Siz Çin'in dostusunuz. Ben de Microsoft'un dostuyum.

0
ahmetozdemir
Çin cumhurbaşkanı Hu Jintao Amerika ziyareti esnasında Bill Gates ilede görüşmüş. Görüşme sırasında ''Siz Çin'in dostusunuz. Ben de Microsoft'un dostuyum.'' demiş. Ayrıca yazılım korsanlarına karşı mücadele ettiklerini de savunmuş. Haberin ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
Zebani
Kesin dostudur. Çin malı taklit bir Windows çıkarıp 1 YTL ye sattıkları zaman dostuklarını görürüz. :))))
0
towsonu2003
adamin ilk ziyaret ettigi yer gates'in eviymis...

ne bicim komunisttir anlamadim ki...

0
bk
Kendi işçilerini üç kuruşa çalıştırıp dünyadaki diğer işçilerin emek değerlerinide düşürten
0
experience
dahi anlamindaki "de" ayri yazilir.
0
rafet
Cok yuzeysel yorumlar yapiyorsunuz. Komik oluyorsunuz da farkinda degilsiniz gibime geliyor. Bir program hakkinda "La adam uc yazi cirpistirmis, karsiliginda binlerce dolar istiyor..Biz de karalayalim, kose olalim mina koyayim" diyen hodukler gibisiniz. Cin in komunist oldugu sanirim artik iddia edilemez.Adi komunist parti olan bir parti iktidarda, tek dogrusu bu. Cini kusumsuyor muyum, hayir, ama sadece artik komunist olmadiklarini, bunu savunmadiklarini soyluyorum. Mutlaka gecmisten gelen baglari var, ulkenin yonetiminde sol diyebilecegimiz bir anlayis, bakis var. Cin devlet baskani bizden korkmayin falan diyor, ama ne dese bos, korkuyorlar, korkacaklar. Cinliler Gates le bile anlasma yapsalar, bu isten Mikrosoft zararli cikar diye dusunuyorum. selamlar
0
yilmaz
hocam iyiki varsınız. Bu daracık dünyamızda sizin yorumlarınız olmazsa kaybolurduk.
0
Zebani
kominizmin tarifiyle başlasaydın olaya???
0
sosgezbir
Harbi nasıl Komunizt bunlar ya Linux taraftarı olması gerekirken yaptığı işe bak. Linux a en fazla ilgi güney amerika devletlerinde var adamlar linux devrimi yaptılar ülkelerinde.
0
anonim
Kaba bir hareket olmus. Bunun gibi bir cok insan "acik kaynak - kapali kaynak" tartismasini "fenerbostan - gassaray" tartismasi gibi goruyor.

Bu tur kaba hareketler toplumun gozunde acik kaynak hareketinin liseli terbiyesiz cocuklarca savunuldugu tezini guclendiriyor. ki bu fanboy'lar cogunlukta oldukca haklilar da...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

GUADEC 2003

anonim

BOSTON, Mass. February 18, 2003. dördüncü yıllık GNOME kullanıcıları ve geliştiricileri Avrupa Konferansu (GUADEC), geliştiricileri, GNOME Kuruluşu Önderleri ve kişileri, işyeri ve hükümet GNOME kullanıcıları 16-18 Haziran 2003'te İrlanda Dublin'e getirilecektir. Konferans, taşınabilir internet aygıtları, ağ sunucuları ve masaüstü için kullanıcı çevresi, GNOME'nin yön ve yeteneklerine dikkat çekmek için tek forumdur. GUADEC, GNOME'nin yayılımcılarına, geliştiricileri ve IT öncülerine yararlı olacak dersleri ve ayrıntılı bir takımını belirleyici olacaktır.

Aklın Yolu Bir: MS, Opera'yı Satın mı Alıyor?

parsifal

M$'un içinden sızan bilgilere göre, Google ile MS arasında süregelen Opera savaşını MS önde götürüyormuş.

Türkiye bilgi teknolojisinde sınıfta kaldı

anonim

Dünya Ekonomik Forumu'nun (WEF) yayımladığı Küresel Bilgi Teknolojileri Raporu 2008-2009'a göre Türkiye bilgi teknolojileri (BT) alanında diğer ülkelerle rekabet edebilirlikte geriledi. Bir önceki yıl yayımlanan raporda 127 ülke içinde 55'inci sırada yer alan Türkiye, bu yıl 134 ülke içinde 61'inci sıraya düştü. Türkiye, bu sıralamayı etkileyen faktörlerin birçoğunda ortalamayı yakalarken "hükümetin hazır olma durumu" başlığında ise düşük puan aldı. Böylece genel sıralaması da düştü. Raporda Türkiye'nin BT'ye erişim, eğitim kalitesi, hükümet vizyonu konularında gelişime ihtiyacı olduğu vurgulandı. WEF'nin dünyanın önde gelen işletme okulu ve araştırma merkezlerinden biri olan INSEAD ile birlikte hazırladığı raporda, Türkiye'nin BT alanına bakışı gözler önüne serildi. Raporda, BT sektörünü ilgilendiren birçok etken üzerinden puanlama yapıldı. Bu çerçevede hükümetin BT'ye bakışı da puanlandırıldı ve Türkiye 87'nci sırada yer aldı. Raporda, bu sıralama düşük olarak nitelendirildi.

Yine Google...

m1a2

Google`un agresif atakları devam ediyor. Bu sefer elektronik postayla sipariş (`mail order`) hususunda bir hizmet söz konusu. Artık `mail-order`un mümkün olduğu bir ürüne ilişkin katalog bilgileri de eşelenebilecek (google = eşelemek ;) ve doğrudan üretici firmanın sitesine erişilebilecek:
Google Catalog Search

Prof. Dr. Erdal İnönü´ye Dev Madalya

FZ

Eski Türk Fizik Derneği Başkanı ve Onur Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erdal İnönü'nün 'Wigner Madalyası'yla ödüllendirildiği açıklandı. 'Wigner madalyası' fizik alanında Nobel'den sonra en önemli ödül kabul ediliyor.

Grup Teorisi ve Temel Fizik Vakfı Başkanı Prof. Dr. Arno Bohm, 2004 Wigner Madalyası'nın İnönü'ye verileceğini açıkladı. İnönü madalyasını 2-6 Ağustos 2004 tarihlerinde Meksika'da yapılacak 'Fizikte Grup Kuramı Metotları 25. Ululararası Kollokyumu'nda düzenlenecek törende alacak.

Wigner Madalyası, ünlü Macar asıllı ABD'li Fizikçi Eugene Paul Wigner adına veriliyor. Madalya, 'Grup Kuramı'nı kullanarak fizik alanında en önde gelen katkıları ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Detaylar için tıklayın.