Türkiye´deki Internet Uygulamaları

0
FZ
11 Mart Pazartesi günü saat 18:30'da İstanbul Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampusu Akademik Kurul Odasında, Alcatel e-Ticaret Genel Müdürü Tayfun Türkalp'in konuşmacı olarak katılacağı "Türkiye'deki İnternet Uygulamaları" başlıklı bir konferans düzenlenecektir.

Görüşler

0
anonim
Tayfun Turkalp mi :)

Alcatel , Architects of Internet World diolar kendilerine :))))

Sahte Internet gurularindan sonra simdi de sahte interneti yapan sirketler cikti :) internet dunyasinin mimarlariymis , puhhahahahahahah !!!!

0
anonim
Atılmak bu kadar zoruna gitti demek...
0
anonim
ulan gerizekalı herif.
sen dunya piyasalarını nerden biliyosun
alcatel in dunya pazarındaki payı hakkında en ufak bir bilgin varmı?
dallama...
sahte internet mimarları dedigin adamlar dunyanın 135 ulkesinde faaliyet gosteren en buyuk holdinglerden biri.
sen alstom diye bisey duydunmu?
fransız metrosunun mimarı olan firma.
sadece fransamı senin istanbul metrosununda mimarı.
bilmeden konusma.
0
anonim
Internetin mimarlari ?

NSF'yi kuran adamlar, RFC'leri yazanlar, IETF vs. hepsi hikaye degil mi ? Alcatel cikacak internetin mimarlariyiz diyecek. Kim ki bu uyuz adamlar. Istanbul metrosuna bakinca, TTNET altyapisina bakinca anlasiliyor ne mal olduklari.

Kimmis ki bu Alcatel ? Bir sekilde Telekom kanaliyla kanimizi emen uyuz bir vampir..

Sizi Alcatel'i savunmaniz adina degil, ama bu vampire yaltaklanmak adina bir dosta geri zekali dediginiz icin protesto ediyorum. Yaltaklik yapmak istiyorsan git Alcatel mudurunun helasinin onunde bekle. Cikinca ellerini yalarsin.

Serdar KOYLU
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Cahilliğin Böylesi: MySQL Tescilli Microsoft Ürünüdür Diyen Hosting Firması!

redogre

Bu haber Hafif.org dan alıntıdır aman gözden kaçmasın diye buraya yazmak istedim.

Hürriyet'e haber olmuş arkadaşlar ama sayfalarında MySQL Microsoft ürünüdür diyecek kadar cahiller: "Gri Hosting database olarak ASP ve PHP'yi sorunsuz destekleyen, Microsoft Corporation Tescilli Markası MySQL database ile MSSQL teknolojisini kullanmaktadır."

Captcha Mucizesi

anonim

Dünyada insanoğlu tarafından hergün 60 milyona yakın CAPTCHA çözümlemesi yapılıyor. Her bir CAPTCHA çözümlemesi yaklaşık 10 saniye sürüyor. Tek başına bakıldığında çok kısa gözüken bu süre 60 milyon işlemle çarpıldığında 1 günlük iş saati kaybı 150.000 saati buluyor. Peki harcanan bu eforu faydalı bir ürüne dönüştürmek mümkün mü? Yakın zamanda birçok sitede görmeye başlayacağınızı tahmin ettiğim Recaptcha isimli küçük ve çok yaratıcı bir web uygulaması, bu kayıp saatleri insanlığın bilgi arşivinin sayısallaştırılıp çok daha geniş kitlelere ulaştırılmasını sağlayarak bizlere tekrar kazandırıyor.

Yaşasın e-Devlet ve onun Tekelci Temsilcileri...

elrond

Bu haberin asılsız olduğu deneme ile sabitlendi. Kaynağını tespit etmeden ve denemeden böyle bir haber yayınladığımız için herkesden özür dileriz. Yorumların değerli ve bilgilendirici olduğun düşündüğümüzden dolayı haberi tamamen kaldırmıyoruz.Sundance

Korkularınla Yüzleş, Hayallerini Yaşa

parsifal

Çoğu web sitesinde, o sitenin almış olduğu ödüller sergilenir.
Ama bunlardan kaçı gerçek hiç düşündünüz mü?
İşte bunlardan biride nofear
Sitenin anasayfasında bulunan alınmış ödüller ile ilgili linkler ya çalışmıyor, ya da ...
Bu davranış markanın sloganıyla da özdeşleşiyor.
Hatta belirtilen e-posta adresine bu durumu anlatmak için yazı döşenmeye kalkışmayın. Ben denedim öyle bir adres yok.
Invalid final delivery userid

Birisi Yüksek Hızlı Bağlantı Mı Dedi?

FZ

Bilimadamları Sunnyvale, California'dan Hollanda'daki Amsterdam'a 6.7 GB veriyi 1 dakikadan daha kısa bir sürede yollayarak yeni bir rekora imza attılar.

Stanford Doğrusal Hızlandırıcı Merkezi'ndeki bilimadamları fiberoptik bağlantı üzerinden 6.7 GB'lık veriyi 6800 mil uzağa çok kısa sürede iletmeyi başardılar. Bu çalışmanın gerçekleştirildiği merkez ABD Enerji Bakanlığı'na bağlı olarak Stanford Üniversitesi bünyesinde çalışıyor. Söz konusu verinin bir uçtan diğerine aktarılması yaklaşık 58 saniye sürdü.