Steve Jobs' tan hayat dersleri

0
Tarık
Macintosh ve Pixar ' ın kurucusu, hali hazırda yöneticisi Steve Jobs' tan kendi yaşamının kırılma noktaları, seçimleri ve hayatı hakkında değerli bir konuşma.
http://www.dailymotion.com/video/x3j81k_steve-jobs-ac-kal-budala-kal

Birçok kişiye bireysel motivasyon manasında faydalı olacağını düşünüyorum. Zira ülkemizde yoksunluğunu fazlasıyla hissettiğimiz konulardan biridir motivasyon.

Görüşler

0
anonim
Kesinlikle harika bir konuşma.

Ve de bir arkadaşıma seyretmesi için göndereceğim.
Şu an fazlası ile ihtiyacı var :)
0
Racih
Çok anlamlı konuşma olmuş.İlk kez ne yapacağımı net olarak biliyorum.Bu adamdan öğrenilecek çok şey var ...
0
ahmetturky
Türkiye'de basında "eksik" çıkan "open source", "free software as in freedom" haberleri ile dalga geçen fazlamesaicilere:

-Macintosh Steve Jobs'un kurduğu Apple şirketinin bir bilgisayar modelidir dolayısıyla Steve Macintosh'un kurucusu olamaz.
-Pixar'ın kurucusu George Lucas'dır. Steve Pixar'ı George'dan satın alıp Disney'e satmştır.

İğneyi başkasına çuvaldızı kendimize batıralım.
0
Tarık
Evet hakkınız var Macintosh yerine Apple olması gerekiyordu. Pixar kurucusu değil yöneticisi olduğu bir şirket. Gönderen olarak hatayı yapan benim. Aslında yazarken farkındaydım, ama bu haberde içerikten çok görüntü mevzu olduğu için özen göstermedim. Sonradan değiştirme imkanım da olmadığından öylece kaldı. Site yöneticileri görürse düzelteceklerdir.
0
anonim
Bu haberin orjinal metnine bakmak lazım. İmla hataları editorler tarafından düzeltirilirken haber metni yanlışlığa kurban gitmiş olabilir. Haberi gönderen kişinin kapasitesi ve Türkçe bilgisi yeterli değil çünkü.
0
robertosmix
Aslında Bill Gates'in hayatının da Steve Jobs'tan geri kalır bir tarafı yok.
0
auselen
Jobs'tan varlıklı doğmuş olduğunu düşünüyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fm Forum geri döndü

butch

Birkaç aylık aradan sonra, Fm Forum yeniden yayında. Zamansızlık, Hosting problemleri bu gecikmeye sebep oldu. Herkesten özür diliyoruz. Hadi kayıp zamanın acısını çıkartıp, yüklenelim forumlara.

MS'un yeni projesi ''KOD ADI: İSTANBUL ''

sundance

C-Net'in haberine göre Bill Gates, Micros~1'un yeni anında mesajlaşma yazılımı ISTANBUL'un lansmanını 8 Mart'ta San Fransisco'da yapacak.

Habere göre, birkaç aydır beta olarak denenmekte olan bu istemci Live Communications Server'ın bir parçasını oluşturmaktaymış.

Çok alametler belirdi, çoook...

ICQ ve Network Adminlerle Başetmelerin İncelikleri - 1

sundance

Gestapo bir Network Admininiz mi var ? ICQ`u port bazında ve mirabilis.com`a her türlü erişim olarak firewalldan kesti mi ? Buyrun size çözümler.

Öncelikle gidip Miranda adresinden nightly sürümü indirin. Ardından kontrol etmeniz gereken iki şey var eğer port bazında bir sınırlama varsa 4000 nolu port kapatılmış diyelim, ICQ 21 numaralı porttan da hizmet verebiliyor, sadece portu ayarlayıp kullanmaya devam edebilirsiniz...

Fazlamesai.net'e soralım: Açık Kaynak İş Modeli

noyton

Yakın zamanda Bora Güngören konuyla ilgili birçok yazı yazdı kendi blogunda, Türkiyedeki açık kaynak iş modellerinde ve şirketlerinden yola çıkarak. Ama bu tek taraflı bir görüş olduğu için Fazlamesai.net'e soralım:

Tablolama Yazılımları: Kötü Bir Alışkanlık Mı?

FZ

Henüz doğrudan kansere ya da vereme yol açtıkları söylenemez ama hemen her tür iş için aşırı şekilde kullanılan tablolama yazılımları belki de gerçekten kötü bir alışkanlıktır.

EXCEL ya da ona özenmeye çalışan OpenOffice.org Calc, vb. benzeri yazılımlar her derde deva mı? Kolayca işleri hallediyorlar mı? Hesap kitap işi onlardan mı sorulur? Çok güzel grafikler mi sunuyorlar? Olması gerektiği gibi şeyler mi?