Türkiye´deki Internet Uygulamaları

0
FZ
11 Mart Pazartesi günü saat 18:30'da İstanbul Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampusu Akademik Kurul Odasında, Alcatel e-Ticaret Genel Müdürü Tayfun Türkalp'in konuşmacı olarak katılacağı "Türkiye'deki İnternet Uygulamaları" başlıklı bir konferans düzenlenecektir.

Görüşler

0
anonim
Tayfun Turkalp mi :)

Alcatel , Architects of Internet World diolar kendilerine :))))

Sahte Internet gurularindan sonra simdi de sahte interneti yapan sirketler cikti :) internet dunyasinin mimarlariymis , puhhahahahahahah !!!!

0
anonim
Atılmak bu kadar zoruna gitti demek...
0
anonim
ulan gerizekalı herif.
sen dunya piyasalarını nerden biliyosun
alcatel in dunya pazarındaki payı hakkında en ufak bir bilgin varmı?
dallama...
sahte internet mimarları dedigin adamlar dunyanın 135 ulkesinde faaliyet gosteren en buyuk holdinglerden biri.
sen alstom diye bisey duydunmu?
fransız metrosunun mimarı olan firma.
sadece fransamı senin istanbul metrosununda mimarı.
bilmeden konusma.
0
anonim
Internetin mimarlari ?

NSF'yi kuran adamlar, RFC'leri yazanlar, IETF vs. hepsi hikaye degil mi ? Alcatel cikacak internetin mimarlariyiz diyecek. Kim ki bu uyuz adamlar. Istanbul metrosuna bakinca, TTNET altyapisina bakinca anlasiliyor ne mal olduklari.

Kimmis ki bu Alcatel ? Bir sekilde Telekom kanaliyla kanimizi emen uyuz bir vampir..

Sizi Alcatel'i savunmaniz adina degil, ama bu vampire yaltaklanmak adina bir dosta geri zekali dediginiz icin protesto ediyorum. Yaltaklik yapmak istiyorsan git Alcatel mudurunun helasinin onunde bekle. Cikinca ellerini yalarsin.

Serdar KOYLU
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bir Türk Telekom Klasiği

pulsar

turk.internet.com'dan aynen alınmıştır...
Geçtiğimiz günlerde ofisime gelen daha 20'li yaşlarda olduğunu tahmin ettiğim delikanlı elime T. Telekom tarafından kendisine açılan dava dilekçesini tutuşturuverdi. Doğrusunu isterseniz uzun yıllar Amerika’da yaşadığı her davranışından belli olan bu delikanlının rahat tavırlarından rahatsız olmuştum. Ya sabır… diyerek dava dilekçesini dikkatli bir şekilde okumaya başladım.

Hotmail' den 250 MB Posta Kutusu (Webmail Servisi Savaşları - Bölüm 3)

Challenger

Gmail' in ortaya 1000 MB gibi uçuk bir kapasiteyle ortaya çıkışı, Yahoo'nun posta kutusu kapasitesini 100 MB' a çıkarması derken şimdi de Hotmail 250 MB'lık posta kutusuyla karşımızda.

NTVMSNBC'de yer alan bu haberde; "Hotmail’in bellek kapasitesini artırma kararı, Google’ın 1GB’lik Gmail servisi açacağını açıklaması ve Yahoo’nun e-posta bellek kapasitesini 100 MB’ye çıkarmasının ardından geldi. MSN.com VP’si Blake Irving, şirketin pazardaki bellek kapasitesi rekabetinde geriye düşmek niyetinde olmadığını ifade etti." diyor.

Ortalık iyice kızışıyor. Birbirine düşman 3 büyük ordu silahlarını çekti. Acaba savaşa yeni bir ordu daha katılacak mı? Acaba hepsi Gmail gibi mail taraması yapıyor mu? Acaba Skynet gerçek mi? Savaşı kim kazanacak? 4. bölümde görüşmek üzere.

UNIX Ağ Programlama Kılavuzu

FZ

Brian "Beej" Hall'un UNIX Ağ Programlama Kılavuzu'nun Türkçe tercümesi ileriseviye.org sitesine eklendi. C dili ile UNIX, GNU/Linux vb. işletim sistemleri üzerinde düşük seviyeli ağ ve Internet programlama yapmak isteyenler bu kaynaktan faydalanıp başlangıç aşamasından orta aşamaya kadar gelebilirler.

Kablosuz antenlerimizi güçlendirelim...

sundance

Eminim kablosuz erişimle uğraşan herkes Cantenna ya da Pringles kutusundan yapılan antenleri görmüştür.

Fena değil bir çekim sağlasalar da bu antenlerin en büyük dezavantajı pigtail denen arabirime ihtiyaç duymaları.

Diyelim ki derdiniz bu değil, mevcut bir AP'iniz var ve bunun daha uzun mesafede veya her yöne doğru değil de sadece evinizin ekseninde çalışmasını istiyorsunuz. O zaman sizin için çok daha kolay, şık bir çözüm burada . Ben denedim, kesinlikle işe yarıyor.

Maya 5 Kişisel Kullanım İçin Artık Ücretsiz Dağıtılacak!

anonim

alias.com'daki habere göre Maya 5 artık ticari olmayan kullanımlar için ücretsiz dağıtıma açıldı. Programı indirmek için buraya tiklayabilirsiniz. (Bir hışımla hemen siteye vardım ama, ne yazık ki, her zaman olduğu gibi donwload listesinde yer alan işletim sistemleri arasında linux yok.)