Turkecom freelance webmaster arıyor

0
pulsar
Aslında reklam gibi olacak ama olay fazlamesai topluluğunun ilgisini çekecek biçimde oluştuğundan yazma gereği duydum.
Turkecom FREELANCE (evet öyle freelance) webmaster arıyor.
Başvurular İşTürk.net'te

Görüşler

0
butch
Askerliğini yapmış ve en az iki yıllık bir yüksek okuldan mezun olan FREELANCE çalışacak webmaster aradıklarına dikkatinizi çekerim :)
0
anonim
cahilligime verin ama freelance ne oluyor tam olarak?
0
SHiBuMi
Parasını vaktinde aldığı görülmemiş, işveren tarafından itinayla sömürülen ve çıkarı bittiğinde bir köşeye atılmasında sakınca görülmeyen, karşısına her zaman kendisine söylenenden daha çok iş çıkartılan, okulla eğitimle işi olmayan, askerliğini yapmamış kimseye verilen addır.
0
Rorqual
Bundan daha guzel ve acık bir ifade olamaz .:) Tamı tamına aynen o sekilde..
0
anonim
iyi hoş söylüyorsun da, zar zor aldığım işin içerisinde yapılması gereken arama motorlarını asp formatında hazırlayacak olan ve parasının %50 sini peşin alan, teslim günü ise diğer aldığı işler yüzünden işi teslim etmeyip beni müşterimle kavga ettiren, ciddi prestij ve para kaybettiren, halen de ortalıkta görünmeyen, telefonlarıma çıkmayan freelance programcı arkadaş, burada ezilen zavallı mı oluyor yoksa şu bahsi geçen emlakçının akrabası mı oluyor?
0
conan
Iste zavalli bir freelance ornegi.
Intikam sekline dikkat! ;)
http://www.kaymazlar.com
0
FZ
Tek bir cümle: KOPARDIN BENI! :)))))))
0
conan
Ben oniki saattir guluyorum valla! :) Benim yillar once yapmak isteyip de yapamadigimi arkadas hayata gecirmis. Helal olsun diyorum! :)
0
FZ
Kafamda şöyle bir manzara canlandı: Bir grup orta yaşlı, kır saçlı, bıyıklı, göbekli adam... Biz bu piyasanın, alemin kurduyuz modunda ortalıkta gerine gerine dolanıyorlar. Genç, dürüst webmaster arkadaşımızı için için aşağılıyorlar, sonra da bir gün çaylarını hüürrrppp diye yudumlarken du bakalım bizim web sitesi nasıl görünüyor, müşteriye reklam yapalım diyorlar ve içtikleri çayı monitöre püskürtüyorlar istem dışı, e tabii firmanın kaybolan prestiji bir yana canım monitör de çay içinde kalıyor ;-))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ebay, Skype'ı Satın Aldı

wizzyfx

Son zamanlarda sıkça duymaya başladığımız şirket birleşmelerinden biri daha gerçekleşti. Hepimizin yakından tanıdığı açık arttırma sitesi Ebay, internet tabanlı populer sesli iletişim programı Skype'ı satın aldı.

Şimdide elektronik bomba korkusu sardı..(EMP)

kuzen

DIŞ HABERLER SERVİSİNDEN... ABD'nin gelecek yıl deneyeceği "EBomb", yani eletromekanik bomba, aklın sınırlarını bile zorlayacak kadar büyük felaketlere yol açabilecek. Her şey bir göz kırpması kadar kısa bir zaman içinde olup bitecek. Evinin içinde kendi halinde oturan biri önce uzaktan keskin bir çatırtı duyacak. Muhtemelen bu sesi bir şimşek veya yıldırım sanacak. Ama o bunları düşünene kadar, uygar dünya en az 200 yıl önceye, elektriğin henüz keşfedilmediği yarı karanlık dönemlere geri dönecek.

İstanbul'da Dünya Mahkemesi: Bush ve Blair Mahkemeye Çağrıldı

FZ

İstanbul'da ABD Konsolosluk yetkilisi Irak Dünya Mahkemesi Heyetinin ABD Başkanı Bush'u mahkemeye gelip iddiaları yanıtlamaya çağıran mektubunu kabul etti. Tony Blair'in davetiyesi ise mektupla gönderildi.

Yukarıdaki sözler Dünya Mahkemesi web sitesinden alınma. Oturumlar, 23 Haziran 2005, Perşembe, yani bugün 20:00'da, İstanbul'da başlayacak.

Irak Dünya Mahkemesi (WTI) Irak’taki savaşa karşı dünyanın her yerinde yükseltilen itirazdan doğmuş küresel bir girişimdir. 1960’ların sonunda yapılan Russell Mahkemesi'nden esinlenen WTI, Irak’taki savaş ve işgale ilişkin gerçekleri ortaya koymayı ve bu saldırının sessizce geçiştirilmesini engellemeyi hedeflemektedir. Amaçlanan bu süreçte işlenen suçların ve ihlallerin yanı sıra, çekilen acıların, susturulan seslerin ve direnişin de kayda geçirilmesidir. WTI, somut kanıtlara dayalı bir dinleme, düşünme, değerlendirme ve yargı sürecidir.

20 yıl önce bugün: Çernobil!

larweda

26 Nisan 1986 saat 01:23`te, Çernobil Nükleer Santralinin 4 numaralı reaktörü infilak etti. Ortaya çıkan radyasyon miktarı, Hiroşima ve Nagasaki'de patlatılan atom bombalarından yaklaşık 100 kat daha fazla idi.
www.chernobyl.info sitesi, felaketin sonuçlarından, etkilenen insanlar için yapılan yardım eylemlerinin ve projelerinin detaylarını sunuyor. İlginç projelerden biri, felaketten 7 ay sonra kalan 200 ton radyoaktif yakıtı ve reaktör çekirdeğini korumak için yapılan (ve 20-30 yıl ömür biçilen) koruma kalkanının yerine, 100 yıl ömür biçilen ve yaklaşık 1 milyar dolara malolacak yeni koruma kalkanının inşası.