Rüyanda Görürsün

0
butch

Görüşler

0
anonim
Rüya değil kabus sanki;)... hoş
0
SHiBuMiGo
Çok keyifli olmuş elinize sağlık :)
0
anonim
Çocuklar ya bişey söylemek durumundayım. Bu son Kare'ler çok hoş, interaktif bir çalışma olmuş. Her bakışında ENTER yazısının üstüne "tıklamak" takıntısı olan benden başka şaşkınlar da olduğunu diyin n'olur:)
0
pvc
FM Kare'nin kalitesinde ilerleme görüyorum. BU gerçekten hoş bir şey. Eski karelere da baktım son kareler daha güzel. Demek ki kareleri yapan kişi bu işte gittikçe daha fazla deneyim kazanıyor.
0
koraypeksayar
Ben de tıklamaya çalışıyorum. Sanki piyango vuracamış gibi :)

BU arada Windows kill -9'dan anlıyor mu ?? :)
0
vampir
muhteşem!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

An Istanbul breakfast with Tim O'Reilly

sundance

It all began with a tweet; "Just arrived in Istanbul for #occrp meeting. Staying at the lovely Antalya hotel with a view of the sea of marmara. Now out for a ramble Tim O'Reilly"

I asked if he would care for an interview, to my surprise he kindly accepted, even introduced us to OCCRP people, stating that we are from "Turkish Slashdot", which made us feel both proud and overinflated :)

Let me say that all the blunders are mine (especially not mentioning more about OCCRP guys who are doing a wonderful job) while all the provacative thoughts belong to Mr. O'Reilly (of course I do not refer to the Fox Tv Guy :)

We enjoyed talking with him, I hope you enjoy reading it. (Bu uzun röportajın deşifresini ancak bitirebildim, bu yüzden daha fazla bayatlamadan çevirmek için beklemeyip yayınlayalım istedik. Türkçe halini (referanslar eklenmiş olarak) kısa süre sonra yayınlamayı umuyoruz.)

Belgeler.org´dan Fazlamesai.net´e Destek

oktay

belgeler-grubu@lists.sourceforge.net e-posta listesine gönderilen aşağıdaki e-posta ile belgeler.org, Fazlamesai.net'in Çeviri çabalarına verdiği desteği kendi üyelerine de duyurmuş oldu. Hepimiz adına başarılara imza atacak bir dayanışma olmasını temenni ederim.

Sanat ve Tasarım Odaklı Programlama

arikan

Bugün pek çok sanatçı ve tasarımcı paketlenmiş yazılımlar (Photoshop, Illustrator v.s. Adobe serisi) kullanarak görsel ve işitsel iş üretiyor. Bu yazılımlar onları üreten kişiler tarafından tanımlanmış sınırlarda iş üretilmesine izin veriyor, haliyle bu durum birbirini takip eden banal işler üretilmesine sebep oluyor. Oysa üzerinde çalıştığımız bilgisayara bir araç değil de bir medya olarak baktığımızda pek çok yeni düşünceyle karşılaşıyoruz.

Fazlamesai Winamp Skin

butch

Arkadaşlarımızdan Redogre Fazlamesai için bir WinAmp Skin'i hazırlamış. Biz çok beğendik. Size de denemenizi tavsiye ederiz. Bu vesileyle ona da teşekkür ederiz.

Kimlik dediğin nedir ki?

parsifal

Eskiden tv programlarında görürdük yasadışı olayları... Ama bugün Butch ile tanık olduğumuz bir olay dumur sınırlarımızı aşarak bizi hayretlere düşürdü.

İstanbul, İstiklal Caddesi, Fransız Konsolosluğu önünde bir şahıs tezgah açmış bir şeyler satıyordu. İstiklal'de pek çok kişi, pek çok şey satıyor işporta tezgahlarında... Ama bahsettiğim şahıs hepsinden farklı bir sektöre hizmet ediyordu. Tezgahında pek çok boş kimlik duruyordu. Ehliyet, SSK vb. kimlikler. Artık ehliyet kursu veya devlet memuru olmaya gerek yok. Alıyorsun tezgahtan kimliği dolduruyorsun bilgilerini ve kullanmaya başlıyorsun.

Yakında otomatlarda satılmaya başlarsa şaşırmayın !!!