıt son derece modern ve ileri teknoloji bir cihaz (!). Windows XP ile donatılmış!

Kadıncağızın masa üstünü bozmayayım dedim ve "ugur" diye bir kullanıcı tanımladım. Birden bilgisayarın açılışında
karşıma çıkan listede sadece "ugur" görünmeye başladı. Eşimin "Administrator" kullanıcısı yok oldu!