Ustasından Flash dersleri

0
Soulblighter
Flash'la uğraşan ve ya ben bunu nasıl yaparım acaba diyenler için çok güzel bir site: gotoAndLearn.com
Stanford Üniversitesinde Flash ve Video konusunda çalışan Lee Brimelow tarafından hazırlanan sitede konularına göre listelenmiş dersleri izleyebilir ve indirebilirsiniz. İsterseniz Lee Brimelow'dan Flash ile ilgili bir konuda ders hazırlamasını ve yayınlamasını da isteyebilirsiniz.

Görüşler

0
zekeriya_akyildiz
tamda ihitiyacım ola şeydi çok sağolun, webde boyle bişeyi fellik fellik arıyordum.
0
Soulblighter
Aramaya gerek yok. FM'e bakmanız yeterli ;)
0
FZ
FM: Like No Other
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

4`üncü Fonksiyonel Programcılar Konferasyonu

anonim

4`üncü Fonksiyonel Programcılar Konferasyonu 3-5 Eylül tarihlerinde Floransa'da başlıyor, Türk yazılımcıları da oralarda görmek isteriz, umarım katılan olur. Detaylı bilgi için: http://cristal.inria.fr/ICFP2001/prog-contest/
(Editörün notu: ICPF, International Conference on Functional Programming 2001 bünyesinde bir de programlama yarışması var.)

Google Code Jam 2004

mentat

Google Code Jam 2004 için kayıtlar açıldı. 15 Eylül'e kadar kayıtlar sürecek. Yarışma ve ödüller (hemen hemen) herkese açık, Java, C++, C# veya VB.NET kullanılabilen diller, keyifli bir deneyim olabilir gibi. Eleman bulmak için gayet akıllıca bir fikir.

Freemind Türkçe!

batasoy

Açık kaynak kodlu "zihin haritası" programı Freemind artık Türkçe. Program hakkında Türkçe bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Özellikle öğretmenlerin, proje hazırlayanların ve yazılım geliştiricilerin çok işine yarayacağını düşünüyoruz. Windows kurulum paketi hazır; GNU/Linux içinse birkaç gün daha beklemek gerekecek.

Programı www.pozitifpc.com adresinden indirebilirsiniz.

CSD / TINUX İşletim Sistemi

FZ

CSD/TINUX C ve Sistem Programcıları Derneği (CSD) tarafından geliştirilmeye başlanmış olan 32 bit, çokişlemli (multiprocessing & multithreaded) preemptive, birden fazla işlemciyle çalışmayı destekleyen, grafik tabanlı bir işletim sistemi geliştirme projesidir. İşletim sisteminin tasarımı ve geliştirilmesi C ve Sistem Programcıları Derneği'nde oluşturulan bir proje grubunun eşliğinde yürütülecektir. Projenin tahmini süresi iki yıldır.

Miranda, ICQ´ların en güzeli...

butch

Uzun çabalar sonunda Sundance muradına erdi. Diskte onlarca mb yer kaplayan, %3 işlemci gücü yiyen ve arka planda ne işler çevirdiğini bilemediğimiz Mirabilis ICQ´nun alternatifini buldu. Bana da haberini yazmak düştü... Konumuz Miranda, ICQ´ların en güzeli.