Turkecom freelance webmaster arıyor

0
pulsar
Aslında reklam gibi olacak ama olay fazlamesai topluluğunun ilgisini çekecek biçimde oluştuğundan yazma gereği duydum.
Turkecom FREELANCE (evet öyle freelance) webmaster arıyor.
Başvurular İşTürk.net'te

Görüşler

0
butch
Askerliğini yapmış ve en az iki yıllık bir yüksek okuldan mezun olan FREELANCE çalışacak webmaster aradıklarına dikkatinizi çekerim :)
0
anonim
cahilligime verin ama freelance ne oluyor tam olarak?
0
SHiBuMi
Parasını vaktinde aldığı görülmemiş, işveren tarafından itinayla sömürülen ve çıkarı bittiğinde bir köşeye atılmasında sakınca görülmeyen, karşısına her zaman kendisine söylenenden daha çok iş çıkartılan, okulla eğitimle işi olmayan, askerliğini yapmamış kimseye verilen addır.
0
Rorqual
Bundan daha guzel ve acık bir ifade olamaz .:) Tamı tamına aynen o sekilde..
0
anonim
iyi hoş söylüyorsun da, zar zor aldığım işin içerisinde yapılması gereken arama motorlarını asp formatında hazırlayacak olan ve parasının %50 sini peşin alan, teslim günü ise diğer aldığı işler yüzünden işi teslim etmeyip beni müşterimle kavga ettiren, ciddi prestij ve para kaybettiren, halen de ortalıkta görünmeyen, telefonlarıma çıkmayan freelance programcı arkadaş, burada ezilen zavallı mı oluyor yoksa şu bahsi geçen emlakçının akrabası mı oluyor?
0
conan
Iste zavalli bir freelance ornegi.
Intikam sekline dikkat! ;)
http://www.kaymazlar.com
0
FZ
Tek bir cümle: KOPARDIN BENI! :)))))))
0
conan
Ben oniki saattir guluyorum valla! :) Benim yillar once yapmak isteyip de yapamadigimi arkadas hayata gecirmis. Helal olsun diyorum! :)
0
FZ
Kafamda şöyle bir manzara canlandı: Bir grup orta yaşlı, kır saçlı, bıyıklı, göbekli adam... Biz bu piyasanın, alemin kurduyuz modunda ortalıkta gerine gerine dolanıyorlar. Genç, dürüst webmaster arkadaşımızı için için aşağılıyorlar, sonra da bir gün çaylarını hüürrrppp diye yudumlarken du bakalım bizim web sitesi nasıl görünüyor, müşteriye reklam yapalım diyorlar ve içtikleri çayı monitöre püskürtüyorlar istem dışı, e tabii firmanın kaybolan prestiji bir yana canım monitör de çay içinde kalıyor ;-))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ve İnsan Makinaya Yenildi

sefalet

Uzun yıllardır ilk defa tek bir Dünya Şampiyonu var artık ve Viladimir Kıramnik (Vladimir Kramnik) yeni ünvanı ile ilk kez bir karşılaşmaya çıktı. Rakibinin adı Deep Fritz 10.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Araştırma Görevlisi Arıyor

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü araştırma görevlisi arıyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü teori ağırlıklı eğitim veren bir bölümdür. Türkiye'de Özgür ve Açık Kaynak Kodlu Yazılımı desteklemek ve geliştirmek üzere çalışmalar yapmaktadır.

Rent a Hacker

HoLY

Uzun yıllardır üniversitede geçemediğiniz dersleriniz mi var, lise notlarınızı yükseltmek mi istiyorsunuz ya da kırilmasini istediğiniz mailler ya da hacklenmesini istediğiniz serverlar mı var ve siz bunlari yapamıyorsunuz?O zaman ne yapıyorsunuz, bir adet Hacker kiralıyorsunuz, o sizin için bunları yapıveriyor. İşin şakası bir yana newsbytes`da gezerken dikkatime ilişen bi haber; adamlar ciddi ciddi böyle bir işe soyunmuş. Fiyatlara gelince biraz tuzlu; 300-2100 dolar arasında değişiyor. Enteresan bulduğum için yazma gereği duydum, neyse cok laf ettim, ayrıntılı bilgi bu linkte: www.beahacker.com

e-Türkiye İçin Acil Olarak Ne Yapılmalı?

aRda_

Aksam Gazetesi'nin 06.02.2004 tarihli, "Haftanın Görüşü" bölümünde Mustafa Akgül Hocam ülkemizdeki bilişim ve e-devlet sorunlarını kaleme almış:

"Türkiye İnterneti 10 yaşını geçti. Ülkemiz Telekomun tekelini kaldırdı. Bilgi Toplumu için DPT bünyesinde 'Bilgi Toplumu Dairesi' kurdu. 'e-Dönüşüm KısaDönem Acil Eylem Planı'nı Aralık 2003'te kabul edildi. 'Bilgiye Erişim' ve 'E-imza' yasalarını kabul edildi. Teknoparklarda KDV indirimi yapıldı. E-dönüşüm için bakan, üst düzey bürokrasi ve sivil toplumu içeren 'İcra Kurulu' oluştu.

Peki bunlar yeterli mi? Geçmişte de olumlu pek çok başlangıç yaptık ülke olarak. Bu yazıda endişe ve önerilerimizi paylaşmak istiyoruz."

Yazının Devamı İçin: http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2004/02/06/teknoloji/teknoloji2.html

FreeSBIE: FreeBSD Live CD

yuxel

Knoppix'in GNU/Linux'a yeni başlayanlar üzerindeki yaptığı etki tartışılmaz. Bu etkiyi FreeBSD üzerinde de görmek artık mümkün.FreeSBIE, FreeBSD'yi Live CD'ye taşıyan/taşımaya çalışan bir proje.
Ekran Görüntüleri : 1 2
Download : iso / md5
Paket Listesi

Kaynaklar :

http://www.freesbie.org/ http://www.livebsd.com/